FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Negoiță a uitat să-l plătească pe Uhrin, dar cehul nu suferă » Ce afaceri deține antrenorul în țara natală

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 15:12

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, este neplătit, dar nu pune presiune pe conducere, acesta având în Cehia mai multe afaceri de succes care îi aduc lunar sume frumoase. 

Dusan Uhrin, 52 de ani, a repus Dinamo pe linia dreaptă, cu toate că este neplătit de două luni. Antrenorul „câinilor” nu s-a văitat însă de acest aspect și, conform surselor GSP, i-ar fi transmis lui Ionuț Negoiță că preferă ca jucătorii roș-albi să fie plătiți mai întâi și după aceea el.

 De fapt, tehnicianul ceh nu trăiește din banii primiți de la Dinamo! Acesta deține în Cehia un hotel, dar și un lanț de cosmetice, care merg foarte bine, afaceri ce îi aduc lunar sume mari de bani. 

Ionuț Negoiță a anunțat, într-un interviu exclusiv pentru GSP, că acceptă să o susțină financiar pe Dinamo până în luna mai. Se pare că finanțatorul „câinilor” le-ar fi transmis conducătorilor că va vira salariile din cele două luni restante până la finalul săptămânii acesteia. 

Dusan Uhrin chiar a ținut ieri o ședință în vestiarul de la Săftica și le-a garantat jucătorilor că vor primi un salariu din cele două restante chiar azi sau mâine

200.000 de euroîl costă pe Negoiță lunar salariile, cu tot cu taxele aferente

10.000 de europe lună câștigă Uhrin la Dinamo, având același contract pe care l-a avut și predecesorul său, Eugen Neagoe

Vezi și: 

Clinceni - Dinamo // Vestiar încins în „Ștefan cel Mare”: bănuieli, intrigi și amenințări printre „câini”v

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
834427529961509
'Aaron Johnson  •  22 Noiembrie 2019, 13:36

Ma doare sufletul sa vad ce echipa de *** a ajuns Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

394966434424757
Mihai Dinu  •  22 Noiembrie 2019, 01:26

Domnii ziaristi au indentificat inamicul principal ce sta in calea lor de distrugere a lui Dinamo! Racaiti, racaiti ca aveti potential, ce naiba, numai un articol negativ pe azi?!

undergrant
undergrant  •  21 Noiembrie 2019, 18:25

Dacă nu ar fi atâția disperați (cu familii, ipoteci etc.), care sa lucreze pe promisiunea că vor fi plătiți cândva, n-ar exista nici tâlhari dispuși la orice ca să ciuguleasca profit de pe suferința celor strânși cu ușa... Dacă nu poți plăti salariile angajaților, inchide prăvălia, fii demn!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează