FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se inspiră de la Manchester City pentru o „remontada” cu U Cluj: „Nu vom avea un sfert de oră. Vom avea 90 de minute!”

U Cluj - Dinamo 2-0 // foto: Imago Images
U Cluj - Dinamo 2-0 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 09:38 / Actualizat luni, 23 mai 2022 09:38

Fanii lui Dinamo din PCH trag nădejde că echipa favorită va întoarce rezultatul din turul barajului pentru Liga 1, 0-2 cu U Cluj. Ei se inspiră din triumful celor de la Manchester City, care au cucerit Premier League câștigând meciul cu Aston Villa, 3-2, deși erau conduși în minutul 76, 0-2.

Duminică seara, Manchester City și Liverpool și-au disputat, de la distanță, titlul în Premier League. În minutul 76, „cetățenii” erau conduși acasă, 0-2 cu Aston Villa, iar Liverpool mai avea nevoie de un singur gol pentru a fi campioană temporar.

Numai că trupa lui Pep Guardiola a revenit uluitor, cu 3 goluri în doar 5 minute ('76, '78 și '81). O întoarcere de scor uluitoare, care reprezintă o sursă de inspirație pentru dinamoviști.

Mario Balotelli avea nevoie de 8 goluri pentru a deveni golgeter în Turcia » Ireal ce s-a întâmplat la ultimul meci al sezonului! I-a „încheiat” cariera unui adversar
TURCIA
Mario Balotelli avea nevoie de 8 goluri pentru a deveni golgeter în Turcia » Ireal ce s-a întâmplat la ultimul meci al sezonului! I-a „încheiat” cariera unui adversar

Fanii lui Dinamo se inspiră de la Manchester City înainte de returul cu U Cluj

„Câinii roșii” au pierdut turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, 0-2 cu U Cluj la Cluj-Napoca, și vor încerca să evite retrogradarea în returul de pe 29 mai. Iar fanii lui Dinamo au încredere că acest lucru este posibil.

S-A ÎNTÂMPLAT ACUM 
La case mai mari. E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa. 

City a jucat cu trofeul de campioană pe masă. Era la mâna ei. Avea nevoie de victorie ca să nu depindă de se întâmplă la vecinii din Liverpool. 
Doar că în minutul 76, Aston Villa o conducea pe City cu 2-0. Nici egalul nu era de-ajuns. 

Atunci s-a produs MIRACOLUL, lucru posibil cu un STADION PLIN și ÎNCURAJĂRI din tribune: ÎN 5 MINUTE, CITY A ÎNSCRIS DE 3 ORI și a devenit campioană.

Degeaba a câștigat și Liverpool (3-1 cu Wolverhampton). 

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute
Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte. 

Nu ne comparăm cu City și nici nu ne dă pe spate succesul lor. Poate că am fi preferat o campioană alb-roșie în Anglia, mai ales că Liverpool este echipa care a produs cea mai spectaculoasă întoarcere de scor, în finala cu Milan din 2005, comparabilă cu acel 3-0 întors de Dinamo la Liberec.

- Facebook @ Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Mai multe știri din Liga 1: 

Eroul lui U Cluj dezvăluie cum vor aborda clujenii returul cu Dinamo: „Este mai bine să nu credem asta” » De ce s-a întors soția lui în Ucraina

Ilie Dumitrescu nu l-a iertat pe Dan Petrescu: „Cum să nu te duci la serviciu? Nu-mi aduc aminte ca un antrenor important să facă așa ceva”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
michael
michael  •  23 Mai 2022, 15:09

Potăile astea visează mălai mărunțel!! Dar voi credeți că jucați cu comuna Clinceni?? Sunteți voi în stare să bateți la o diferență de 3 goluri?? Doar dacă se supără ardelenii și ies de pe teren, altfel.......Anul trecut ați scăpat, dar știți proverbul cu urciorul la apă.

fibra
fibra  •  23 Mai 2022, 12:57

Uite ca mintea cuiva a f-a-t-a-t si asa o comparatie.Asa e cand habar nu ai ce inseamna sa fii penibil ca sa nu spun altfel

popescu.dzn2
popescu.dzn2  •  23 Mai 2022, 10:48

Miracolul a fost făcut de cele 40 de milioane de euro pe care le câștiga Aston Villa dacă bătea City. Altfel comparația este făcută de un prost, City are 30 de victorii in campionat, Dinamo are 30 de înfrângeri, este rușinea Europei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează