FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

oficial // update Prima plecare de la Dinamo » Și-a anunțat despărțirea pe Facebook: „Vă urez mult succes” + Reacția conducerii

Prima plecare de la Dinamo » Și-a anunțat despărțirea pe Facebook: „Vă urez mult succes”
Prima plecare de la Dinamo » Și-a anunțat despărțirea pe Facebook: „Vă urez mult succes”

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 17:10 / Actualizat vineri, 09 iunie 2023 14:27

Dan Giuraniuc, directorul de marketing al lui Dinamo, și-a anunțat plecarea de la formația alb-roșie.

UPDATE 19:00 » Cum a reacționat Vlad Iacob 

La câteva ore după anunț, Vlad Iacob, administratorul special al clubului, a lăsat un comentariu pe pagina de Facebook a Radio Dinamo 1948:

„Dan a fost aici și a fost dedicat în momente extrem de dificile. A renunțat la 50% din salariul său din Liga 1 și a refuzat oferte mult mai avantajoase din punct de vedere financiar, pentru a rămâne la Dinamo. 

Din cauza resurselor limitate, pe lângă marketing, a îndeplinit și atribuții care țineau de departamentul comercial. A organizat operațiunile în zilele de meci și a fost și director de ticketing. A fost extrem de dedicat. 

În acest sezon, dacă excludem sponsorul principal, veniturile din marketing și activitatea comercială ale clubului au fost mai mari decât cele din Liga 1, în sezonul 2021-22. Îi mulțumesc personal lui Dan pentru toate eforturile sale!”.

Eugen Voicu a anunțat cât costă să devii acționar la Dinamo: „Pentru prima dată în istorie”
DINAMO
Eugen Voicu a anunțat cât costă să devii acționar la Dinamo: „Pentru prima dată în istorie”

Știrea inițială:

Directorul de marketing a plecat de la Dinamo

După ce Dinamo a promovat, a venit prima plecare. Nu e vorba de un jucător, ci de un oficial din birouri: Dan Giuraniuc, directorul de marketing.

Acesta și-a anunțat plecarea de la Dinamo printr-un mesaj postat pe Facebook. El era la Dinamo din 2021, când era Iuliu Mureșan președinte.

„Dinamo, o filă din poveste! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost colegi, colaboratori, parteneri de competiție sau v-ați numărat printre fanii clubului Dinamo București. Odată cu finalul acestui sezon și promovarea în Superligă, se oprește și aventura mea la club. 

A fost un sezon foarte dificil, plin de momente de cumpănă și de greutăți, dar finalul a fost unul de vis.

Le mulțumesc celor care m-au înțeles atunci când nu reușeam să fac totul corect, celor care m-au susținut atunci când simțeam că cedez și celor ce nu au încetat niciodată să creadă că putem reuși, indiferent de șansele care le aveam.

Este fără îndoială unul din cei mai frumoși ani din cariera mea. Am fost puțini, dar ambițioși peste măsură și am reușit o performanță la care și noi doar visam. Vă urez mult succes în tot ceea ce urmează pentru voi și voi fi lângă acest club toată viață!”, a fost mesajul lui Dan Giuraniuc, potrivit Radio Dinamo 1948.

Prima plecare de la Dinamo » Și-a anunțat despărțirea pe Facebook: „Vă urez mult succes” + Reacția conducerii
Dan Giuraniuc, între David și Alex Irimia

VIDEO Ovidiu Burcă, mesaj pentru suporterii dinamoviști: „Au toată aprecierea mea, nu au lăsat clubul ăsta să moară”

Citește și: 

Cum vor acționarii lui Dinamo să scape de interdicția la transferuri: „Avem și un plan B” + Ce fotbaliști vânează în mercato: „Nu vedete sau jucători scumpi”

400.000 € și 7 transferuri » Dinamo și-a făcut planul pentru mercato: „Trecem la fapte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
88gore88
88gore88  •  09 Iunie 2023, 09:56

În România dar mai ales la Dinamo,cheta suporterilor depășește veniturile din marketing.Despre ce vorbim?Care era de fapt rolul lui Dan Giuraniuc acolo?Iar singura realizare despre care poți discuta este ca a renunțat la jumătate din salariu...care și ala era mai mic decât decent...Romania-Marketing 2023,ciuliti urechile bai Real Madridule...:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează