FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI, LUNI, ORA 20:00

DINAMO - POLI IAȘI // Mircea Rednic iese la atac, înainte de reluarea Ligii 1: „De când mă știu nu s-a întâmplat așa, chiar nu înțeleg!”

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 11:52

DINAMO - POLI IAȘI // Mircea Rednic e supărat pe șefii fotbalului românesc pentru faptul că reîncepe Liga 1 în weekend, dinamovistul acuzând condițiile meteo și starea terenurilor.

Dinamo a trecut prin toate fenomenele meteo extreme în ultimele săptămâni. "Câinii" au dat de intemperii, de furtuni, au revenit în țară pe ploaie înghețată și au început antrenamentele la Săftica, ieri, atunci când a pornit dezghețul. Mircea Rednic chiar le-a transmis fotbaliștilor săi să aibă grijă când merg pe stradă: "Atenție la țurțuri, asta ar lipsi, să vă accidenteze vreunul! Trebuie să începem în formație completă lupta pentru play-off!".

"Vii pe riscul tău"

În schimb, ieri, antrenorul a fost deranjat de faptul că reîncepe în acest weekend Liga 1 și a comentat pentru Gazetă, totul pornind de la întrebarea dacă va mai merge sau nu în Antalya, în cantonamentele viitoare: "Toată lumea știe că la începutul lui ianuarie în Antalya e dezastru. Dacă noi am schimbat și vrem să jucăm oficial de pe 2-3 februarie, atunci o să fie greu să mai mergem în Antalya, pe genul la noroc. Eu am vorbit cu turci, discutam cu diverși amici, și-mi spuneau: «Mircea, asta e vremea în ianuarie! Vii, vii pe riscul tău!». Dacă plecam acum, n-ar mai fi fost nicio problemă.

Eu nu am de ce să mă plâng de Antalya. A plouat în prima parte a zilei, după-amiaza mi-au dat voie să mă antrenez. Mi-am făcut antrenamentele și cele patru meciuri amicale. Nu pot să acuz. Am înțeles că alții, pe unde au fost, au avut probleme mari. Eu n-am avut, m-am descurcat. Am făcut sală când am vrut, mi-am făcut programul de pregătire. O să alegem în viitor în funcție de programul competițional".

Acuze

Rednic a continuat să arunce săgeți: "Eu chiar nu înțeleg de ce începem așa de timpuriu campionatul! Nu suntem calificați în primăvara europeană, nu urmează vreo competiție majoră la care să mergem. OK, e Euro pentru tineret, în luna mai, dar mai e până atunci. E decizia lor, a șefilor fotbalului românesc, dar eu n-o înțeleg. În weekend se va încălzi, însă crezi că terenurile vor fi de cea mai bună calitate pe mai departe și-n februarie, și-n martie? Se dezgheață acum, apoi poate să fie iar ger. Niciodată nu s-a început așa devreme, ce e graba asta? De când mă știu nu s-a început atât de repede în România. Era un meci de Cupă la începutul lui martie, apoi venea campionatul, oficial". 

Adversarii lui Dinamo din finalul sezonului regulat

  • Poli Iași (acasă): Locul 9, 6 puncte în față
  • Sepsi (deplasare): Locul 4, 11 puncte în față
  • FC Botoșani (acasă): Locul 10, 4 puncte în față
  • Călărași (deplasare): Locul 12, 5 puncte în spate
  • Concordia (acasă): Locul 13, 5 puncte în spate 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
508174286261303
Wlm Shkspr  •  29 Ianuarie 2019, 13:00

Incepem devreme pentru ca cooperativa lui gigi din play-off sa-si poata indeplini scopul! Adica sa distribuie fraudulos, pe motiv de vreme si terenuri proaste, un titlu nemeritat in guriţa gigotului ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

508174286261303
Wlm Shkspr  •  29 Ianuarie 2019, 12:57

Băi. Gabi de ce te bagi tu singur in seama ca musca-n *** calului?? Evident bati câmpii ca orice fc5bist care gândește fotbalul cu capul dintre picioare. Stadionul Dinamo, asa cum e e mai bun ca akte orezarii înghețate! Sweet dreams la Pitesti ***. ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

110146613198286
Gabi Simon  •  29 Ianuarie 2019, 12:37

Mai Mircica daca sunteti unde sunteti trebuie sa accepti ca vei juca numai pe gazoene cu probleme poate si in mocirla,gen ce aveti voi la Bucuresti in special ca la voi e cel mai rau si prin tara in frig pe la Sf Gh,in rest nu te mai gindi la playoff ca iti strici mintea degeaba,uite nu ai sa stii dar poate o sa aveti norocul sa jucati cu *** in playot daca il penalizeaza pe asta cu 10 p astia de la comisii asa ca poti fi baftos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează