FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vești bune dinspre conducerea „câinilor”: „Jucători din străinătate vor la Dinamo”

Mario Nicolae (stânga), director sportiv Dinamo
Mario Nicolae (stânga), director sportiv Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 22:13 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 22:16

Dinamo a învins astăzi cu 4-1 pe Ankara Keciorengucu în primul amical estival, autogol al turcilor, Sorescu, Mihaiu și Măgureanu punctând pentru ”câini”. 

  • Roș-albii continuă stagiul din Turcia până luni, când revin la București, duminică, de la ora 18:00, fiind amicalul cu Galatasaray în baza de la Florya.

Managerul sportiv Mario Nicolae a prezentat pentru Gazeta Sporturilor cum se prezintă situația la zi din cantonamentul ”câinilor” de lângă Istanbul. 

”Situația este calmă, profesionistă, iar jucătorii arată o predispoziție mare de pregătire. Avem condiții de top la antrenamente, două terenuri, după noi vin două formații din SuperLiga Turciei, Fatih Karagumruk și Adana Demirspor, sincer vă spun, sunt condiții spectaculoase. 

Terenurile de antrenament sunt exclusiv la dispoziția noastră. Pe 26 iunie mergem la Istanbul, ne vom antrena după-amiază la baza lui Galatasaray de la Florya, apoi a doua zi este amicalul”, a povestit oficialul roș-albilor.

Mario Nicolae laudă jucătorii lui Dinamo: ”Caractere solide”

O veste bună pentru suporterii care strâng bani pentru a plăti restanțele financiare ale elevilor lui Dusan Uhrin. ”Jucătorii sunt cu mintea la antrenamente, nu la plecare! Da, sunt discuții inerente despre viitor, dar nu afectează cu nimic programul de pregătire sau implicarea în antrenamentele echipei. 

Asta demonstrează că toți jucătorii au un caracter frumos, solid și chiar simt ceva pentru acest club. Puteau să aleagă alte opțiune pentru viitorul lor, dar au ales să continue”, a mai spus Nicolae.

Mario Nicolae: ”Să promitem 3 lei, să plătim 3 lei”

”Așteptăm să se miște ceva pe partea de interdicție, de aceea e nevoie de o replică de la TAS, și avem nevoie de de stabilitatea clubului. Eu sunt pregătit cu propuneri, alături de membrii staff-ului tehnic, să găsim jucători, să alcătuim un lot competițional. Interdicția la transferuri și stabilitatea financiară ne pun piedici, momentan. Adică dacă promitem 3 lei, să putem plăti 3 lei. 

Îmbucurător este faptul că sunt jucători din străinătate care vor să vină la Dinamo și în condițiile actuale. Ceea ce înseamnă că Dinamo are greutate imensă, se confirmă că brandul acesta uriaș nu va muri niciodată. Totuși, anul acesta va fi și mai dificil, poate el va fi cel mai negru din istorie. Trebuie să construiești pe lipsuri mari”, a conchis Mario Nicolae.

Pe 1 iulie am antamat un amical la ora 18:00, la București, cu Unirea Slobozia, am discutat cu Adi Mihalcea. O să mai avem apoi alte trei amicale, așteptăm să vedem și țintarul competițional. 
- Mario Nicolae, manager sportiv Dinamo

VIDEO. Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Transferul care îi face să viseze pe „câini” » Dinamo, aproape de a vinde în Serie A!

Dinamo, victorie clară în primul amical al verii » Succes de moral pentru „câinii” lui Dusan Uhrin

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
doarnoi
doarnoi  •  24 Iunie 2021, 10:28

Ba necazule , lasă jucatori străini ca aia nu vin sa crească valoarea clubului aia vin *** și sa plece . LASĂ-TI COPII SA JOACE LA DINAMO , ai atâți copii talentați acolo ,Bani , Boarcea, Burdusanu , Măgureanu , Eham , Geafer . Și tu aduci gloabe sa facă act de prezenta . Decât sa ma bat la retrogradare cu Fabrini , Anton (tot respectul pentru el ) Nemec sau mai știu eu ce baba , mai bine luptam pentru același obiectiv cu copii ăștia care ii avem in curte !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  24 Iunie 2021, 08:41

In cantonament conditiile sunt modeste iar alimentatia foarte proasta !Nici un redactor nu a fost sa vada voi transmiteti ce spune penalistul deMario !

paolo11
paolo11  •  24 Iunie 2021, 06:43
Postat de goggu.mecanicul pe 23 Iunie 2021, 23:01

hai cu eliminarea interdictiei si aducerea de fotbalisti

Ii platesc tararache si bucurica? Sau mai baga ddb niste alocatii de la copii?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează