FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI

FOTO+VIDEO Șampania a devenit „apă chioară”! Dinamo a chinuit fotbalul și cu Poli Iași și rămâne în subsolul Superligii! Clasamentul ACUM

Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan +17   FOTO
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 27 octombrie 2023 22:28 / Actualizat vineri, 27 octombrie 2023 22:35

Dinamo n-a bătut-o pe Poli Iași, doar 0-0 pe Arena Națională, iar pentru „câini” urmează în Superligă. dueluri de foc, UTA, CSU Craiova, FCSB și Sepsi

Fotbalul-șampanie al lui Dinamo s-a tăiat cu mult înainte de revelion. La fel și voia bună și elanul fanilor alb-roșii. În mințile celor mai mulți „câini” a încolțit din nou sămânța fricii, amintirii din urmă cu doi ani, când parcursul echipei semăna izbitor cu cel al echipei de azi. 

Dinamo tremură din toate încheieturile și când în ecuație mai pui și că în punctele de azi zace o doză uriașă de noroc, atunci teama din sufletul dinamoviștilor e complet justificată.

Dispar și fanii? S-a dus tot entuziasmul promovării: Dinamo e printre codașe la capitolul suporteri! Asistență redusă cu Poli Iași
DINAMO - POLI IAȘI
Dispar și fanii? S-a dus tot entuziasmul promovării: Dinamo e printre codașe la capitolul suporteri! Asistență redusă cu Poli Iași

Fotbal pe datorie

Pe Arena Națională a venit o altă nou-promovată, Poli Iași, o echipă în revenire, cu un singur eșec în ultimele 6 meciuri, cu un avans de 6 puncte, pe care Dinamo o poate pierde în clasament în cazul unui nou eșec. Fotbalul e greu atunci când moralul e jos, curge cam ca apa caldă în Drumul Taberei. Din când în când. Întâmplător. 

Se leagă totuși 3-4 pase în 16-le ieșenilor, Ilic trimite plasat, respinge Lung. 20 de minute. O ocazie! Cumva pe măsura așteptărilor. Ilic a fost copiat de Marchioni. Torpilă de la aproape 30 de metri, respinsă de Golubovici. Ca și execuția lui Harrison de pe buza careului mare (26).

Zvâc de final 

Ceva mai viu, cu o viteză în plus, a fost finalul de repriză I. S-a jucat timp de 3-4 minute pe contre, mai mult fotbal decât în restul de 40 de minute. Nu ceva de clasă, doar mai avântat. 

A fost și o ocazie. Harrison, cu interiorul, a căutat colțul lung, a ratat ținta. Un 3-3 la ocazii, 0-0 pe tabelă la pauză. Nici n-avea cum altfel la cum a arătat jocul. Doar hazardul ar fi putut aduce vreun gol.

Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
+13 FOTO

Au chinuit fotbalul

Multe nu s-au schimbat nici după pauză. Tot același ritm scăzut, cu iz de somnifer. Mai directă Dinamo, puțin mai preocupată de zona ofensivă, ultima pasă și realizările au lăsat însă de dorit. Nivelul a fost de Liga a 2-a, adică acolo de unde au venit atât Dinamo, cât și Iași. Unde nu-i exclus să ajungă iar măcar una dintre ele. 

Greu de amintit ceva notabil până în minutul 70. Nimic construit, nimioc gândit. Doar întâmplări, fotbal din nimereală. Iar momentul când Gregorio scapă singur spre poartă, are și un avans de 4-5 pași și calcă lamentabil pe minge e imaginea nefardată a ceea ce e azi Dinamo și la cum a arătat fotbalul de pe Arena Națională.

Opt meciuri fără victorie pentru Dinamo și vine tăvălugul 

Atât s-a putut! 0-0! Nici n-avea cum să fie altfel la cum a arătat meciul. Așa ceva e greu de pus în prim-time, e oribil să obligi pe cineva să urmărească un astfel de meci. 

Un punct pentru fiecare pare prea mult la ce s-a jucat și s-a vrut aseară, pe Arena Națională. Alternanța egal-înfrângere continuă pentru câini, care au ajuns la 8 jocuri consecutive fără succes. 

Și programul se anunță teribil pentru Burcă și ai lui: deplasări la Arad și CSU Craiova, acasă cu FCSB și din nou deplasare la Sepsi. Oare câte puncte poți aduna din așa calendar?

Dinamo - Politehnica Iași 0-0

Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
Dinamo - Poli Iași / foto: Raed Krishan
+13 FOTO
  • Era liniște pe stadion și în afara acestuia, cu jumătate de oră înainte de final. În jurul orei 20:00, maximum 1.500 de suporteri pătrunseseră pe stadion. Sunt așteptați, în total, 4-5.000 de oameni la startul întâlnirii.
Șampania a devenit „apă chioară”! Dinamo a chinuit fotbalul și cu Poli Iași și rămâne în subsolul Superligii! Clasamentul ACUM
Atmosfera de pe cel mai mare stadion al țării, cu 30 de minute înainte de start / foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
  • Fanii dinamoviști, mai exact cei reuniți sub umbrela proiectului independent „Tribuna Dinamo”, au tipărit un program de joc pentru partida cu Poli Iași. La interior, ei fac haz de necaz de situația actuală a echipei: „Se caută sentimentul pierdut al bucuriei de după o victorie. Văzut ultima dată pe raza orașului Voluntari, în data de 19 august. Poate fi identificat prin zâmbete, îmbrățișări și pumni îndreptați în direcție verticală față de sol”.
Șampania a devenit „apă chioară”! Dinamo a chinuit fotbalul și cu Poli Iași și rămâne în subsolul Superligii! Clasamentul ACUM
Programul de joc realizat de cei de la „Tribuna Dinamo” / foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)
  • Pe cel mai mare stadion al țării, contra Politehnici Iași, un adversar care le-a dat fiori dinamoviștilor la „matineu” - 3 eșecuri în 3 meciuri - s-ar putea scrie ultima pagină a aventurii lui Burcă la Dinamo. Tehnicianul vine după eșecuri pe linie, iar răbdarea șefilor ar putea ajunge la final în cazul unui nou insucces. 

Dinamo - Poli Iași, echipele de start

Dinamo: Golubovic - Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr - Iglesias, Bena, C. Ilic - Ghezali, Gregorio, Politic
Rezerve: Began, I. Roșu, Larrucea, Abdallah, Bordușanu, Ahmed Bani, Patriche, R. Grigore, N. Roșu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Poli Iași: S. Lung - Martac, Samayoa, Marchioni, R. Ispas - Bordeianu, Stefanovici - Harrison, A. Roman, R. Ion - S. Buș
Rezerve: Ailenei, Itu, Tincu, Jatoba, Gheorghiță, A. Ciobanu, Fl. Ilie, Belu-Iordache
Antrenor: Leo Grozavu

Arbitru: Rareș George Vidican (Satu Mare) / A1: Laszlo Imre-Bucsi (Sfântu Gheorghe) / A2: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița - Prahova) / Arbitru VAR: Viorel Flueran (Craiova) / Arbitru AVAR: Vlad Bârleanu (București) / R1: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) / Observator arbitri: Liviu Ciobotariu (Galați)
Stadion: Arena Națională (București)

Lică Movilă, despre viitorul lui Burcă la Dinamo: „Când te bat 4-5 echipe și nu reușești să dai gol, eu cred că e o problemă”

Citește și alte știri despre Dinamo - Poli Iași: 

VIDEO Ovidiu Burcă, discuție cu șefii lui Dinamo: „Îmi asum responsabilitatea! Acum, echipa va avea altă față”

VIDEO Poli Iași simte miros de sânge la Dinamo! Vrea să bată „câinii” la București: „În ultimele șapte jocuri am pierdut unul singur”

EXCLUSIV Legenda lui Dinamo vine cu o informație de impact: „Am auzit și eu că pleacă Burcă! Ce să mai facă?”

EXCLUSIV Avertisment pentru Dinamo: „Va fi îngrozitor de greu! Dacă nu iei puncte nici acum, apare o întrebare”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (111)
muzzi1
muzzi1  •  29 Octombrie 2023, 01:31
Postat de valuerecord pe 28 Octombrie 2023, 16:34

tibi iq 33,eu am scris maxim 9 puncte. de ce as scrie minim bai pro99stule? ha ha ha. te faci singur de ras.

ma misca pana la lacrimi disputa dintre randoom si tibi despre care este mai prost, dar parerea mea e ca o castiga randoom, cu avans considerabil! mai randoome, ce e ma ala un pr99st sau dinam99p?cine te-a invatat carte,cumetre? dupa ce ca esti prost, o mai faci si pe interesantul,umilitule? scrie dracu` cum trebuie si nu mai pune 99 ala ca prostul in cuvinte unde nu isi are rostul! chiar nu iti dai seama ca esti penibil, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

concret
concret  •  29 Octombrie 2023, 00:32
Postat de brianstorm pe 28 Octombrie 2023, 19:21

ai dubla personalitate? tu splei closete prin uk baiete. intelege ca absolut toti dina99opvisti din romania nu au curaj sa comenetze tinand cont de u***,sunteti rusinea romaniei,tot la retrogradare. mai jos de atat nu exista.

Ai probleme grave randoaameee. Asculta ba ce zic oamenii, esti prea prost pentru secolul asta. Daca tin cu Arsenal inseamna ca sunt in UK? Ba dar prost esti ma. Si beat iti dau clasa. :))) Intelege ca zecesebe este rusinea rusinilor, a fotbalului mondial, nu numai a Romaniei. Un club condus exclusiv de puscariasi, pentru ca un personaj diabolic sa faca profit de pe urma jucatorilor naivi. Toate gloriile steliste reneaga rusinea fcsb. Toate. Asta inseamna rusine, nu sa ai probleme financiare cum a avut Dinamo in ultimul deceniu. Si apropo de spalatul wc-urilor... la cat esti de prost si lipsit de carte, e clar ca asta e meseria ta reala. Ti se potriveste de minune rusinea fecesebista.

brianstorm
brianstorm  •  28 Octombrie 2023, 19:21
Postat de concret pe 28 Octombrie 2023, 18:07

Tot ce spui iese fix pe dos ba prostule. Se rade de tine pe aici cu lacrimi. Se pun deja pariuri, cote, la ce ora apare prostul de randoom sa facem m.isto de el. :))))

ai dubla personalitate? tu splei closete prin uk baiete. intelege ca absolut toti dina99opvisti din romania nu au curaj sa comenetze tinand cont de u***,sunteti rusinea romaniei,tot la retrogradare. mai jos de atat nu exista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează