FOTBAL  »  LIGA 2  »  OBIECTIV

EXCLUSIV „Legiunea” dinamovistă din Liga 2 își anunță planurile mărețe: „Poate sezonul acesta o să reușim”

Gabi Torje și alți șase dinamoviști evoluează la Chiajna / Sursă foto: Facebook@ Concordia
Gabi Torje și alți șase dinamoviști evoluează la Chiajna / Sursă foto: Facebook@ Concordia

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 19:24 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 20:51

Concordia Chiajna redeschide joi balul în Liga 2, când ilfovenii lui Erik Lincar dau piept cu Ceahlăul, pe teren propriu. Președintele echipei, Cristian Tănase, a anunțat obiectivul echipei care s-a întărit serios în această iarnă. 

Chiajna încearcă de ani buni să revină pe prima scenă, cel mai aproape de realizarea obiectivului fiind în 2022, când a fost învinsă de Chindia într-un „baraj” dramatic. Cu o suită de foști dinamoviști în echipă, Concordia și-a depus deja candidatura la play-off. Momentan, e pe locul opt, cu 22 de puncte.

Revine o echipă de tradiție: „În scurt timp va fi o forță a fotbalului românesc. S-a rezolvat dreptul de promovare, se construiește și un nou stadion”
PROIECT
Revine o echipă de tradiție: „În scurt timp va fi o forță a fotbalului românesc. S-a rezolvat dreptul de promovare, se construiește și un nou stadion”

Concordia Chiajna anunță: „În primă fază, vrem play-off-ul”

Cristian Tănase, președintele „vulturilor verzi”, a spus care sunt intențiile imediate ale clubului: 

„Vreau să câștigăm acest meci important cu Ceahlăul. Ne dorim să reușim, în primă fază, accederea în play-off. Suntem la un singur punct de locul 6, dar cu siguranță vor fi surprize în etapele rămase. Dar noi trebuie să ne gândim la noi și să adunăm punctele de care avem nevoie pentru accederea în play-off.

Puteam fi mult mai bine, dar atât am reușit, atât s-a putut strânge. Sperăm să reușim să luăm maximum de puncte din etapele rămase, ar fi excelent. Avem șapte egaluri, dar în cinci dintre jocuri meritam victoria, din punctul meu de vedere

Au fost meciuri în care am ratat enorm de mult, cât pentru două campionate.(...) Dar, în același timp, noi suntem neînvinși în ultimele etape, n-am mai pierdut de opt meciuri”, a mărturisit Tănase, într-un interviu acordat Gazetei. 

7foști dinamoviști are Concordia în componența lotului: Denis Oncescu, Aleksander Mitrovic, Laurențiu Corbu, Adrian Scarlatache, Costi Dima, Gabi Torje și Iulian Roșu

„În fiecare an ne-am dorit revenirea în Liga 1”

Tănase a continuat: 

„De când activăm în Liga 2 și am retrogradat din Superligă, noi ne-am dorit revenirea an de an, dar nu am reușit. Poate sezonul acesta o s-o facem. 

Întotdeauna am adus jucători pe care ne-am bazat că ne vom ajuta reciproc. A venit Scarlatache, un jucător cu experiență, de mare caracter, a mai venit și Costi Dima, care a fost la Astra, a venit Iulian Roșu. Am adus chiar ceea ce aveam nevoie.

Cu toții am fost supărați (n.r. la finalul anului trecut) dar ce a fost a fost. Lincar era supărat și dezamăgit, spera și el că vom acumula mult mai multe puncte, mai ales datorită lotului format la începutul sezonului. Eram îndreptățiți să sperăm la mai mult”, a mai spus oficialul Concordiei. 

VIDEO Gabriel Torje, moment de sinceritate: „Sunt convins că în România sunt sau au fost jucători mai talentați decât mine, dar care n-au ajuns sus”

Citește și alte știri din Liga 2:

Antrenorul principalei favorite la promovarea în Superligă șochează: „Atât e salariul maxim! Știu că pare absurd”

EXCLUSIV Revine o echipă de tradiție: „În scurt timp va fi o forță a fotbalului românesc. S-a rezolvat dreptul de promovare, se construiește și un nou stadion”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  21 Februarie 2024, 22:46

Termina pe locul 2

gabineg
gabineg  •  21 Februarie 2024, 20:29

Și la aritmetică stă prost autorul: cei 8 dinamoviști sunt doar 7. L-a numărat pe Scarlatache de două ori.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  21 Februarie 2024, 20:15

"Legiunea dinamovista" e formata din 2 foste rezerve si cativa care au trecut cu tramvaiul 1 pe langa club. Hai sa zicem ca Scarlatache a prins ceva meciuri, dar totusi... ***.. Unde ati facut, fratzica, cursuri de jurnalism? Ca daca zic facultate ma scap pe mine de ras, iar dupa articolele cu Becali si Meme ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează