FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Mircea Lucescu, nemilos cu Ionuț Negoiță: „Inconștient! Ar fi cea mai mare rușine pentru echipă”

Mircea Lucescu este unul dintre cele mai importante personaje din istoria lui Dinamo +47   FOTO
Mircea Lucescu este unul dintre cele mai importante personaje din istoria lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2020 11:36 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 13:46

Mircea Lucescu (74 de ani), legendă a clubului Dinamo, l-a criticat pe Ionuț Negoiță (46), conducătorul formației din Ștefan cel Mare, pentru rezultatele modeste înregistrate de „câini” în ultimele sezoane.

A fost inconștient. Nu și-a făcut calculele. A văzut că cei de dinaintea lui au făcut mulți bani, dar el nu a reușit. Același lucru s-a întâmplat și la Rapid când un patron de restaurant a venit la echipă. Va trebui ca la un moment dat Negoiță să se dea la o parte”, a declarat Lucescu la ProX.

Mircea Lucescu: „Asta ar fi cea mai mare rușine pentru Dinamo”

De asemenea, „Il Luce” este de părere că cea mai mare rușine pe care Dinamo o poate suferi în perioada următoare nu ar fi retrogradarea în Liga 2, ci falimentul.

Rușinea cea mai mare nu e aceea să retrogradezi, ci să ajungi în faliment. Din punctul ăsta de vedere, e important că fanii fac tot ce e posibil să nu ducă echipa în faliment”, a mai spus Lucescu.

32 de trofeea câștigat Lucescu ca antrenor: 22 cu Șahtior, 3 cu Dinamo, 3 cu Rapid, 2 cu Galatasaray și câte unul cu Beșiktaș și Zenit

DINAMO. Mircea Lucescu, nemilos cu Ionuț Negoiță: „Inconștient! Ar fi cea mai mare rușine pentru echipă”
infografie Dinamo '89-'90

FOTO Cele mai interesante imagini din partida Dinamo - Sepsi 1-3

+43 FOTO

VIDEO Mircea Lucescu despre revenirea în fotbalul românesc. Mesaj pentru FRF

Citește mai multe știri despre Dinamo:

NOTE GSP: 2, cea mai mică notă primită în șocul din „Ștefan cel Mare” + cine a luat singurul 9

Reacția PCH: „România - Ungaria 1-3. Eșecul unei națiuni”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
demolarii
demolarii  •  23 Iunie 2020, 11:55
Postat de Cosmin Bajescu pe 22 Iunie 2020, 17:07

Se pot lua masuri prin care investitorii sa fie protejati. Problema e ca nu exista investitori seriosi. Doar niste indivizi care probabil urmaresc profitul imediat. Raman la ideea ca Tiriac, impreuna cu Lucescu, ar putea prelua echipa. Amandoi sunt dinamovisti, amandoi au bani si stiu cum sa gestioneze o asemenea situatie. Doar ca ei nu vor. Vor suporterii, care nu au insa forta financiara necesara.

Procesul de bancruta, poate avea sau nu efecte asupra clubului. De ce poate sa nu aiba efecte? Pentru ca e vorba de ficțiune juridică, clubul, care are voința patronilor. Independent de conducatori, clubul , nu posedă sau exprima voința. Prin urmare, faptă condamnabilă implica persoane fizice și nu juridice , exemplu cazul "Valiza" cand clubul -desi a avut profit, nu a fost sanctionat-si fapta a fost imputata doar persoanei fizice care a exprimat voința de a face. Cum, actionariatul s-a schimbat, o sancțiune impotriva clubului ar atrage sancționarea unui nevinovat. Noul acționar. Într-un astfel de proces statul urmărește recuperarea prejudiciului de la vinovat. În cazul Dinamo, e clara lipsa profitului pentru club. Profitul apare in schimb la persoanele aflate in managementul executiv și decizional : Negoita, Anghelaghe si altii.....cum DDB este acționar si are peste 7000 de membri, oare unde sunt cei cca 100000 de dinamovisti prezenți in sondajele gsp.ro?, oricare dintre cei 7000 poate iniția un proces penal impotriva lui Negoita si Anghelache, si a celorlalti in cazul in care clubul intra in faliment......

creeperno
creeperno  •  22 Iunie 2020, 22:47

Negoita daca nu era fraier si nu vindea imediat jucatori valorosi ar fi aparut perfomante si cu ele apareau bani

dd.x
dd.x  •  22 Iunie 2020, 18:44

Spune bine ce spune; dar in acelasi timp se vede ca nu e dinamovist ci mercenar.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close