FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă blestemul pentru Nica! Ce a pățit fundașul abia prezentat de Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 14:40 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 14:56

Dinamo va juca duminică împotriva celor de la FC Botoșani, dar „câinii” au în continuare probleme de lot.

  • Dinamo – FC Botoșani se joacă duminică, de la ora 19:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Costi Nica, 28 de ani, continuă șirul ghinioanelor. A așteptat jumătate de an să fie legitimat, a fost primul transfer oficializat al „câinilor", doar că s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB și a ratat revenirea. 

Acum, când să reia antrenamentele normale, fundașul a resimțit noi dureri din cauza unui hematom netratat corespunzător. Astfel, cu toate că ar fi avut nevoie de un fundaș dreapta autentic, dinamoviștii nu-l pot folosi pe fostul fotbalist de Serie A, care a strâns, totodată, doi ani de când n-a mai bifat un meci oficial!

Cum ar putea arăta Dinamo în meciul cu FC Botoșani:  
Eșanu - 32. G. Crețu, 24. Giafer, 27. R. Grigore, 3. A. Radu - 8. Itu, 5. Răuță, 38. Bani - 9. Torje, 44. Ivanovski, 10. C. Matei

Iuliu Mureșan: „Am rezolvat aducerea unui fundaș central”

Azi, Iuliu Mureșan a vorbit despre situația antrenorului Sorin Colgeac și despre transferul fundașului portughez Andre Pinto.

„De la iarnă vom face o analiză atentă a fiecărui post din echipă. Vom vedea ce jucători vor pleca și vor veni. Am rezolvat aducerea unui fundaș central. Avem probleme în acea zona, dar și în alte zone.

Am mare încredere în Sorin, de aceea l-am adus la prima echipă, i-am dat responsabilitatea în aceste zile, să o conducă pe Dinamo de pe margine, știind ce a făcut în alte locuri. El, Iulian Matei și Mihăescu au licența PRO, ceea ce este o raritate. Noi vrem să profităm de experiența acestor antrenori și toți colaborează pentru a găși soluțiile cele mai bune pentru a schimba pozitiv toate la echipă”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit dinamo1948.club.

VIDEO Meci tare pentru Dinamo! Totul despre duelul cu FC Botoșani

Citește și: 

Decizie surprinzătoare la Dinamo » Schimbarea preconizată este blocată: „Nu putem să-i dăm în cap

Cum a răspuns Mutu când a fost întrebat despre interesul lui Dinamo » „Să vă zic ceva cu datul afară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno115
creeperno115  •  18 Septembrie 2021, 22:45

Muresan mananca fotbal pe paine. Trebuie sa avem incredere in el, noi nu putem antrena din tastatura

dd.x
dd.x  •  18 Septembrie 2021, 17:59

"Noi vrem să profităm de experiența acestor antrenori" :))))))))))))))))))))))) ciubar iti iei cu ciubarul sa joci! jucatori de liga a a3-a si niste vesnic accidentati = 0

rayclark
rayclark  •  18 Septembrie 2021, 15:03

de la iarna? sa ii spuna careva lui muresan ca daca din cauza recursului s-a ridicat interdicita de transfer pentru neplata milionului catre spanioli,pana in iarna decizia devine definitiva si daca nu platesc milionul ala intra in faliment.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează