FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Mircea Lucescu le dă speranțe dinamoviștilor: „Negoiță dă clubul pe un leu? Îți dai seama că sunt și eu interesat”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 octombrie 2019 14:45

Mircea Lucescu (74 de ani) a declarat că este interesat de vânzarea clubului Dinamo, dacă afirmațiile făcute astăzi de finanțatorul Ionuț Negoiță sunt adevărate.

„Sună interesant ce spune Negoiță și trebuie văzut dacă este adevărat că datoriile sunt doar de 500.000 de euro. Eu am auzit că toate datoriile ajung undeva pe la 10 milioane de euro. 

Dar chiar dă clubul pe un leu? Cum așa? Îți dai seama că multă lume e interesată! Și eu, și oricine. Vedem ce se întâmplă”, a spus Mircea Lucescu, conform Fanatik.

CE A DECLARAT IONUȚ NEGOIȚĂ ASTĂZI

Negoiță a susținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre principalele puncte de interes cu privire la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Acesta a decis să renunțe la Dinamo, însă pune și condiții celui care se va încumeta să cumpere o parte sau toate acțiunile clubului.

Decizia mea a fost și este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu! Totuși, cei care vin sunt obligați să aducă 500.000 de euro în societate pentru a aduce la zi datoriile scandente. Nu se pune problema să dau clubul cuiva care nu are acești bani. Aceasta este decizia mea. 

Sunt destul de flexibil și cooperant pentru a da clubul cuiva. Datoriile clubului sunt de 1,8 milioane de euro. Doar o parte din ele sunt scadente. 51% din acțiuni înseamnă un leu. Dacă cineva vrea toate acțiunile, trebuie să plătească un milion de euro!
Ionuț Negoiță

VEZI ȘI:

Dinamo e în colaps, Negoiță ironizează negocierile avute cu Borcea și Rednic „Are cheia, știe cum să descuie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
144451360290697
Petrisor Amza  •  30 Octombrie 2019, 06:23

De la meciul prăduit cu Lazio se trage tot....

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Octombrie 2019, 02:55

Ce caracter urît are Lucescu ăl bătrîn.... el vrea gratis, e interesat acum....piare mai vinde si scaunele si băncile din vestiar să facă bani sa repare tramwaiul.....

vasy86le
vasy86le  •  29 Octombrie 2019, 23:26

Imi imaginez cum e acum in redactia GSP, toti "jurnalistii" apostol, vranceanu etc, stau pe sub brad si rad de Dinamo, asta e motiv de bucurie pt ei :)

Vezi toate comentariile (33)
Comentează