FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Vasile Miriuță, reacție după atacul lui Trică: „Eugene, ţi-am zis eu că eşti «ghiocel»?”

Vasile Miriuță
Vasile Miriuță

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 08:15 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 09:04

Vasile Miriuță (53 de ani), managerul celor de la Baia Mare, i-a răspuns lui Eugen Trică după ce acesta l-a atacat la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR pentru declarațiile din momentul revenirii tehnicianului la Craiova.

Miriuță a ținut să clarifice disputa lui Trică și dezvăluie că a avut o întâlnire față în față, în care i-a explicat tehnicianului de ce a făcut acele declarații.

Reacție dură după revenirea lui Trică la FCU Craiova: „Sunt foarte puţini care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Iau poziția «ghiocelul»”
REACȚIE
Reacție dură după revenirea lui Trică la FCU Craiova: „Sunt foarte puţini care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Iau poziția «ghiocelul»”

„Nu ştiu de ce se supără Trică pe mine. Am avut un curs la licenţa PRO, mi-a spus în timpul cursului că el nu e ghiocel. Eu i-am zis «Eugene, ţi-am zis eu că eşti «ghiocel»?» Eu am zis că a declarat că nu se mai întoarce la Craiova, că nu e compatibil. Şi că sunt antrenori care acceptă lucrul ăsta (n.r. - intervenţia patronului în deciziile tehnico-tactice ale echipei). 

Dacă el se simte, nu am ce să-i fac! Am reglat lucrurile astea cu el, e problema lui dacă are o problemă. El, în primul rând, trebuie să pregătească echipa şi să aibă rezultate. Noi spunem adevărul şi ce se întâmplă în timpul jocului. Chiar îmi place de el, dar să pregătească echipa şi să aibă rezultate, asta îi doresc!”, a declarat Vasile Miriuță potrivit Look Sport.

Eugen Trică, atac la Vasile Miriuță

„Am rămas puțin dezamăgit de colegii noștri antrenori, de exemplu Vasile Miriuță. Nu mi-a plăcut declarația lui. Eu iau telefonul și îl sun pe Vasile și îl întreb dacă e declarația lui, că nu mi s-a părut normală. El probabil că nu a știut unde să pună punctul. 

Mi a zis : «Ba din contră, eu te-am lăudat pe tine.» Mă lauzi pe mine, dar pune punct și apoi vorbește de alți antrenori sau dacă ești tare dă nume. A zis că iese să dea o dezmințire, dar nu a apărut nimic. E urât, trebuie să ne respectăm între noi, antrenorii. Cer să mă respecte”, spusese antrenorul Craiovei

În viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în «Lolek şi Bolek». Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis «Ce-a fost, a fost!». Este inadmisibil! Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenori care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că cei mai mulți nu au câştigat bani în cariera lor de fotbaliști. Şi depind de ăia 5-6.000 care îţi vin pe lună şi te faci «ghiocel». Ăsta e adevărul. 

- declara Vasile Miriuță, în momentul instalării lui Trică la Craiova

VIDEO Gheorghe Hagi: „Unde am stat, am ieșit cel mai bun! Acela e un lider” + „România are nevoie de un proiect”

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, mesaj tranșant pentru jucătorii care sunt deranjați de criticile lui Becali: „N-au ce să caute la noi, să-şi caute alte meserii!”

Eugen Trică, discuție cu Dan Petrescu după FCU Craiova - CFR Cluj: „Asta mi-a zis”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
176901212832165
Dan Petnaise  •  21 Noiembrie 2021, 18:16

Problema este că ambii craioveni sunt ghiocei. Mititelu în fața patronului de la KFR și Trică în fața lui Petrescu.

talpaiadului
talpaiadului  •  21 Noiembrie 2021, 18:00

Miriuta are dreptate in declaratia aia, cu exceptia unei scapari majore: nu s-a inclus explicit si pe el in cele declarate. Miriuta, in cariera lui de antrenor din Romania, a fost la fel de ghiocel ca si cei la care s-a referit acolo si trebuia sa foloseasca pronumele "noi" si nu "ei" si atunci nu cred ca mai deranja pe nimeni.

165962031120810
Liviu Iuliu Petrila  •  21 Noiembrie 2021, 14:33

Un infatuat acest Vasile M. Are o oglindă?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează