FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste importantă pentru Dinamo: cât va sta pe tușă unul dintre titulari

Neluț Roșu, în dreapta // foto: Cristi Preda, GSP
Neluț Roșu, în dreapta // foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 14:00 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 14:51

Neluț Roșu, 30 de ani, a ieșit accidentat la coapsă la meciul cu FC Botoșani (1-0), însă va sta departe de gazon maximum două săptămâni.

Dinamo a bifat luni seară prima victorie de la revenirea în Liga 1, scor 1-0 cu FC Botoșani, însă gazonul stadionului „Arcul de Triumf” nu a fost aliatul roș-albilor.

Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant
INCIDENT
Scandal, bătaie și sânge în Miami, de la niște poze făcute lui Lionel Messi » Victoria Beckham și fiica ei au fugit din restaurant

Neluț Roșu ar putea sta o săptămână, maximum două, departe de gazon

Unul dintre titularii „câinilor”, Neluț Roșu, a părăsit accidentat terenul în minutul 25, situația lui medicală fiind influențată și de starea gazonului. 

Fotbalistul s-a ales cu probleme medicale la coapsă, a efectuat un RMN și primul rezultat nu este foarte îngrijorător vizavi de situația titularului din zona mediană a lui Dinamo.

Astfel, mijlocașul ar pierde maximum două săptămâni, probabil doar etapa din week-end cu FC Voluntari, pentru ca apoi Neluț Roșu să fie din nou la dispoziția lui Ovidiu Burcă. 

3meciuri din cele 5 jucate în acest sezon de Neluț Roșu le-a bifat ca integralist

Ardeleanul a mai avut probleme medicale în trecut, dar de fiecare dată a strâns din dinți și a jucat, fiind unul dintre oamenii ce-au contribuit la promovarea formației, atât prin evoluția din teren, cât și prin atitudinea din vestiar.

Ce să mai vorbesc despre starea gazonului? Ați văzut, se alunecă, indiferent de crampoane. Lui Neluț Roșu i-a alunecat piciorul și are o problemă medicală, să sperăm că nu este gravă.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo, după finalul meciului cu FC Botoșani (1-0)

Dinamo vrea să se mute cât mai curând posibil pe Arena Națională

Așa cum informa GSP.ro încă de săptămâna trecută, „câinii” speră să se mute cât mai repede pe Arena Națională. Probabil, din luna septembrie, roș-albii vor recurge la această opțiune, chiar dacă este una mai scumpă, cel mai mare stadion al României (55.000 de locuri) implicând cheltuieli mai mari.

30de mii de euro este suma pentru închirerea Național Arena cu tot cu utilități, dar costurile se pot dubla după angajarea firmei de pază și a achitării unor detalii. În comparație, închirierea „Arcului de Triumf” costă 18.000 de euro

Dinamo ar putea juca pe Național Arena confruntările cu FCU Craiova (16 septembrie) și Farul Constanța (23 septembrie), o decizie în acest sens se va lua în curând.

Citește și alte știri din Liga 1:

Echipa lui e la pământ, dar jucătorul din SuperLigă poate da lovitura verii: e dorit de două cluburi de tradiție din Europa!

A inspectat Bucureștiul, abia apoi s-a așezat la masa negocierilor cu Dinamo: „Mă simt ca la mine acasă! Top, top, top la voi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează