Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iunie 2021 09:30 / Actualizat duminica, 06 iunie 2021 10:20

Dănuț Lupu, fost jucător și oficial la Dinamo, vorbește despre problemele financiare din cadrul clubului și despre eforturile fanilor de a ține echipa pe linia de plutire.

Fostul mijlocaș crede că le va fi greu fanilor să găsească un investitor care să fie dispus să preia echipa de la Pablo Cortacero și este de părere că Dinamo nu a scăpat complet de faliment, totul fiind la mâna ibericului care deține pachetul majoritar de acțiuni.

Dănuț Lupu: „În iarnă, cineva a vrut să dea 1 milion de euro pentru Dinamo”

„Jos pălăria pentru ceea ce au făcut suporterii și pentru cât s-au chinuit până acum șase luni. De șase luni încoace, nu cred că este normal ce se întâmplă. La început nu au știut, dar, de șase luni, știu toate actele și toate datoriile pe care le au de plătit. Ei știau foarte bine că acestea sunt datoriile.

Dacă nu vor reuși să mai plătească din datorii, nu tot la faliment se ajunge?! Și mai e o problemă. Eu, dacă am o firmă și dețin 73% și tu 27%, pot să falimentez chiar dacă tu ai o 100 de milioane de euro. Sunt majoritar și dacă vreau o falimentez. 

Nu vrea nici să vândă, pentru că, în iarnă, a vrut să dea cineva un milion de euro și nu a vrut. Probabil că persoana care a vrut să dea un milion nu a știut de datoriile de șapte milioane de euro. 

Eu nu cred că șapte milioane ar fi o problemă pentru cineva care vrea să ia Dinamo! Problema este ce iei de șapte milioane la Dinamo. Baza Săftica e jumătate luată, iar stadionul este al lui CS Dinamo, nu al lui FC Dinamo”, a declarat Dănuț Lupu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Vedeta lui Dinamo e gata să plece, din cauza problemelor cu banii: „Nu știu cum o să se descurce”

4 jucători pentru Uhrin! Întăriri la Dinamo: „Fotbaliști cu mare calitate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”