FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Gică Hagi și-a apostrofat în direct unul dintre jucători: „La 19 ani era cel mai bun! Acum? Să-și revină!”

Gică Hagi, după Farul - UTA // foto: captură YouTube
Gică Hagi, după Farul - UTA // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 09:39 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 10:42

Gică Hagi (56 de ani), antrenorul de la Farul, l-a „urecheat” pe mijlocașul de bandă Aurelian Chițu (30), introdus pe teren în minutul 80 al meciului Farul - UTA 0-0.

Antrenorul Farului s-a declarat nemulțumit de randamentul lui Chițu, jucător fără gol marcat în acest sezon în 10 meciuri (564 de minute), în ciuda faptului că evoluează într-o poziție avansată.

La flash-interviul ce a urmat meciului dintre Farul și UTA, „Regele” a tras un semnal de alarmă: „Chițu trebuie să-și revină”.

Gică Hagi s-a aprins din nou: „Stoichiță a greșit! Hai să vă dăm acadele și Chupa Chups”
REACȚIE
Gică Hagi s-a aprins din nou: „Stoichiță a greșit! Hai să vă dăm acadele și Chupa Chups”

Gică Hagi l-a apostrofat pe Aurelian Chițu după Farul - UTA 0-0

„Chițu face parte din compartimentul de atac. Randamentul lui nu e cel care mă aștept să fie. Sunt nemulțumit. De ce se întâmplă asta nu știu, n-am de unde să știu. N-are niciun gol marcat.

Noi am adus mingi în atac, a jucat, a avut oportunități. Problema e la el, nu la noi. Trebuie să-și revină, a fost cel mai bun jucător al nostru la 19 ani, la 30 de ani trebuia să fie mai bun.

E clar că îi creezi presiune, dar trebuie să o ducă, pentru că am luat decizia de a merge pe mâna lui, ne așteptam la mult mai mult de la el. Cel puțin tactic, trebuie să facă lucrurile cum le-am făcut la antrenament”, a declarat Hagi.

Aurelian Chițu, vândut de două ori de Farul 

Transferat de actuala Farul în 2009 de la Unirea Slobozia, Chițu a fost vândut 4 ani mai târziu la Valenciennes, în schimbul sumei de 700.000 euro. În 2015 a revenit la echipa dobrogeană, după ce schimbase 3 echipe în cei doi ani petrecuți departe de clubul lui Gică Hagi. 

Farul l-a mai vândut o dată, în martie 2018, când Daejeon Citizen a plătit 700.000 de euro pentru fotbalist, dar la începutul lui 2020 Chițu a revenit la Farul pentru a treia sa aventură la clubul lui Hagi.

În acest sezon, Chițu a contribuit la un singur gol: pasă decisivă în FCU Craiova - Farul 1-1, meci disputat în august. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Eugen Trică, discuție cu Dan Petrescu după FCU Craiova - CFR Cluj: „Asta mi-a zis”

Mihai Stoica, mesaj tranșant pentru jucătorii care sunt deranjați de criticile lui Becali: „N-au ce să caute la noi, să-şi caute alte meserii!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
muzzi
muzzi  •  21 Noiembrie 2021, 14:39

chitu saracul este baiat bun, dar nu are calitati fizice deloc! picioarele scurte, scund, nu este nici puternic,nici iute....nu poti fi cel mai bun doar cu o tehnica care era buna la pustii de 19 ani, nu la jucatori seriosi! hagi se inseala si cu el, ca si cu alti jucatori! ma refer aici inclusiv la viitorul balon de aur!

nelu_aluat_ghiocel
nelu_aluat_ghiocel  •  21 Noiembrie 2021, 13:43
Postat de lucianostelistu pe 21 Noiembrie 2021, 13:09

HAGI ??? ESTE PESTE ROMÂNIA !!! CÂND VOM ÎNȚELEGE ASTA VA FII PREA TÂRZIU !!! UN ANTRENOR BUN , CAM TÂRZIU PTR. " SPECIALIȘTII " !!!!

Ce rezultate are acest Hagi ca antrenor ??? A luat un campionat unde a fost campion in blaturi ! .. Ca jucator a fost nr 1 ..ca antrenor nr 100..

dora
dora  •  21 Noiembrie 2021, 13:32

Adi Petre a jucat degeaba jumătate de oră iar pustiul minune nu s-a văzut în cele 10 minute pe care le-a prins pe teren. Poate era prea obosit după cele câteva minute jucate în primul lui meci la naționala mare, duminica trecuta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close