FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ultima idee propusă de PCH: „Aveți de ales între 3 variante” » Răspunsul suporterilor

Suporterii lui Dinamo au reiterat dorința de a prelua clubul de la Ionuț Negoiță
Suporterii lui Dinamo au reiterat dorința de a prelua clubul de la Ionuț Negoiță

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 17:15 / Actualizat duminica, 09 august 2020 17:50

Fanii-acționari din Peluza Cătălin-Hîldan îndeamnă suporterii lui Dinamo să cumpere abonamente pentru noul sezon de Liga 1, deși șansele ca tribunele să fie deschise în următoarea stagiune sunt minime, din cauza pandemiei de COVID-19.

Astfel, PCH apelează la simpatizanții „câinilor” pentru a strânge cât mai mulți bani în programul „DDB”. Ultima idee este vânzarea de abonamente. Ca să justifice costurile acestora, în condițiile în care pe stadion e interzis să intri, PCH spune că cei care doresc să cumpere vor primi câte un tricou. De asemenea, ultrașii au reafirmat că vor prelua clubul în cel mai scurt timp posibil.

DINAMO. Comunicat PCH: „Clubul supraviețuiește din fondurile strânse de suporteri”

„Zilele acestea suntem în plin proces de due diligence. În cel mult două săptămâni vom putea să vă prezentăm situația financiară a clubului și vom intra în linie dreaptă pentru preluarea clubului, după consultarea prealabilă a membrilor DDB. Actualul acțioar majoritar are zilele numărate la Dinamo. Clubul va fi preluat de ProgramDDB. Rămânem în continuare deschiși față de orice potențial investitor, care ar veni cu un proiect sănătos și cu perspectiva performanței. 

În prezent, clubul supraviețuiește din fondurile strânse de suporteri, din sponsorizări și din biletele vândute. E nevoie să facem un pas mai departe și să ne implicăm ca niciodată în cumpărarea de abonamente pentru sezonul 2020 - 2021. În vederea lansării noilor abonamente, avem nevoie să cunoștem părerea voastră în această privință. În acest sondaj e important să vă exprimați cu privire la dorința voastră de a achiziționa un abonament. Pe Grupul Oficial al Peluzei am pus un alt sondaj, în care cerem ajutorul vostru pentru a stabili prețul noilor abonamente. 

Veți putea alege între una din cele trei variante: 250 lei, 275 lei, 300 lei. Prețul acesta se referă la prima categorie de abonamente, valabile în peluze. Valoarea abonamentelor crește pentru tribune și zona vip.

CÂTEVA INFORMAȚII UTILE:

  • Abonamentul va fi valabil pentru toate meciurile de acasă, atât în sezonul regulat, cât și în playoff sau playout.
  • Abonamentul acoperă 20 de partide în cazul în care vom fi în playoff sau 29 de partide pentru playout.
  • În prima parte a campionatului, meciurile se vor disputa fără spectatori. Abonamentul este o formă de susținere a echipei.
  • Împreună cu abonamentul VEȚI PRIMI CADOU UN TRICOU OFICIAL, Macron, din ediția 2019-2020.
  • (Mulți dintre voi așteaptă noile tricouri cu numele membrilor DDB. Există o întârziere în producerea lor, din cauza pandemiei, dar le vom avea. Vă vom ține la curent)
  • Tricoul va putea fi semnat de unul din jucători, sau de una din legendele dinamoviste. Va trebui să ne comunicați ce semnătură doriți. Vă vom pune la dispoziție numele legendelor care vor semna tricorurile.
  • Valoarea acestui tricou acoperă o bună parte din costul abonamentului. Dacă luăm în calcul și semnătura de pe tricou, valoarea acestuia este și mai mare și crește în timp. În timpul sezonului prețul acestor tricouri era de 270 lei.
  • Acest bonus dorim să constituie un gest de mulțumire pentru implicarea voastră și în același timp o compensație pentru faptul că meciurile din primele săptămâni se vor disputa fără spectatori.
  • Abonamentul nu se adresează doar bucureștenilor, sau celor care pot fi prezenți pe stadion, ci este o formă prin care fiecare dintre noi poate pune umărul la susținerea echipei.
  • CEL MAI IMPORTANT: Un număr mare de abonamente constituie un argument puternic pentru atragerea sponsorilor și investitorilor.

Acesta este link-ul Grupului Oficial Peluza Cătălin Hîldan: https://www.facebook.com/groups/137494087074995/Vă rugăm să vă înscrieți în grup și să vă exprimați opțiunea pentru una dintre cele 3 variante de preț pentru abonamente!

Vă rugăm să tratați cu seriozitate acest vot! După lansarea abonamentelor veți fi contactați de membrii echipei DDB care vă vor întreba dacă ați făcut abonament. În afară de abonamente, continuăm să susținem Dinamo prin înscrierea în www.programddb.ro”, se arată în comunicatul PCH.

Până în acest moment, fanii lui Dinamo au răspuns pozitiv sondajului organizat de PCH. Mai mult de 80% dintre votanți susțin că vor cumpăra un abonament pentru sezonul viitor.

Fanii promit din nou preluarea lui Dinamo

În mod normal, conform înțelegerii cu Negoiță, programul socios DDB ar trebuie să aibă acum 27,5 la sută acțiuni din club! Mai exact de la începutul lunii august. La finele lui aprilie, când fanii au contribuit cu 150.000 de euro din care s-a achitat licența sportivă, convorbirile au fost că fie își vor primi înapoi suma creditată, fie vor mai avea 7,5 la sută din acțiuni, pe lângă cele 20 la sută adunate deja. Membrii board-ului DDB încă nu au trecut la presiuni, fiindcă au dorit să nu creeze un scandal suplimentar la club în această perioadă, în care Dinamo și-a jucat existența în Liga 1.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ivan Pesic, fostul atacant al lui Dinamo, a semnat cu coșmarul „câinilor”

Dănciulescu despre răbufnirea lui Răducioiu: „A fost un strigăt de disperare! Îi pasă, suferă, sunt convins”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (61)
 •  09 August 2020, 23:21

Bai geogeo tu esti normal la cap, sau numai un gigist ticalos!?? Stai dracu in banca ta si nu mai giitza. Tu nu ai cumpara nicio punga cu pufuleți pentru mizeria ta de echipa! Hai, ja, la furat lustruitile...

geogeo
geogeo  •  09 August 2020, 23:04

Pentru noul campionat trebuie cel putin vreo 3-4 milioane de euro, pentru ca e clar ca Negoita nu da nimic, eventual mai ia din ei. Asta insemna vreo 35.000 de abonamente la 100 de euro. Normal, din banii TV Dinamo nu ia nimic pentru ca e pe loc retrogradabil direct. Asa ca trebuie multi, foarte multi bani, pentru ca ...

creeperno
creeperno  •  09 August 2020, 22:38

Sa vedem daca cumpara abonamente aia 8000 de cotizanti

Vezi toate comentariile (61)
Comentează