FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo vor să preia urgent clubul, dar Negoiță i-a pus pe hold! Ce așteaptă patronul de la Rin

Fanii lui Dinamo vor să preia urgent clubul, dar Negoiță amână
Fanii lui Dinamo vor să preia urgent clubul, dar Negoiță amână

Articol de - Publicat marti, 30 iunie 2020 23:30 / Actualizat miercuri, 01 iulie 2020 00:03

DINAMO. În urmă cu câteva săptămâni, suporterii din programul socios DDB au anunțat că nu mai așteaptă să ajungă la 10.000 de membri pentru a prelua pachetul de acțiuni de la Ionuț Negoiță și au transmis că în termen de maximum 60 de zile vor să ia puterea din mâinile actualului patron. 

În paralel cu spaniolii lui Pablo Cortacero, rămași în cursa pentru a prelua acțiunile lui Negoiță, dar și cu un grup de milionari turci care au promis o implicare la club în condițiile în care suporteri vor ajunge la pupitrul de comandă al grupării, fanii-acționari au continuat demersurile pentru a lua puterea la Dinamo. Mai ales că echipa e pe tobogan, nu se mai mișcă de pe ultima poziție a clasamentului. Marți, suporterii își programaseră rezolvarea a două subiecte importante în viața formației din Ștefan cel Mare.

O săptămână de așteptare

Conform surselor GSP.RO, ei doreau să aibă o întrevedere directă cu Ionuț Negoiță pentru a semna un acord prin care să demareze în mod real preluarea pachetului majoritar. Doar că s-au lovit de un refuz. De fapt, de o amânare! Patronul de la RIN vrea să-i mai aștepte până la finele săptămânii pe ibericii lui Cortacero. Care au virat în urmă cu 7 zile suma de 100.000 de euro din cei 500.000 de euro promiși inițial la începutul lunii iunie.

Vineri, spaniolii au transmis că au trimis și restul banilor, "iar luni, marți, în funcție de formalitățile bancare, îi veți vedea în conturi". A trecut și ziua de marți și nimic, lucru confirmat și de șefii clubului! Totuși, Negoiță le mai acordă un răgaz spaniolilor. Fanii - acum aproape de 8.000 de susținători cotizanți - ar fi dorit să preia de urgență frâiele lui Dinamo, așa cum s-a exprimat însuși acționarul majoritar, doar că au fost puși pe hold în ziua în care voiau să semneze actele.

570 de mii de euroeste suma cu care programul socios DDB a ajutat / creditat clubul

20,06%dețin fanii-acționari, urmând să ajungă la 27 la sută la finele lunii iulie

VIDEO / Cornel Dinu, propus de urgență la Dinamo: „Să înghețe toți când intră în vestiar! Ar fi cel mai potrivit”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Remus Răureanu explică haosul de la Dinamo » 4 momente în care „specialiștii de la Rin” au sabotat clubul

Dinamo redeschide războiul LPF – FRF! Federația vrea să schimbe regulamentul Ligii 1 în timpul competiției

Playtech: ȘOC! Scene interzise minorilor la Vorbește Lumea. Cum a putut să apară o vedetă în fața Adelei Popescu FOTO


Comentarii (20)
3101575123247794
Alice Popa  •  01 Iulie 2020, 09:11

Daca vor urgent sa preia clubul... sa puna fanii urgent banii ceruti de proprietar!!! Care-i problema?!

olaru_alin
olaru_alin  •  01 Iulie 2020, 08:56
Postat de Sandu Daniel pe 01 Iulie 2020, 07:02

In urma cu o saptamana la digisport asa zisul patron(siguranta de tablou),ca patron in niciuncaz,nare cum sa mai fie nu a fost si nici nu va fi ,la asta trece prin buzunar dinamovistul din el,cred ca sa lamurit toata lumea ce dinamovist este asta,banutu si atat tot ce a suflat in potriva lui a fost maturat pentru ca cine a avut curajul sa vorbeasca ia inlaturat de la echipa,dar nu o mai lungesc ,nu a spus el cu gura lui ca prioritari sunt cei din programul DDB SA VINA SA PUNA LUCRURILE LA PUNCT SI SA PREIA CLUBUL,*** *** ***DACA DDB A CERUT ACUM SA PREIA ECHIPA DE CE NU LE MAI RASPUNDE

Sper ca esti neutru...ca daca esti dinamovist,mi-e mila de echipa asta!!! Cu asa *** care nu au punct,virgula,cratima si nu stiu sa lege un cuvant...se duc la vale,cu siguranta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

foxi
foxi  •  01 Iulie 2020, 08:53

“Fanii lui Dinamo vor să preia urgent clubul, dar Negoiță i-a pus pe hold!” Adica i-a pus cu “ botul pe labe”!:)))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează