FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 19:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamo n-a mai pierdut în deplasare de jumătate de an, 0-1 cu CFR » Vor să rămînă invincibili

În tur, Dinamo a cîștigat cu 2-1, goluri Țucudean, Grigore, respectiv Onduku. Ultimii doi sînt suspendați mîine
În tur, Dinamo a cîștigat cu 2-1, goluri Țucudean, Grigore, respectiv Onduku. Ultimii doi sînt suspendați mîine

Articol de , - Publicat sambata, 26 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 23:45

Roş-albii au 5 meciuri directe cu Concordia, înregistrînd 4 victorii şi o remiză.

Chiar dacă s-a antrenat întreaga săptămînă fără antrenorul Flavius Stoican, revenit azi-noapte de la Nyon, de la cursurile UEFA, cîinii" merg mîine la Chiajna din postura invincibilităţii cu adversara.

Cifrele sînt de partea dinamoviştilor:
- 1 victorie a scos Concordia în ultimele 5 meciuri din Liga 1, 2-0 cu Ceahlăul. În rest, o remiză albă cu Petrolul şi 3 eşecuri, cu Oţelul, cu Astra şi cu FC Braşov.
- 2 remize şi 3 eşecuri au reuşit ilfovenii acasă, în ultimele 5 meciuri, după victoria cu nemţenii.
- 3 victorii şi 3 rezultate de egalitate sînt în dreptul bucureştenilor în deplasare, de la ultimul eşec pe teren advers, 0-1 în Gruia, pe 8 noiembrie.
- 4 victorii şi o remiză are Dinamo în 5 "directe" cu Concordia, la Chiajna jucîndu-se două meciuri: o remiză şi un succes al oaspeţilor.

9-2 e golaverajul meciurilor directe între Dinamo şi Concordia.

3 meciuri are Şumudică împotriva "cîinilor" din postura de antrenor: o victorie cu Bistriţa, o remiză şi o înfrîngere cu Rapid

614439-chiajna-dinamo.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Bratu, anti-Marica!
Şeful scouterilor, Florin Bratu, a criticat opiniile lui Ciprian Marica, internaţionalul care nu crede în proiectul roş-albilor: "Cred că are lucruri mai importante de rezolvat la echipa lui de club, Getafe, aflată într-o situaţie disperată. Contra şi-a pus mari speranţe în el, dar, din păcate, a cam dezamăgit. Chiar antrenorul s-a arătat nemulţumit de el. Noi am avut şi avem în continuare încredere în el ca jucător la echipa naţională, în ciuda faptului că nicăieri nu a reuşit un rezultat notabil. În speranţa că va înţelege în final noul proiect, îi urăm succes pe acest final de sezon! Are mare nevoie".

Inbox
- Comisia de Disciplină a revizuit cererile formulate de Vali Lazăr şi Dani Coman după suspendările pe două, respectiv trei etape, anulînd ieri aceste pedepse. Singurele sancţiuni au rămas cele financiare, 6.800 de lei, respectiv 7.500 de lei.
- Stoican: "Nu ne bucurăm de răul Vasluiului, îmi pare rău de situaţia în care se află acest club, chiar dacă ne-ar favoriza ce se întîmplă acolo în lupta pentru Europa".
- Stoican le-a atras atenţia mai tinerilor săi jucători: "Ar trebui să fie atenţi la ce fac pe teren, dar şi-n afara lui, cum se îmbracă sau dacă fac ceva ce-ar putea avea consecinţe nefaste. Şi să înceteze unii să spună că iubesc clubul pînă la moarte, apoi să se vadă prin alte ogrăzi!".
- Bărboianu: "E greu ca Steaua să ia jucători de la Dinamo, fiindcă fotbaliştii noştri au şi ei un preţ".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Aprilie 2014, 22:38
Postat de priculici pe 26 Aprilie 2014, 11:05

pierde ma faci sa rad ba copile batem 2-0 FORTZA DINAMO si vaslui creca nici nu se mai prezinta la meciuri si le pierde toate din retur cu 3-0

si eu consider ca un 2 este posibil maine.

inexistentus
inexistentus  •  26 Aprilie 2014, 21:19
Postat de priculici pe 26 Aprilie 2014, 11:05

pierde ma faci sa rad ba copile batem 2-0 FORTZA DINAMO si vaslui creca nici nu se mai prezinta la meciuri si le pierde toate din retur cu 3-0

”creca” ...hm. ce cultura canina :)))

cainerau1953
cainerau1953  •  26 Aprilie 2014, 16:33

un meci greu cu Chiajna, sa vedeti ce isi vor rupe picioarele jucatorii de la Concordia in meciul asta, pt ca cu oitzele au stat capra :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează