FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 3-1

Ilie Dumitrescu nu l-a iertat pe Dan Petrescu: „Cum să nu te duci la serviciu? Nu-mi aduc aminte ca un antrenor important să facă așa ceva”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 07:37 / Actualizat luni, 23 mai 2022 08:51

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1, după un meci la care Dan Petrescu, antrenorul campioanei, nu a asistat.

La capătul partidei, Ilie Dumitrescu nu l-a menajat pe Dan Petrescu, fostul său coleg, criticându-l pentru că nu a asistat la meci. 

„Contractul mi-a expirat” » Toni Petrea anunță întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: „Trebuie să discut mai multe lucruri punctuale”
FCSB - CFR 3-1
„Contractul mi-a expirat” » Toni Petrea anunță întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: „Trebuie să discut mai multe lucruri punctuale”

Dan Petrescu, criticat de Ilie Dumitrescu pentru că nu a venit la FCSB – CFR Cluj

 „Cum e să nu te duci la serviciu? Nu mai avea nicio miză. Dar cum era dacă nu transmiteam meciul și să spunem: «Nu mai avea miză, pe cine mai interesează?».

În general, trebuie să participi la eveniment. Vorbim de fișa postului. Cred că au fost ceva discuții pe tema a ce s-a scandat, probabil că a evitat să intre în contact cu fanii. Profesional, chiar am vrut să mă uit dacă s-a întâmplat asta la vreun antrenor important din campionatele mari, chiar și din România.

Eu nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva, dar fiecare își asumă. În momentul în care iei o decizie ca asta, îți asumi, da? 

Dan Petrescu a avut și înțelegere din partea conducerii. Fiecare își asumă. El e un antrenor cu personalitate. E cel mai bun, chiar a intrat în istorie. Trebuie felicitat pentru performanțe. A intrat în galeria celor mai buni antrenori din România”, a spus Ilie Dumitrescu în emisiunea „DigiSport Special”.

Este o victorie amară, suntem dezamăgiți pentru ratarea titlului. Cu Voluntari am ratat, nu ne-au intrat ocaziile, iar cu CFR acum am marcat din toate pozițiile. Până la urmă, va veni și timpul nostru, să câștigăm campionatul. Îmi doresc să ajung la națională
- Adrian Șut, mijlocaș FCSB

Dan Petrescu, înjurat și în absență 

Dan Petrescu, cel care a ales să nu stea pe bancă la derby-ul din această seară, n-a fost iertat de galeria roș-albaștrilor. Ultrașii au dat tonul scandărilor obscene la adresa antrenorului campioanei, preluate apoi de întreg stadionul. 

Zilele trecute, la petrecerea de titlu a CFR-ului, Petrescu a fost surprins lângă mai mulți jucători clujeni care scandau cu patos împotriva FCSB-ului. Printre alte scandări, aceștia au fost înregistrați în momentul unui derapaj, un cântec de peluză intolerabil, împrumutat de la rivalele roș-albaștrilor: „Cine ține cu Steaua (n.r. FCSB) / Să-i f***m familia!”.

VIDEO Alin Minteuan, declarații după FCSB - CFR Cluj 3-1: „Ne-am pregătit pentru acest joc” 

Citește și:

Omul-trofeu s-a răzgândit după FCSB - CFR Cluj și a anunțat că nu-i mai vine să se retragă: „Ah, vrea să continue?”

Florin Tănase, categoric în privința viitorului: „Sunt cu gândul aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
Gigi
Gigi  •  23 Mai 2022, 17:46

Petrescu e varza ca antrenor, tot ce a castigat cu CFR se datoreaza camarilei PSD-iste Dancu-Ioan Rus.

DanielAndrews
DanielAndrews  •  23 Mai 2022, 16:15

Eu zic ca au procedat asa dorind sa transmitaun mesaj, acela ca FCSB nu conteaza. In plus l-au multumit si pe Gigi, lasandu-l sa se simta campion moral. In conditiile in care infractorul Gigi este fata cea mai de seama si cea mai mediatizata(impreuna cu acolitul sau fsra obraz MM) a fotbalului romanesc, meritam cu prisosinta ceea ce ni se ofera.

albalbastru72
albalbastru72  •  23 Mai 2022, 13:52

Foarte bine ca nu a venit,ce rost mai avea?Oricum a trimis o echipa destul de ok.Cintecul ala insa e piesa,cred ca ar cistiga si Eurovisionul.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează