FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero, confruntat de Elyass Bucurică, în timpul AGA: „Cum să fie fals?! Tu l-ai trimis!”

DINAMO. Pablo Cortacero a fost confruntat de Elias Bucurică, liderul fanilor din PCH, în timpul Adunării Generale de astăzi.
DINAMO. Pablo Cortacero a fost confruntat de Elias Bucurică, liderul fanilor din PCH, în timpul Adunării Generale de astăzi.

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 17:20 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 00:12

DINAMO. Pablo Cortacero a fost confruntat de Elyass Bucurică, liderul fanilor din PCH, în timpul Adunării Generale de astăzi. 

  • CONTEXT: La sfârșitul lunii noiembrie, ibericii au prezentat board-ului DDB un act fără valoare bancară, prin care societatea Logaro Capital Ltd., cu sediul în capitala Angliei și cu trei spanioli acționari cu câte o liră sterlină, se angaja că va vira până pe 2 decembrie un avans de 1,5 milioane de euro în beneficiul lui Dinamo, în baza unui contract secret încheiat cu o companie imobiliară a lui Don Pablo! Detalii AICI!
  • Documentul trimis era unul plin de greșeli, inclusiv suma de 1,5 milioane de euro fiind scrisă greșit;
  • Astăzi, Cortacero a declarat că banii vin cu întârziere pentru că sunt verificați de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor din Regat.

Subiectul banilor trimiși din Anglia fost deschis în cadrul Adunării Generale a Acționarilor. Pablo Cortacero a afirmat că documentul plin de greșeli ar fi fost de fapt un fals, nu varianta oficială. Elyass Bucurică, liderul fanilor dinamoviști, i-a replicat: „Cum să fie fals, că tu ni l-ai trimis pe WhatsApp?!”.Investitorul spaniol și-a susținut în continuarea ideea, în ciuda vehemenței cu care a fost contracarat.

Pablo Cortacero, confruntat de Elyass Bucurică, în timpul AGA: „Cum să fie fals?! Tu l-ai trimis!”

Dinamo are un nou Consiliu de Administrație: Țălnar, dat afară de Cortacero

Cornel Țălnar s-a dezis în perioada recentă de investitorii spanioli, iar acest lucru l-a costat. Astăzi a fost îndepărtat din Consiliul de Administrație și înlocuit cu 3 persoane de încredere din anturajul lui Cortacero. E vorba de Alex Couto, fostul director general al lui Dinamo, de Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”, și de un al treilea spaniol. 

7 membriare Consiliul de Administrație de la Dinamo în acest moment: Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan, Pablo Cortacero, Cornel Dinu, Alex Couto, Rufo Collado și încă un spaniol

VIDEO. AGA la Dinamo » Pablo Cortacero, huiduit de fani: „Afară, infractorilor!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo » L-a dat afară din CA pe Țălnar și a numit 3 spanioli de încredere

EXCLUSIV Dinamo, în aer! Decizie radicală luată de jucători și staff după ședința de azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
212275316927096
Rodica Maftei  •  22 Decembrie 2020, 10:43

Măi băieți, voi nu vedeți că este cel mai rudimentar fals din câte au fost până acum? Nu vedeți că acea societate fantomă eliberează un act ÎN DATA DE "NOVEMBER 25, 2019" în care face referire la un eveniment petrecut ÎN DATA DE "OCTOBER 19, 2020"? Moare de ciudă chiar și Nostradamus!

adyy25
adyy25  •  21 Decembrie 2020, 20:16

Baiat destept spaniolul. In acest moment are peste 50% din AGA de partea lui. Poate sa ia ce decizie vrea. Pe de alta parte era si normal. Ca doar el e seful. Suporterii? Sa il ajute cu bani, el nu se supara :))). Culmea e ca acum cu marirea de capital ii obliga pe suporteri sa mai pompeze bani. E creier spaniolul. BRAVO!!! o sa va rugati sa va dea falimentul. Dar si falimentul il declara tot cand vrea el.

traian_v
traian_v  •  21 Decembrie 2020, 20:03

Am primit si eu ACEEASI formulare, pentru societatea mea privata. De la o banca din Nigeria. Suma diferita dat exact aceeasi sintaxa si vocabular.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează