FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Obstacol de netrecut în calea vânzării » Contre între proiectele fanilor: „Dacă marți cumpără, miercuri Dinamo dispare!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 18:55

Cedarea clubului Dinamo către suporteri e în pericol. Asociațiile „Dinamoviști pentru Dinamo” și „Doar Dinamo București” nu reușesc să cadă de acord asupra unei colaborări. 

  • Marți va fi întâlnirea decisivă dintre Ionuț Negoiță și cei de la Asociația „Dinamoviști pentru Dinamo", care vineri seară trimiseseră o scrisoare de intenție către actualul finanțator al clubului.
  • Ionuț Negoiță vrea să le cedeze lor tot pachetul de acțiuni pe care îl controlează la Dinamo! Aceasta după ce a mai dat 10 la sută fanilor angrenați în programul socios „DDB", care au virat deja peste 210.000 euro în conturile clubului.

Actorul Răzvan Oprea, unul dintre liderii proiectului „Dinamoviști pentru Dinamo”, a vorbit despre tranzacția pe care ar urma să o facă împreună cu Ionuț Negoiță.

„Avem și semnalele, și convingerea că vom reuși, e mai sănătos așa. Odată ce o asociație non-profit va prelua clubul, mai multe firme și oameni importanți de afaceri ni s-a putea alătura. Nu a fost vorba niciodată de o rivalitate cu programul DDB, nici în cazul meu, nici al altor oameni implicați. Considerăm că cei care dețin 10% din acțiuni sunt parteneri. Dânsii și noi trebuie să facem echipă. Obiectivul nostru a fost să avem contracte cu diverse companii din România. Încercăm să atragem oameni de afaceri, oameni cu expertiză.

În acest moment, să fie clar pentru toată lumea, nu va veni niciun om de afaceri să repare aceste găuri. Singurii oameni care sunt capabili, prin numărul lor, sunt cei care iubesc echipa. Zeci, sute de mii de oameni. Emulația care s-ar crea dacă Asociația Cătălin Hîldan și ADPD s-ar uni ar fi senzațională”, a declarat RĂzvan Oprea la TV Digi Sport.

PCH nu e de acord cu vânzarea către ADPD

Prin vocea lui Robert Thomas, unul dintre inițiatorii programului DDB, fanii dinamoviști și-au arătat dezacordul față de tranzacție. Thomas crede că a doua zi de la semnarea actelor Dinamo ar dispărea. 

„Ușa noastră a fost deschisă de la început pentru toți suporterii. Pe 24 ianuarie am publicat o invitație, un apel la unitate. Săptămâna asta, în condițiile în care oamenii nu știu dacă mai au locuri de muncă din cauza coronavirusului, s-au strâns 100.000 de euro. E ceva extraordinar. Acolo este peluza, acolo sunt oamenii care au fost alături de Dinamo la bine și la rău. Am fost în stare să dăm la o parte sponsorul de pe tricou și să punem proiectul, am făcut coregrafii care au făcut înconjurul lumii. Am scos din groapă un club care intra în faliment”, a declarat Robert Thomas pentru sursa citată.

Faliment pentru Dinamo?

Robert Thomas a continuat cu o serie de înțepături la adresa lui Răzvan Oprea: „În timp ce noi invitam suporterii să vină la Champions League, la handbal, tu invitai oamenii la teatru. Ce vă împiedică să veniți alături de noi? E poarta deschisă, e 15 lei biletul pe stadion. Dacă ei o cumpără marți, Dinamo nu mai există miercuri. Vorbim de serviciile funebre. De cuvinte frumoase și de optimism exagerat putem să fim toți buni”.

VIDEO / Nicolae Stanciu, membru DDB

„Bineînțeles că PCH are de 100 de ori mai multă forță decât mine, decât Cornel Dinu sau decât cei care sunt alături de noi. Aceste lucruri trebuie puse împreună. Au plătit cu banii fanilor acele salarii, iar domnul Negoiță a încasat 400.000 de euro și nu a plătit nimic. Asta trebuie să dispară”
- Răzvan Oprea

Citește și alte știri despre Dinamo:

Numele lui Nicolae Stanciu va apărea pe tricoul de joc al lui Dinamo: „Va fi o noutate pentru fotbalul românesc” » Cât a donat jucătorul

EXCLUSIV Sanjeev Kumar, indianul care a încercat să cumpere clubul, rupe tăcerea după 4 ani: „Niciun investitor nu va plăti să-i repare greșelile! Dacă era deștept, Negoiță ar fi făcut bani”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
1204128189733953
Mora Vasile  •  20 Aprilie 2020, 09:26

bagati-l in faliment,si cu asta basta,pt. ca se vede de lao posta ca orgoliile sunt prea mari.oricum este o relicva bolsevica alaturi de steaua aca fcsb.reinfintati adevaratele echipe de traditie desfintate de bolsevici.

andy_2008
andy_2008  •  20 Aprilie 2020, 08:39

Pai de ce nu cumpara PCH clubul???Cu actorul la carma este clar ca New Dinamo o sa joace in liga a 4 a cu Steaua lui Lacatus.

thelegend.
thelegend.  •  20 Aprilie 2020, 00:56

Ideal ar fii sa se puna la masa si sa cada de comun acord ambele asociatii, sa nu ajungem cu 15 Dinamo-uri impartite prin te miri ce ligi :))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează