FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fostul conducător al lui Dinamo avertizează: „Să se roage de Nicolae Badea, altfel va fi ultimul an în Liga 1!”

Nicolae Badea
Nicolae Badea

Articol de - Publicat joi, 03 iunie 2021 08:18 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 17:28

Mircea Stoenescu, 77 de ani, seniorul dinamovist, este de părere că suporterii trebuie să pistoneze pentru a-l convinge pe Nicolae Badea, fostul conducător al lui Dinamo, să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

Unul dintre cei mai vechi dinamoviști în viață, fost jucător și conducător în Ștefan cel Mare, Mircea Stoenescu, 77 de ani, a pătimit de pe urma necazurilor medicale - și el, și soția sa -, iar fotbalul echipei de suflet i-a provocat dureri suplimentare.

Seniorul este de părere că gruparea roș-albă are șanse minime de salvare, dar îl indică pe Nicolae Badea, 72 de ani, ca fiind omul care poate redresa „haita”.

Nicolae Badea, susținere din umbră

Fost președinte al Consiliului de Administrație și finanțator al „câinilor”, omul de afaceri - cu o avere estimată la 94 de milioane de euro, conform Top 300 Capital - a sprijinit în ultimele luni, din umbră, gruparea din Ștefan cel Mare și programul DDB.

Reclamă pentru Badea: „Se pricepe la fotbal”

„Fără Nicolae Badea nu se rezolvă niciun fel de problemă la Dinamo. N-o să reziste băieții ăștia, suporterii, cu colectarea banilor. Ei merită aplauze pentru ceea ce au făcut, însă trebuie să pistoneze la domnul Badea. Iar dânsul să aducă investitori sau un fond de investiții pentru a salva Dinamo. 

Nicolae Badea e singurul om care mai poate salva clubul! Are calitatea de hipermanager și iubește Dinamo. Spre deosebire de alți patroni, «patroni» între ghilimele, se pricepe la fotbal, a comentat Stoenescu pentru Gazeta Sporturilor.

Poreclit de reputatul jurnalist Ion Cupen „Jandarmul lui Dobrin”, fostul fundaș crede că Borcea nu va mai reveni în Ştefan cel Mare: „Fotbalul i-a dat mult, dar i-a și luat mult. Cristi Borcea a suferit și nu vrea să se mai implice. I-a fost suficient cât a fost pedepsit. Nu mai are forță și nici răbdare. Probabil, i s-a luat de fotbal”.

Fostul conducător al lui Dinamo avertizează: „Să se roage de Nicolae Badea, altfel va fi ultimul an în Liga 1!”
Mircea Stoenescu a fost fotbalist, secretar general, președinte executiv la Dinamo, mai bine de patru decenii

Ce zice de Dusan Uhrin

Stornescu e pesimist în privința viitorului apropiat: „Mi-e că teamă că Dinamo nu va putea începe campionatul sau, dacă începe, o va face cu o echipă șubredă. Eu am o impresie bună despre băiatul ăsta, Dusan Uhrin, l-am asimilat ca dinamovist fiindcă a făcut mai multe decât mulți crescuți la noi. 

Așa, sunt mulți dinamoviști care merg la emisiuni TV, însă nu au nicio treabă cu clubul. E ușor să-i critici pe Mourinho și Guardiola la TV, la asta ne pricepem toți. Dar Dusan trebuie să aibă și jucători, nu poți veni cu unii de la "C" și să-i faci să fie de "A". Cehul nu e magician!”

3 campionatea cucerit Stoenescu cu Dinamo, fostul fundaș de fier luând titlul în 1962, 1971 și 1973. Plus Cupa României în 1968

12 trofeea câștigat Nicolae Badea ca lider al clubului Dinamo în cei 15 ani în care a condus gruparea din Ștefan cel Mare

Mai multe știri despre Dinamo:

A făcut comanda pe banii DDB! Fanii au aflat cu stupefacție de ultima „manevră” a lui Cortacero

Unul dintre liderii lui Dinamo îşi anunţă iminenta plecare: „Ştii că va veni un moment când va fi vorba de bani și se duce totul în prăpastie”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
296839007513707
Cris Juganaru  •  03 Iunie 2021, 23:44

Sunteti penibili! Dinamo este fix ca un cersetor la un pas de moarte de foame, pe care voi l ati vrea sa se poarte mandru si sa nu accepte pomana de la oricine. Dimpotriva, Dinamo trebuie sa se roage ca la Dumnezeu de catre oricine s o salveze, absolut oricine (fara ifose ipocrite), cel in moarte clinica nu si permite refuzuri, altfel este indubitabil ca nu va avea nicio sansa sa reziste in nicio liga divizionara.

creeperno115
creeperno115  •  03 Iunie 2021, 22:39

Doamne fereste!

gido
gido  •  03 Iunie 2021, 08:45

cum sa vina badea? daca ar fi ceva bani de furat, badea ar veni imediat ...si i-ar suna si pe borcea si fratii becali...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează