FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO

Mircea Rednic explică ce le-a cerut jucătorilor lui Dinamo: „Nu mă interesează spectacolul, vreau cele 3 puncte” + „Mi-aș dori un jucător ca Tamaș”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Articol de , - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 13:02 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 13:48

Mircea Rednic (59 de ani) a prefațat partida cu FC Voluntari, programată luni, 22 noiembrie. Antrenorul lui Dinamo a anunțat numele celor 3 jucători care vor absenta și admite că „mi-aș dori un jucător ca Gabi Tamaș”. 

Luni, de la ora 20:30, Dinamo va încerca să înceapă returul sezonului regulat al Ligii 1 cu o victorie. În fața „câinilor roșii” va fi FC Voluntari, echipă aflată pe locul 8, cu 25 de puncte. Mircea Rednic își laudă adversara și dezvăluie că nu se va baza pe 3 jucători la meciul de la Voluntari.

Mircea Rednic, despre FC Voluntari - Dinamo: „Avem nevoie de puncte ca de aer”

„Un meci important, cu o echipă bine organizată, total schimbată față de anul trecut. Asta se datorează în primul rând antrenorului, a făcut o treabă foarte bună. FC Voluntari are un joc spectaculos, dar foarte eficient. Nu ne va fi ușor. Venim după două săptămâni fără meci oficial jucat. Am avut o săptămână grea cu un meci amical la Buzău, în care am folosit jucătorii care au jucat mai puțin și pe cei care au venit mai târziu. Am mai avut un meci cu Astra.

Am reușit să recuperăm doi jucători după accidentări, e vorba despre Filip și Iliev, dar i-am pierdut pe Carp și Espinosa. Sunt lucruri normale, așa se întâmplă când jucătorii care vin nu au jocuri în picioare, nu au mai jucat de mult. În momentul în care dau de antrenamente cu ritm bun, apar accidentări. Nu sunt grave, dar am preferat să nu risc, ținând cont că dacă i-aș fi utilizat, riscul era mare să se accidenteze serios și să nu mai joace până la sfârșitul anului.

Andrei Radu nu face parte din lot pentru că vreau să-l văd și pe Nikos (n.r. - Nikolaos Kainourgios), care poate juca și fundaș stânga și mijlocaș stânga, plus că a revenit Filip, deci aici am soluții. În rest, suntem bine, ne pregătim, e clar că avem nevoie de puncte ca de aer. Vom face tot ce depinde de noi ca să câștigăm punctele.

Băieții sunt concentrați, nu avem voie să facem greșeli. FC Voluntari are o echipă OK, în formă, dar nu îi putem compara cu Sepsi, Rapid, CFR. E o echipă mică, care știe ce să joace. E o atmosferă bună, un moral bun ținând cont că au avut rezultate bune. 

Dacă vrem să câștigăm, trebuie să ne impunem jocul, să nu mai luăm goluri din faze fixe, să nu mai facem cadouri și să fim mai responsabili în apărare”, a spus Rednic în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul lui Dinamo a avertizat fanii să nu aștepte fotbal-șampanie din partea echipei: „În situația în care suntem, nu mă interesează spectacolul, ci să fim eficienți, să luăm cele 3 puncte. Chiar ne-am pregătit să jucăm puțin mai închis, în ultimele meciuri nu am fost compacți și adversarul a profitat. Trebuie să jucăm cu inteligență, pentru că ne interesează punctele”.

Mircea Rednic: „Mi-aș dori un jucător ca Tamaș”

Totodată, Rednic a admis că i-ar plăcea să aibă un jucător de nivelul lui Gabi Tamaș, stoper la FC Voluntari.

„Mi-aș dori un jucător ca Tamaș în zona defensivă, pentru că problemele mari le-am avut în zona centrală. Tamaș e băiat deștept, se simte bine acolo. De când am venit, am încercat tot felul de soluții. Toți au trecut prin rotație, dar încă nu au oferit siguranță și avem de suferit.

Sper ca după ultimele amicale să fie mult mai omogen axul central, iar intrarea lui Iliev, care are o experiență mai mare decât Eșanu și Fara, să dea mai multă siguranță echipei. Dacă lucrurile nu vor merge bine, dacă persistă greșelile în zona centrală, sigur vom căuta și noi în iarnă unul sau doi fundași centrali.

Ținând cont câte goluri am luat, apărarea e problema. Filosofia mea e că atunci când pierdem mingea, toată lumea trebuie să se apere, să se sacrifice”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Vasile Miriuță, reacție după atacul lui Trică: „Eugene, ţi-am zis eu că eşti «ghiocel»?”

Gică Hagi și-a apostrofat în direct unul dintre jucători: „La 19 ani era cel mai bun! Acum? Să-și revină!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dvd1
dvd1  •  21 Noiembrie 2021, 23:37

pe nimeni nu intereseaza spectacolul. Toti asteapta cele 3 puncte pt Voluntari. O sa fie o alta infringere la scor de maidan asta e sigur. Retrogradare 100% sigura si apoi desfiintarea atit a mai ramas

creeperno115
creeperno115  •  21 Noiembrie 2021, 22:44

Asa se zicea si in meciul tur si i-am rupt pe voluntari. Adu-ti aminte ce prim 11 aveam atunci!

ekneb
ekneb  •  21 Noiembrie 2021, 18:39
Postat de csa.regal.sarpili pe 21 Noiembrie 2021, 14:13

Cu Voluntari a iesit mereu spectacol

Mai ales acum va fi spectacol, intre 3 si 6 boabe la dinamo in poarta.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează