FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a luat licența » „Câinii” pot juca în Liga 1 dacă întorc soarta barajului cu U Cluj

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2022 11:45 / Actualizat luni, 23 mai 2022 12:15

Înainte de returul cu U Cluj, din barajul de promovare/menținere în Liga 1, Dinamo a primit o veste bună.

Aflată în insolvență din cauza datoriilor, Dinamo a fost informată de FRF că a primit licența pentru sezonul viitor al Ligii 1.

Mesaj dur pentru jucătorii lui Dinamo înainte de returul cu U Cluj: „Dacă o duc pe Dinamo în «B», să dea foc carnetelor!”
DINAMO - U CLUJ
Mesaj dur pentru jucătorii lui Dinamo înainte de returul cu U Cluj: „Dacă o duc pe Dinamo în «B», să dea foc carnetelor!”

Dinamo a primit licența pentru Liga 1

Conducerea formației din „Ștefan cel Mare” a fost informată azi de FRF că dosarul pentru licențiere a fost aprobat. Astfel, Dinamo va putea juca în sezonul viitor în Liga 1, dacă va reuși să întoarcă scorul din turul cu U Cluj, terminat 0-2. 

Dinamo, datorie de 7 milioane de euro 

Potrivit informațiilor interne, Dinamo are o datorie totală de 7 milioane de euro către creditori. Din această sumă, 2,5 milioane de euro (35% din suma totală) este datoria către Programul DDB, reprezentând suma pe care fanii au strâns-o pentru a ajuta financiar clubul. 

Șefii DDB le-au mai transmis fanilor cotizanți că suma a fost oferită către Dinamo ca împrumut, deoarece clubul nu poate primi donații, fiind o societate comercială, și îi îndeamă să continue să dea bani către club.

Dănciulescu, atac la Mureșan 

Ionel Dănciulescu (45 de ani) l-a acuzat frontal pe administratorul special, Iuliu Mureșan, după eșecul suferit de fosta lui echipă la Cluj. „E nevoie de altă atitudine! E o rușine, din punctul meu de vedere, cum s-a prezentat echipa.

Numai nouă ni se putea întâmpla să luăm gol în inferioritate! Vinovați sunt cu toții, dar ce se întâmplă acum e și o consecință a problemelor apărute în acest sezon. Nu e normal ca omul care are destinul echipei în mâini (n.r. - administratorul special Iuliu Mureșan) să dispară, să nu mai vină la meciuri, să nu mai fie lângă echipă.

Sunt foarte mulți jucători care își termină contractele, iar tu n-ai fost acolo să discuți cu ei, să le oferi o siguranță! Jucătorii ar fi trebuit să știe pentru ce luptă, să aibă o motivație. Nu știu ce dorință de a juca au avut unii dintre ei”, a declarat Ionel Dănciulescu, la emisiunea DigiSport Special.

VIDEO  Adrian Ropotan, reacție dură după U Cluj - Dinamo 2-0: „E grav ce se întâmplă. Dinamo are jucători plafonați”

Citește și:

Dinamo se inspiră de la Manchester City pentru o „remontada” cu U Cluj: „Nu vom avea un sfert de oră. Vom avea 90 de minute!”

Conducerea lui Dinamo vrea 15.000 de fani la returul cu U Cluj » Cât vor costa biletele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  24 Mai 2022, 14:14
Postat de ertyuiop pe 23 Mai 2022, 21:04

Dinamo va juca in liga 1 si daca nu intorc rezultatul din meciul cu U Cluj....metastaza continua!

Normal, bineînțeles, logic că va juca și-n continuare-n prima Ligă, chiar dacă nu-ntorc rezultatul barajului... chiar credeți în a 8-a minune a Lumii, dinamo-n liga a 2-a ? Hai să fim serioși !...

hristo33
hristo33  •  24 Mai 2022, 01:05
Postat de creeperno115 pe 23 Mai 2022, 22:39

Se rezolva metastaza cu un investitor american

vezi ca ai aceeasi raspunsuri ca prstacul dd sub tine.

creeperno115
creeperno115  •  23 Mai 2022, 22:39

Se rezolva metastaza cu un investitor american

Vezi toate comentariile (11)
Comentează