FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Rednic sare în apărarea fotbalistului făcut praf de suporterii lui Dinamo: „Toți specialiștii îl judecă. Vina e a mea!”

Michel Espinosa, Dinamo // foto: Imago Images
Michel Espinosa, Dinamo // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 14:09 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 15:05

Mircea Rednic (59 de ani), antrenorul lui Dinamo, l-a apărat pe Michel Espinosa (28), mijlocașul criticat dur de Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al DDB.

În urmă cu o săptămână, după amicalul câștigat de Dinamo cu FC Buzău, scor 3-2, mijlocașul defensiv camerunez a fost criticat sever de unul dintre membrii importanți ai DDB, programul socios care deține în jur de 20% dintre acțiuni la Dinamo.

Purtătorul de cuvânt al DDB a scris, printre altele, că Espinosa „aleargă într-un mod foarte straniu, nu poate face sprint nici dacă vede cum e jefuită mama lui, la 10 m distanță, în vale”, și că „e singurul african cu splină și foarte posibil fără un plămân”.

Astăzi, la conferința de presă premergătoare duelului dintre FC Voluntari și Dinamo, Mircea Rednic l-a apărat pe Espinosa, despre care a spus că nu era pregătit fizic pentru a juca în 3 meciuri consecutive. Pe deasupra, „Puriul” a taxat postarea membrului DDB.

Mircea Rednic: „Am văzut tot felul de specialiști care au început să-l judece pe Espinosa”

„Am văzut reacția suporterilor legată de Espinosa. Nu uitați că a jucat 3 meciuri într-o săptămână. Asta pentru că nu am avut alte soluții, l-am pierdut pe Răuță. A făcut un meci foarte bun, celelalte două nu au fost OK. Am văzut tot felul de specialiști care au început să-și dea cu părerea și să-l judece, chiar să-l critice după doar 3 meciuri jucate

Vina-mi aparține, eu l-am pus să joace, nu era încă pregătit 100% pentru a duce 3 meciuri la rând. De altfel s-a și accidentat, e încărcat muscular, are o contractură și nu am vrut să risc cu el”, a spus Rednic.

Mesajul lui Rednic pentru jucătorii lui Dinamo

„Vreau ca jucătorii care vor continua la Dinamo să aducă un plus, să joace cu ambiție, nu numai cu dragul de a fi la Dinamo. Vreau să-și dorească mai mult. Îmi doresc să rămână toți jucătorii, am avut o discuție deschisă cu ei și le-am explicat că nu am nimic cu niciunul.

Nu am venit la o echipă care a câștigat 7 meciuri la rând, care a făcut o pregătire în vară, dar astea la noi se uită repede, mai ales când vine vorba despre mine, e o plăcere să se creeze titluri, să se exagereze. Știu ce am de făcut, am încredere în mine și în jucători. Nu se pune problema de a vorbi acum de cine pleacă, cine vine”, a adăugat antrenorul lui Dinamo.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic explică ce le-a cerut jucătorilor lui Dinamo: „Nu mă interesează spectacolul, vreau cele 3 puncte” + „Mi-aș dori un jucător ca Tamaș”

Mircea Rednic s-a enervat: „Nu are rost. La 21:00 iese COVID-ul pe stradă. Îi place pe stadion”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
22cea
22cea  •  22 Noiembrie 2021, 02:41

Daniel Sendre sa-si vada de jobul lui .

dvd1
dvd1  •  21 Noiembrie 2021, 23:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

popescu222
popescu222  •  21 Noiembrie 2021, 23:08

Ce v-o fi placand la el, nu stiu. Mie mi se pare lent, incurcat, fara viziune in teren. Imi aminteste de I Filip. Mi se pare o mare vulnerabilitate pentru echipa. Dar as fi bucuros daca se va dovedi ca ma insel.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează