FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Reacția lui Zeljko Kopic despre primul transfer al lui Dinamo: „Un mare profesionist”

Zeljko Kopic , foto: Cristi Preda / GSP
Zeljko Kopic , foto: Cristi Preda / GSP

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 09:56 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 10:42

Antrenorul croat al lui Dinamo, Zeljko Kopic, a explicat public suporterilor de ce l-a transferat pe fundașul Darko Velkovski, un jucător polivalent. 

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Liga 1

Zeljko Kopic lucrează în aceste zile și pe teren, cu elevii săi, în cantonamentul de la Çolaklı, și în afara lui, căutând jucători de profil ofensiv cu care să întărească echipa.

Croatul în vârstă de 46 de ani este satisfăcut pentru că Dinamo a reușit să "spargă gheața" și a adus primul fotbalist, pe internaționalul nord-macedonean Darko Velkovski. Un jucător în care Kopic are mare încredere și care a fost primit cu ovații, în mediul online, de către suporterii echipei.

Intens, nu joacă! Kopic a pus biciul pe „câini” la nici 3 ore de la aterizare
DINAMO
Intens, nu joacă! Kopic a pus biciul pe „câini” la nici 3 ore de la aterizare

„Darko Velkovski e un mare profesionist”

„Darko este în primul rând un mare profesionist, pe care îl cunosc foarte bine de pe vremea când a jucat la Rijeka, cu care a câștigat două cupe ale Croației. Sunt familiarizat cu calitățile lui și cred că se va potrivi bine în echipă, poate juca în toate cele trei poziții din spate.

Este un jucător de echipă care încearcă mereu să facă tot posibilul pentru succesul grupului. Sunt conștient că nu a jucat în ultima jumătate de sezon, dar cred că va ajunge rapid la nivelul de a ajuta echipa cu calitatea sa", a punctat Zeljko Kopic pentru GSP.ro.

2este cifra antrenamentelor zilnice (ora 11:00, respectiv 18:00, orele Turciei) pe care Zeljko Kopic le-a programat în Antalya, în zilele în care nu sunt amicale

La lucru în Antalya, mai întâi, antrenamente, apoi meciuri pentru Dinamo

În stagiul din Antalya, Dinamo a antamat două partide de verificare, pe 9 ianuarie cu Genclerbirligi (locul 8 în liga secundă turcă) și pe 12 ianuarie cu Charleroi (locul 12 în prima ligă belgiană).

Apărătorul de 28 de ani va fi văzut la lucru în Turcia. El nu a avut angajament începând cu septembrie 2023, după ce s-a despărțit de saudiții de la Al Ettifaq. În ediția precedentă, a adunat 15 meciuri pentru fosta sa formație, condusă de Patrice Carteron. La care se adaugă alte 4 prezențe la naționala țării sale.

48de selecții a adunat Velkovski pentru Macedonia de Nord, având și 3 goluri

Napoli l-a dorit pe actualul dinamovist! Lazio și Betis la fel, el a tot așteptat o mutare mare!

Actualul dinamovist a fost un fotbalist curtat în ultima perioadă, în ultimii ani. Fotbalistul cotat la 1,8 milioane de euro pe transfermarkt - de departe cea mai mare din lotul "câinilor"! - a cucerit campionate în țara sa, cu Vardar și cu Rabotnicki Skopje, a câștigat și două Cupe ale Croației cu Rijeka, în total are 7 trofee în palmares la echipele de club.

Cei care-l cunosc pe nord-macedonean susțin că pauza de patru luni s-a datorat și faptului că a așteptat o ofertă de top, după experiența în Arabia Saudită. Printre cluburile care l-au avut în vizor sau unde a fost propus: Napoli, Lazio, Betis, Trabzonspor și Estoril! "A tot așteptat să se concretizeze un transfer de top, dar care nu a mai venit", au explicat apropiații săi.

De asemenea, Panathinaikos l-a avut în vizor pe actualul dinamovist înainte ca Darko să se despartă de Rijeka și să semneze în Arabia Saudită.

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Amzăr, „reparat” de Zeljko Kopic. Moment inedit la antrenamentul lui Dinamo

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Sosirea lui Velkovski la Dinamo e văzută drept salvarea „câinilor”: „Va fi cel mai bun din echipă! IQ-ul său este de elită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
istet10
istet10  •  04 Ianuarie 2024, 19:15
Postat de Van_Basten pe 04 Ianuarie 2024, 13:12

Degeaba ai un salariu mai mare daca nu poti dormi pentru ca in mod constant esti abuzat emotional de catre patron. Andrea stie.

Da, are ala insomnii ...

magic4ever
magic4ever  •  04 Ianuarie 2024, 15:37

Sper ca nu i-au facut contract doar pana in vara si apoi sa ajunga la vreo rivala gratis...

Van_Basten
Van_Basten  •  04 Ianuarie 2024, 13:12
Postat de istet10 pe 04 Ianuarie 2024, 12:30

Da. I-ar fi fost rau cu un salariu mai mare. Esti inteligent, nu gluma.

Degeaba ai un salariu mai mare daca nu poti dormi pentru ca in mod constant esti abuzat emotional de catre patron. Andrea stie.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close