FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Spaniolii vin la București pentru a finaliza tratativele cu Ionuț Negoiță și să discute cu Vela problema stadionului! + Contra, viitorul manager general

Intrate la un moment dat pe un drum închis, negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli se reanimă după ce Dinamo a obținut garanția salvării de la retrogradare
Intrate la un moment dat pe un drum închis, negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli se reanimă după ce Dinamo a obținut garanția salvării de la retrogradare

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 23:49 / Actualizat luni, 10 august 2020 00:09

Intrate la un moment dat pe un drum închis, negocierile dintre Ionuț Negoiță și investitorii spanioli se reanimă după ce Dinamo a obținut garanția salvării de la retrogradare. O întrevedere Cortacero – Negoiță e fixată pentru miercuri. Cosmin Contra se ocupă deja de eventuale transferuri și ar primi mână liberă să gestioneze tehnic întreg clubul.

După un sezon crunt, Dinamo a scăpat finalmente de retrogradare, iar discuțiile pentru vânzarea clubului reintră pe o pistă alertă. Având pe masă confirmarea menținerii clubului în L1, spaniolii accelerează în afacerea cumpărării „câinilor" și următorul potențial patron, Pablo Cortacero, ar urma să ajungă marți seara la București pentru a încerca să finalizeze tratativele pentru roș-albi.

„E fixată o întrevedere cu Ionuț Negoiță pentru miercuri, la hotelul Rin", spun surse GSP, care mai indică faptul că ibericul își dorește să aibă o discuție și cu reprezentanții DDB, deținătorii unui pachet de 27% din acțiuni. Asta cu atât mai mult cu cât fanii au un memorandum încă activ cu Negoiță prin care dețin momentan prioritate la achiziția clubului.

DINAMO. Întrevedere cu Vela, posibil și cu Orban

Cortacero ar avea stabilită și o întâlnire cu ministrul de Interne, Marcel Vela, care a discutat în urmă cu două săptămâni și cu doi reprezentanți din partea spaniolului, inclusiv pe tema mult doritului nou stadion din Ștefan cel Mare. Mai mult, Cortacero ar putea obține o întrevedere și cu premierul Ludovic Orban, pentru care se fac diligențele necesare.

DINAMO. „Contra așteaptă semnalul verde de la Cortacero"

Și pe partea tehnică lucrurile sunt în mișcare. "Contra lucrează discret la strategia pentru sezonul viitor și la eventuale transferuri în așteptarea finalizării negocierilor cu Negoiță. Timpul e foarte scurt", susțin aceleași surse GSP. Fostul selecționer ar deveni manager general imediat după ce Cortacero ar prelua clubul.

Spaniolii au spus acum câteva luni că vor veni cu 500.000 de euro într-o săptămână. În termenul dat de ei nu au venit cu nici o sumă. Au venit 100.000 de euro, dar cu întârziere. După aceea au mai adus 200.000 de euro, tot cu foarte mare întârziere. Și așa mai departe. Eu sper să fie serioși. Când îi văd le voi spune că nu așa se face treabă. Trebuie să arate seriozitate. Este elementar!

Andrei Gerea, membru „Elite" DDB, la ProX

VIDEO Scandal monstru în vestiarul lui Dinamo! Florin Prunea, dezvăluiri incredibile: „F****-ți...! Mă las de fotbal”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ultima idee propusă de PCH: „Aveți de ales între 3 variante” » Răspunsul suporterilor

Ivan Pesic, fostul atacant al lui Dinamo, a semnat cu coșmarul „câinilor”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
10156013562479806
Oprisan Niculae  •  10 August 2020, 13:21
Postat de paulo pe 10 August 2020, 11:56

Esti de toata jena...

Draga PAULO , vom vedea cine e de toata jena.Putintica rabdare!

sampaolo
sampaolo  •  10 August 2020, 12:00

Sa vina azi, ca de maine se sta in carantina. :)) Hai mai baga un pestisor aici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paulo
paulo  •  10 August 2020, 11:56
Postat de Oprisan Niculae pe 10 August 2020, 10:56

Cum ramane cu DDB care spuneau ca in doua saptamani vor prelua clubul de la Negoita?Baliverne.DDB nu va prelua clubul NICIODATA.Au fost doar folositi ca sa bage ceva maruntis in echipa.Sigur vor cere banii inapoi.Si atunci sa vezi scandal la impartirea lor intre cotizanti.Mai mult ca sigur cei din fruntea asociatiei vor trage ceva bani pentru ei.

Esti de toata jena...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează