FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo vrea să scape de el, dar nu-i mai poate rezilia contractul! » Veste teribilă: „Nu se știe dacă și când va mai putea juca fotbal”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021 19:42 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 20:17

Mijlocașul francez Michel Espinosa (28 de ani) a avut parte de o accidentare teribilă, ce-i amenință cariera. Fotbalistul adus de Mircea Rednic nu intră în planurile lui Flavius Stoican.

Dinamo a demarat acțiunea de reziliere a contractelor mai multor fotbaliști. Roș-albii au transmis notificări de reziliere către trei dintre cei aduși de Rednic, care nu mai intrau în planurile „Puriului", în cauză fiind Vestenicky, Nunici și Gluhakovic.

Ultimul s-a adresat FIFA pentru a-și cere salariile până la finalul angajamentului inițial, vara 2022, cu toate că exista o clauză de reziliere până la data de 15 decembrie, de care Dinamo s-a folosit.

Becali din Ștefan cel Mare
EDITORIAL
Becali din Ștefan cel Mare

Cu restul fotbaliștilor se vor purta negocieri, există clauze ce permit grupării denunțarea până în data de 15 ianuarie. Administratorul special Iuliu Mureșan se va ocupa de tratative.

Dinamo nu poate rezilia contractul lui Espinosa

O problemă foarte mare va fi ridicată de negocierile vizavi de rezilierea cu Michel Espinosa. Situația este îngreunată de faptul că francezul s-a ales cu o accidentare teribilă în timpul antrenamentelor, astfel că nu se poate apela la rezilierea unilaterală.

„Și-a secționat mușchiul, e ceva groaznic, nu se știe dacă și când va mai putea juca fotbal. Are o ruptură a ligamentului și, chit că avem acea clauză în acordul cu el, faptul că s-a accidentat pe terenul de joc, la Dinamo, va crea mari probleme pentru rezilierea angajamentului. Totul va depinde și de disponibilitatea jucătorului la negocieri", au declarat oficialii clubului pentru GSP.

5 lunitrecuseră între momentul în care Espinosa jucase ultimul meci oficial, la Botev Plovdiv, și prima prezență la Dinamo

4 meciuria adunat francezul la Dinamo, dintre care trei ca integralist

Espinosa e mai lent decât o broască țestoasă! Scuză-mă, dar uite cum se mișcă! Mai bine dai șanse celor mici, de pe bancă. Dacă tot aduci jucători… Dar cine să mai vină în momentul ăsta? 
– Gabi Balint, la DigiSport

VIDEO Dumitru Dragomir, despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Varianta „Sorescu la FCSB” a picat definitiv: „Cheltuială nejustificată”

Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
creeperno115
creeperno115  •  28 Decembrie 2021, 22:47

Mamotou 2

1260234347346768
Ioan Trisi  •  28 Decembrie 2021, 17:15
Postat de firaldo pe 28 Decembrie 2021, 10:16

Omul ala a zis "daca" și eu am răspuns la acea ipotetica situație,dar tu având iq care tinde către zero și memoria scurt...ai uitat ca DA...s-a modificat regulamentul ptr Dinamo,ai uitat?Și doar datorita acelei schimbări Dinamo mai exista astăzi.

Bai expertule, Dinamo mai avea de disputat 5 meciuri din care trebuia sa scoata 4 puncte! *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  28 Decembrie 2021, 11:11
Postat de calugarul.pafnutie pe 28 Decembrie 2021, 06:17

Aia e iosife! Mori de oftică gigistă! Ne unge pe suflet când vedem cum postezi disperat! .... *** Dinamo Bucuresti merge mai departe!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează