FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // OFICIAL Încă o plecare de la Dinamo! „Câinii” l-au dat pe Laurențiu Corbu la Chindia Târgoviște

Articol de GSP - Publicat luni, 10 februarie 2020 16:33

Dinamo a decis să-l vândă pe fundașul dreapta Laurențiu Corbu (25 de ani) la Chindia Târgoviște, echipa lui Viorel Moldovan. 

Echipa antrenată de Dusan Uhrin a anunțat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu formația din Târgoviște pentru transferul definitiv al lui Corbu. 

„Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Laurențiu Corbu, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!” 
comunicat Dinamo 

După venirea lui Kristian Kostrna, Corbu nu mai intra în planurile antrenorului ceh și le-a cerut șefilor să fie lăsat să plece. Acesta a bifat 18 meciuri în acest sezon, în toate competițiile, marcând un gol. Fundașul a fost adus de Dinamo în 2015, de la Urban Titu, și a mai jucat în Scoția, la St. Mirren, între ianuarie 2019 și iunie 2019.

Corbu ar putea fi adversarul lui Dinamo în acest sezon, „câinii” având șanse foarte mari să se dueleze cu Chindia în play-out. 

Citește și: 

NOTE GSP: Dezastru în defensiva lui Dinamo » Lukas Skovajsa și Mihai Popescu, cei mai slabi de pe teren!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează