FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Obiectiv ambițios la Dinamo pentru sezonul viitor » Anunțul lui Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 19:35 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 20:11

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a anunțat obiectivul „câinilor” pentru următorul sezon în cazul în care echipa nu va retrograda în liga a doua. „Câinii” trag tare pentru a evita această contra-performanță și l-au înregistrat la LPF și pe Edgar Ie, ultimul sosit.

Dinamo traversează o perioadă bună în acest început de an și a legat două victorii, cu Farul și Oțelul. În acest moment, trupa lui Zeljko Kopic este pe locul 15 în Superliga, cu 22 de puncte, la 5 de Voluntari și Poli Iași, echipele aflate pe locurile de baraj.

„Legiunea” dinamovistă din Liga 2 își anunță planurile mărețe: „Poate sezonul acesta o să reușim”
OBIECTIV
„Legiunea” dinamovistă din Liga 2 își anunță planurile mărețe: „Poate sezonul acesta o să reușim”

Anunțul lui Andrei Nicolescu: „La anul vrem în play-off”

Conducătorul „câinilor” a setat câteva obiective pe termen scurt, dar și pe termen lung.

În primul rând, Nicolescu își dorește ca dinamoviștii să reducă diferența față de ocupanta primului loc din play-out la patru puncte, iar după ce Dinamo se va salva de la retrogradare, „câinii” vor ataca play-off-ul în sezonul 2024-2025.

„Avem profesioniști în club, Kopic a fost alegerea noastră, eu am intrat în contact cu el, este un profesionist adevărat, bine conectat la nivel european. Nu știa de Dinamo în momentul în care l-am abordat, a fost impresionat, iar a doua zi avea deja toate detaliile despre club, știa despre situația echipei de la acel moment, de parcursul echipei din acel moment, am fost și ironizat un pic, dar îmi asum acest lucru.

Obiectivul pe termen lung este construirea unei echipe competitive pentru a ne bate la play-off”, a precizat Andrei Nicolescu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Întrebat de moderatorul Radu Naum dacă Zeljko Kopic va fi păstrat de Dinamo în cazul în care echipa va retrograda, Andrei Nicolescu a răspuns fără să ezite: „Vom încerca să-l păstrăm, dar noi excludem această variantă (n.r. retrogradarea), ar fi o formă de teamă, noi am mai declarat că nu renunțăm, Kopic, suporterii, nu renunță.

Eu cred că dacă diferență după înjumătățire între prima clasată din play-out și noi este de 4 puncte, avem șanse să facem un play-out foarte bun și să nu avem surprize. Obiectivul este de a fi la 8 puncte de ocupanta primului loc din play-out, înainte de înjumătățire”, a adăugat administratorul special de la Dinamo, în cadrul aceleiași intervenții.

CFR Cluj, Hermannstadt, Poli Iași și UTA Arad sunt echipele împotriva cărora va juca Dinamo, înainte de play-out.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Andrei Nicolescu a dezvăluit la GSP Live că mai mulți jucători ai lui Dinamo au contracte asemănătoare cu cel avut de Lucas Alves

Citește și alte știri:

Istvan Kovacs s-a decis ce vrea să facă după ce termină cu arbitrajul
ARBITRI
Istvan Kovacs s-a decis ce vrea să facă după ce termină cu arbitrajul
Ultimul transfer de la Dinamo, gata de debut » Ce număr va purta Edgar Ié
DINAMO
Ultimul transfer de la Dinamo, gata de debut » Ce număr va purta Edgar Ié

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  21 Februarie 2024, 23:17

Andrei Nicolescu: „La anul vrem în play-off” da da..normal...play off ul ligii B !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează