FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 3-1

VIDEO „Contractul mi-a expirat” » Toni Petrea anunță întâlnirea decisivă cu Gigi Becali: „Trebuie să discut mai multe lucruri punctuale”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul vicecampioanei, a transmis că va purta zilele viitoare o discuție decisivă cu Gigi Becali. +19   FOTO
FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul vicecampioanei, a transmis că va purta zilele viitoare o discuție decisivă cu Gigi Becali.

Articol de , - Publicat luni, 23 mai 2022 00:39 / Actualizat luni, 23 mai 2022 00:47

FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-1, în ultima rundă a play-off-ului Ligii 1. Toni Petrea (47 de ani), antrenorul vicecampioanei, a transmis că va purta zilele viitoare o discuție decisivă cu Gigi Becali. 

Gigi Becali și Mihai Stoica au transmis că îl vor pe Toni Petrea și în sezonul următor. Antrenorul încă nu a luat o decizie. Vrea să discute cu finanțatorul și să lămurească mai multe „aspecte negative”.

VIDEO Toni Petrea, pregătit pentru discuția decisivă cu Gigi Becali 

„O evoluție bună în acest play-off, am reușit să ne apropiem de primul loc, dar nu am reușit să câștigăm meciul cu Voluntari. Felicit jucătorii, echipa, pentru modul în care s-au comportat. Astăzi a fost un meci bun, meritam victoria. Le mulțumesc suporterilor, au venit într-un număr mare. 

Am discutat cu liderul galeriei zilele trecute. Urmează să discut și cu patronul echipei și vom vedea ce urmează. Mi-a expirat contractul și trebuie să discut mai multe lucruri punctuale.

Anul trecut am avut dezamăgirea faptului că nu am câștigat campionatul pentru că fusesem de la început. Acum, am preluat-o pe parcurs. Evoluția și rezultatele m-au făcut să mă gândesc mai bine. Așteptările mele sunt mai mari acum. Ne dorim mai mult, e clar că și presiunea va fi mai mare”, a spus Toni Petrea, după FCSB - CFR Cluj. 

Introducerea VAR va fi importantă pentru campionatul nostru. Normal că am fost supărat, dezamăgit, de acel gol primit în finalul meciului cu Voluntari. Dar asta a fost să fie
- Toni Petrea, antrenor FCSB

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB - CFR 3-1. Tavi Popescu, avertisment pentru campioană: „Victima favorită, îi aștept anul viitor!”

VIDEO Au luat în serios duelul! Ultrașii FCSB au aruncat cu torțe pe gazon pentru a semnala mesajul afișat la Buzău

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  23 Mai 2022, 20:29

Își distruge imaginea. I se va reproșa mereu că e ca MM Stoica, că cine se aseamănă se adună. Poate că nu are omul altă variantă. Decât șomer cu demnitate, mai bine coleg cu MM, dar plătit binișor!

bulldo
bulldo  •  23 Mai 2022, 09:21

Esti om liber daca ti-a expirat contractul de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu.dzn2
popescu.dzn2  •  23 Mai 2022, 08:41

8 victorii in playoff, 1 egal Voluntari greșeală de arbitru, o înfrângere CSU greșeală de aribitru. Ce sa ii reproșezi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează