FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 3-0

DINAMO - POLI IAȘI 3-0 // Gigi Becali râde de Dinamo după meciul cu Poli Iași: „A fost «circăreală»! Golul trei nu l-am văzut pentru că râdeam”

Jucătorii lui Dinamo se bucură de victoria cu Poli Iași, 3-0 // FOTO: Cristi Preda
Jucătorii lui Dinamo se bucură de victoria cu Poli Iași, 3-0 // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 13:12

Gigi Becali, patronul FCSB, nu a fost impresionat de victoria lui Dinamo cu Poli Iași, 3-0, și a catalogat meciul drept „circ”.

„Ăla a fost fotbal? Nu am văzut în viața mea așa ceva. Nici în Divizia C nu există așa ceva. Era «circăreală». Am râs! Nu am mai văzut așa fotbal. Nu legau nici 3 pase. Poli Iași, ca Poli Iași, dar nici la Dinamo nu am văzut două pase.

Montini a dat un gol întâmplător, iar la golul doi s-a văzut valoarea lui Nistor. Al treilea gol nu l-am văzut că am început să râd și nu m-am mai uitat. Am zis că mai bine citesc Ioan Gură de Aur decât să mai urmăresc meciul. Treaba lor ce fac cei de la Dinamo, nu mă interesează”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Citește și:

Gigi Becali anunță primele două transferuri la FCSB după rușinea cu Dunărea Călărași: „Acum dau ordin și se fac!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
368023036732853
Iuga Mircea  •  06 Februarie 2019, 08:46

Daca tacea filozof rămînea,face haz de necaz.Fcsb e de rîs,nu au fost in stare să bată o codașă.Din cauza nepriceperii lui in fotbal ,fcsb nu mai joacă nimic,e corigent la ABC-ul fotbalului,așa că să rîdă de prostia lui!!!!!

bogdzsch
bogdzsch  •  06 Februarie 2019, 08:19

Mori de ciuda,oierule !!!

1029024180466678
Rus Flaviu  •  05 Februarie 2019, 21:38

nu stiu ce fotbal intelege ciobanul *** jiji!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează