FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. PCH dezvăluie, într-un nou comunicat: „Cortacero a încercat o altă înșelătorie”

Pablo Cortacero +7   FOTO
Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 23:19 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 23:48

DINAMO. Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, reuniți în proiectul socios „Doar Dinamo București”, au emis duminică seara un nou comunicat, în care fac dezvăluiri despre împrumutul pe care conducerea spaniolă a lui Dinamo l-a solicitat din partea „DDB”. 

Duminică seara, fanii au continuat războiul cu Pablo Cortacero, pe care îl acuză că a pus la cale o „înșelătorie” prin care să-i păcălească pe reprezentanții „DDB”. Potrivit spuselor acestora, investitorul iberic ar fi plănuit o mișcare prin care să-i înlăture pe fani din club, unicul scop fiind acela de a prelua puterea totală. 

Comunicat PCH: „Pablo Cortacero a încercat o altă înșelătorie”

CÂTEVA LĂMURIRI NECESARE

În urma solicitării primite din partea conducerii spaniole a clubului, am înaintat o ofertă, prin care, în urma consultării membrilor ProgramDDB, eram gata să punem la dispoziție un ajutor financiar de 150.000 - 200.000€. Am cerut garanții ferme din partea acționarului majoritar, mai ales că acesta nu dăduse dovadă de prea multă seriozitate în ultima vreme.

Din păcate, răspunsul primit a confirmat reaua intenție a acționarului majoritar. Ne-a fost prezentat un document fals, care în mod normal ar trebui să intre sub incidența legilor penale. Prin acel document ni se dădea ”garanția” că ”Dynamo Bucaresti” urma să primească ”imediat” suma de ”one million five hundred euros”.

Desigur, când cineva încearcă să te înșele și să te prostească în asemenea hal, devii mult mai atent la orice înțelegere pe care ți-o propune. Dincolo de scrisoarea de garanție fără nicio valoare pe care ne-a trimis-o, Pablo Cortacero a încercat o altă înșelătorie. Dorea să îi punem la dispoziție 200.000€ pentru care să pună gaj pe 25% din acțiuni. Asta ar fi însemnat ca el să controleze și să ducă mai departe spre dezastru clubul, iar noi să fim nevoiți să ne plimbăm prin instanțe timp de 2 ani pentru materializa acel gaj.

2 ani în care Dinamo ar avea timp suficient să dispară cu totul. A mai rămas o întrebare fără răspuns din partea spaniolă: Dacă noi am fi acceptat o astfel de tranzacție, cine ar fi semnat din partea sa pentru acele acele acțiuni, din moment ce dumnealui nu poate fi prezent?

Noi am fi pus banii la dispoziție în timp util, mai ales că ne aflam sub iminența unei depunctări. Cine ar fi semnat într-un timp atât de scurt acele documente din partea acționarului majoritar?

Așteptăm un răspuns la această întrebare - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

VIDEO Cosmin Contra, ironic la GSP Live: „Poate dai și tu o cafea, că ăștia nu m-au plătit de 100 de zile. N-au tăria să mă dea afară!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Nicolae Badea își anunță posibila revenire la Dinamo: „Faceți asta și mă gândesc serios. Oricum, nici n-am plecat de-adevăratelea”

DINAMO. Don Pablo a ajuns subiect de ironii pentru spaniolii lui » Cum l-au „trollat” jucătorii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (117)
347655969058390
Ion Popescu  •  30 Noiembrie 2020, 11:35

Spaniolii au o schema diabolica bazata pe minciuni ordinare. Singura solutie este salvarea Dinamo de catre romani.

florar
florar  •  30 Noiembrie 2020, 08:23
Postat de arlechinul.gigist pe 30 Noiembrie 2020, 06:36

Fc5b este *** fotbalului romanesc! Iar gigi becali si frf-ul ticalos al lui burleanu sunt *** ale natiei române!

Poate se pune Becali si va da asta nu 200 000 ci vreo 2 milioane și adio club...De fapt rămâneți cu al lui Badea...

florar
florar  •  30 Noiembrie 2020, 08:19

Minte multă și la suporteri!!! Daca pentru 25% acțiuni ei vor să de-a 200 000 euro...cât valorează gloriosul lor club? Dar așa este intre repari!!! Parcă-i l aud acum pe Pițurcă cum spunea...,,am pus și eu o clasa acolo...ce luam vreodată banii lui Gigi...???,, Pe ai lui Mititelu care a pus botul i a vrut...

Vezi toate comentariile (117)
Comentează