FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cacealma de la o poză » Cum a încercat Cortacero să aducă un gigant al construcțiilor aproape de Dinamo: „Suporterii și românii sunt de vină!”

Celebra poză de pe terasa ultimului discurs public al lui Nicolae Ceaușescu: de la dreapta spre stânga, Dorin Șerdean, Cornel Țălnar, Marcel Vela, Dan Cristian Popescu, Jose Bueno și Rufo Collado
Celebra poză de pe terasa ultimului discurs public al lui Nicolae Ceaușescu: de la dreapta spre stânga, Dorin Șerdean, Cornel Țălnar, Marcel Vela, Dan Cristian Popescu, Jose Bueno și Rufo Collado

Articol de - Publicat joi, 27 mai 2021 07:45 / Actualizat joi, 27 mai 2021 14:27

Pablo Cortacero, acționarul majoritar de la Dinamo, a vrut să atragă grupul italian Astaldi, lăudându-se cu sprijinul guvernului român, după fotografia făcută pe terasa MAI, cu ministrul Marcel Vela.

Dinamoviștii caută orice prilej să scape de Pablo Cortacero, sperând că vor continua victoriile în justiție, după ce acționarul majoritar al „câinilor” a acționat clubul în judecată. 

Prin vocea lui Rufo Collado, Don Pablo a anunțat că va reveni la putere, se va întoarce la București cu bani, doar că suflarea roș-albă nu mai crede în promisiunile lansate de iberic. 

Surse autorizate apropiate clubului din Ștefan cel Mare susțin că Pablo Cortacero nu a investit niciun cent din economiile sale în contul sumei de 550.000 de euro cu care a creditat Dinamo

„150.000 de euro au fost aduși de Dorin Șerdean, alți 100.000 de euro împrumutați de la o bancă din Transilvania, iar restul de bani de la Toma Săpașu”, au comentat roș-albii.

Cortacero a dat vina pe români și pe fani

Ibericul a jucat de la bun început la cacealma. Sperând să dea lovitura, el neavând niciun ban. După ce Rufo Collado și Jose Bueno au fost la celebra întâlnire cu ex-ministrul de Interne, Marcel Vela, la mijlocul lunii iulie 2020, „eveniment” organizat de Dan Cristian Popescu, viceprimarul de la Sectorul 2, și de Cornel Țălnar, Cortacero s-a folosit de acea fotografie pentru a atrage un grup uriaș în domeniul construcțiilor

La Barcelona, a avut o întâlnire cu directorii grupului Astaldi, care au proiecte de 900 de milioane de euro în România, țara noastră fiind a doua în portofoliul italienilor ca valoare a investițiilor aflare în derulare. 

„De la început a vrut să atragă niște miliardari. Le-a spus celor de la Astaldi că are promisiuni din partea conducerii României că se pot face multe alte afaceri în țară, în construcții, cu stadionul din centrul Bucureștiului, că sunt interese la nivel înalt pentru a sprijini revenirea lui Dinamo în prim-planul fotbalului intern și internațional. 

Au tot încercat să atragă astfel de milionari și miliardari, pornind de la acea poză, iar când discuțiile au căzut, fiindcă nu prezenta încredere, Cortacero a dat vina, incredibil, pe suporterii clubului și pe români: a spus că toate negocierile au căzut fiindcă a fost bârfit de aceștia în media și pe internet”, au povestit surse din cadrul grupării, dar și oameni care au dialogat direct, la vremea respectivă, cu Cortacero.

2 milioane de euroeste suma cu care DDB, acționarul minoritar, a creditat clubul, de 4 ori mai mult decât banii de care a făcut rost acționarul majoritar (Pablo Cortacero și firma „Lotus")

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DDB, planuri mari pentru Dinamo: fanii-acționari „vânează” doi conducători, anunță plecări de jucători și „bătălia finală” cu Pablo Cortacero

Care mai e situația lui Constantin Nica, fotbalist care se antrenează de câteva săptămâni cu Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
creeperno999
creeperno999  •  27 Mai 2021, 22:36

Adica patronul lui benel e sapasu?

catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Mai 2021, 19:00
Postat de Teodor Radu pe 27 Mai 2021, 16:24

Nu poți oprii la infinit accesul la bani al acționarului majoritar. Nu în țară membră UE. Așa că la un moment dat spaniolul pune mâna pe banii din TV, eventual plătește salariile și încasează restul. Apoi poate vinde pe un euro clubul ce inevitabil falimentează. De asta trebuie să se teamă DDB.

Cetateanul european, actionarul majoritar Cortacero, e un escroc de ultima speta, un falsificator si ar trebui investigat si judecat. A produs scrisori bancare false, a falsificat si ordine de plata. Asta si cu Serdean, Talnar si Sapasu au format un grup infractional. Ce drepturi sa aiba el ca actionar cand nu si-a indeplinit nicio indatorire legala , cand a semnat jucatori pe salarii uriase fara sa aiba 2 lei pe el?

niuc011
niuc011  •  27 Mai 2021, 18:40
Postat de undergrant pe 27 Mai 2021, 17:37

Exact asa este! Chiar daca "Don" Pablo, cum il numeste jurnalistul, nu poate fi suspectat de onestitate, va castiga orice proces intr-o instanta europeana, e doar o chestiune de timp, iar suporterii dinamovisti, care au aratat ca intr-adevar isi iubesc echipa aflata in momente grele, vor fi singurii perdanti, material si, mai ales, sspiritual... Doar ca dupa talhariile comise la Poli Timisoara, U Craiova si Rapid, ce s-a intamplat la Dinamo nu trebuia sa mai poata fi posibil!

Asta daca esti actionar majoritar. Probabil Cortacero nu este actionar majoritar. Probabil Negoita vrea sa isi stearga manutele cu Lotus si sa scape de niste datorii si de bancruta. Sunt multe necunoscute in problema si cu atat mai multe zvonuri si informatii din colturi. Cortacero nu se va duce niciodata intr-o instanta europeana pentru ca nu e ***. Stie ca daca deschide gura prin vest il iau aia si il strang cu usa in legatura cu asa zisul fond de investitii. Singurele necunoscute sunt: ce rol joaca binomul romanesc Negoita - Badea in toata afacerea si care sunt interesele clubului Dinamo in tot circul. (pana la urma istorie/palmares/culori sunt ale clubului Dinamo/statului roman nu ale "investitorilor" tip Badea/Negoita/Becali care au facut ei la un moment dat "combinatii")

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează