FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero a rupt tăcerea! Anunț major despre viitorul lui Dinamo și Cosmin Contra: „Voi închide gura tuturor!”

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 27 octombrie 2020 11:19 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 11:26

Pablo Cortacero, numărul 1 din conducerea lui Dinamo, susține că va prezenta o garanție financiară de 19 milioane de euro. Totodată, acționarul majoritar al clubului a vorbit despre posibila înlocuire a lui Cosmin Contra. 

Pablo Cortacero a rupt tăcerea, după o perioadă în care tensiunea de la Dinamo a atins cote alarmante. Rezultatele slabe ale echipei și salariile restante au stârnit un val de reacții negative din partea oamenilor de fotbal și a suporterilor, însă Cortacero îndeamnă la calm. Și promite, printre altele, o mărire de capital la 10 milioane de euro și prezentarea unei garanții financiare de 19 milioane de euro.

Pablo Cortacero: „Nu e nicio problemă la Dinamo”

Reacția promptă a lui Cortacero vine după ce Costin Ștucan a scris ieri, într-o investigație GSP, despre fața nevăzută a spaniolilor care controlează Dinamo: academii fantomă, partener român căutat pentru datorii și o pretinsă prietenie cu Borcea. 

„Totul e o minciună, nu e nicio problemă. Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro la finalul săptămânii, chiar dacă nu pot călători, o voi trimite și le voi închide gura tuturor. Nu înțeleg de ce trebuie să se inventeze minciuni. Cum să se spună că am dispărut, când eu vorbesc zilnic și țin legătura cu toți de la club?! 

Eu nu pot călători acum pentru că este totul închis în Spania din cauza pandemiei, dar țin legătura zilnic cu Rufo, cu Cosmin, cu toți cei din conducerea clubului. Este o minciună că se spune că e altcineva în spate. 

Acum ne ocupăm să ne mutăm și la birourile noi, vom face și o mărire de capital de 10 milioane de euro, dar trebuie convocat un consiliu de administrație pentru asta și rămâne acea scrisoare de garanție bancară a fondului de investiții pe care o vom prezenta, ca să se vadă că avem capacitate economică și că nu sunt probleme.

Vom aproba în următorul Consiliu de Administrație tot bugetul pentru sezonul 2020-2021 și am pregătit cu avocații și acea scrisoare de garanție și totul se va lămuri, dar sunt niște pași care trebuie urmați, nu se pot băga bani fără a urma aceste căi. În 10-15 zile, va trebui să se realizeze această mărire de capital”, a declarat Cortacero pentru ProSport

Pablo Cortacero: „Dacă vom pierde și vineri, e normal să luăm niște deczii”

Spaniolul a comentat și situația antrenorului Cosmin Contra, sub comanda căruia Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive. „Nici nu mi-a trecut prin cap deocamdată să îl schimb pe Contra cu antrenorul spaniol despre care s-a vorbit. Dar dacă vom pierde și vineri e normal să luăm niște decizii, pentru că sunt foarte supărat că la ce echipă avem nu obținem rezultate și atmosfera este stricata de tot ceea ce se discută”.

GSP v-a prezentat antrenorul care l-ar înlocui pe Cosmin Contra, în eventualitatea unei despărțiri a acestuia de Dinamo. Este vorba despre spaniolul Jose Luis Oltra - detalii AICI

Pablo Cortacero: „Nu am zis niciodată că am virat 800.000 euro”

Referitor la informația că ar fi virat 800.000 de euro în conturile clubului, Cortacero a spus: „Eu nu am zis niciodată că am virat 800 de mii de euro, nu știu de unde a scos presa și asta”.

Totuși, informația a fost confirmată și de fanii-acționari din DDB, care, în cadrul unui comunicat emis duminică, au scris că „avem niște investitori care ne-au spus că au trimis în urmă cu 10 zile 800.000 € care nu au ajuns niciodată”.

Se transmite o senzație foarte rea echipei și pot îngreuna situația lotului. Mai durează puțin pentru că aceste tranzacții bancare nu sunt așa de simple. Nu vin banii totuși din paradisuri fiscale sau din droguri, cum s-a mai discutat - Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

VIDEO. Ciprian Marica: „Contra, prin felul său de a fi, pune o presiune foarte mare pe jucătorii lui Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Încrederea oarbă, marea problemă a lui Contra? Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo: „De asta se plâng fotbaliștii, nu de lipsa banilor”

Șefii lui Dinamo, luați la rost din cauza transferurilor: „Nu se poate! Nu au fost întrebaţi oameni”

Ion Crăciunescu, detalii incredibile despre dezastrul de la Dinamo: „Mi-a spus cineva o chestie. Vă imaginați asta?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (74)
sala_dalles
sala_dalles  •  31 Octombrie 2020, 18:05
Postat de Trevor Trevor pe 30 Octombrie 2020, 12:37

voi credeti ca spaniolul e Prost? sa plateasaca 4-5 mil datorii care sunt si sa mai aduca 10 mil ,adica pierdere in primul an 15 mil??? de unde ii recupereaza?doar cu vb aduce bani... ei au crezut ca o sa 'explodeze' unul sau mai multi dintre jucatorii spanioli adusi liberi si sa ii vanda in iarna .... de bagat nu baga nimeni 15 mil fara sa stie cand ii poate recupera ;)

Atit timp cit jucatoriu si administratie spaniola sint in club eu nu sunt demagog . Daca pleaca EU sint demagog.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  31 Octombrie 2020, 01:05
Postat de skins_berceni pe 29 Octombrie 2020, 13:38

Mai mult decat atat, situatia de la grupele de juniori ale clubului este chiar dramatica. Jurnalistii de la Gazeta Sporturilor noteaza ca jucatorii de la echipa U19 a clubului din Soseaua Stefan cel Mare nu au mai fost primiti la internatul liceului "Mircea Eliade" din Capitala din cauza faptului ca oficialii clubului nu au mai platit serviciile de acolo de 4 luni. Conform sursei citate, angajatii liceului le-au transmis pustilor de la Dinamo: "Ne pare rau, dar Dinamo n-a mai platit restantele de 4 luni, in ciuda apelurilor noastre repetate. Nu va mai putem tine aici!" Acest episod a fost confirmat si de Gabi Raduta, fostul coordonator al Centrului de Copii si Juniori al clubului Dinamo.

Pe bune? Nu știam asta, când ai scris asta? Cine a scris Știrea? Ăla care a scris ca după Ianis alerga Barcelona și real? Sau ăla care îi transfera pe Coman și Man de 3 ori pe săptămâna pe miliarde de ieuro?

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  30 Octombrie 2020, 13:19
Postat de dinamoooforever pe 27 Octombrie 2020, 14:11

Nu mai puteti sa dormiti voi de grija lui Dinamo uite ca nu a fugit sio sa vina cu 19 milioane de euro sa vedem atunci ce mai inventati se vede ca sunteti frustrati pe Dinamo de frica. SA VA FIE FRICA DINAMO SE RIDICA!!

tu esti tare prost dar merita sa visezi ca poate asa iti cresc dintii...dute la munca bai prostutule si lasa fotbalul ca nu e de tine....frica nu are nimeni niciodata de ciurucurile lui dinamu...stai linistit.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează