FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Postarea dinamoviștilor a devenit virală, dar cu efect negativ: „Mental coaching?! Când faceți transfer coaching?”

Postarea dinamoviștilor a devenit virală, dar cu efect negativ: „Mental coaching?! Când faceți transfer coaching?”
Postarea dinamoviștilor a devenit virală, dar cu efect negativ: „Mental coaching?! Când faceți transfer coaching?”

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 15:33 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 18:36

Dinamo și-a informat suporterii că a demarat lecțiile de mental coaching la echipă, în cantonamentul din Antalya, dar suporterii au reacționat vehement, supărați că nu mai sunt aduși alți jucători în afara lui Velkovski, iar Dinamo doar face scouting pentru alte grupări.

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Dinamo a transferat un singur fotbalist în acest mercato, pe stoperul nord-macedonean Darko Velkovski, care se antrenează sub comanda lui Zeljko Kopic. ”Câinii” au primul amical marți, mâine, de la ora 13:30, un ceas mai devreme la București, cu Genclerbirligi.

Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!
DINAMO
Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!

Roș-albii au mai făcut o mutare, importantă, în acest mercato, au adus un mental coach la echipă, este vorba de Vicențiu Ostafi, care a însoțit formația în cantonamentul din Antalya. 

Conducătorii clubului au considerat că echipa are nevoie de ajutor psihologic, după ce a înregistrat 15 partide consecutive fără victorie în toate competițiile din august până în decembrie 2023.

Motivul pentru care Dinamo a adus un mental coach. Despre ce a fost vorba la prima ședință

Vicențiu Ostafi este un mental coach aflat la prima experiență în fotbal. El precizează pe site-ul lui că are un rol „de a ajuta oamenii să-și găsească zona lor de confort”.

Dinamo a apelat la serviciile unui mental coach pentru a nu se mai confrunta cu o serie foarte lungă de meciuri fără victorie. Sunt câteva exemple în acest sezon în care dinamoviștii au căzut psihic după primirea unui gol. ”Câinii” au pierdut în Giulești și la Sibiu (0-4) și au cedat în deplasare cu UTA (1-2), după ce au condus.

”Mental Coaching-ul este o componentă importantă în cadrul unui club. Înainte antrenamentelor fizice și tactice, am vorbit despre coeziunea grupului, creșterea interacțiunii și cunoașterea reciprocă în afara terenului de joc”, au transmis dinamoviștii în această după-amiază într-o postare ce-a devenit virală în mediul online.

Reacțiile suporterilor sunt vehemente: „Cea mai tare echipă de scouting din Liga 1. Pentru alții”

Dinamo a expus în social media și fotografii de la prima ședință. Comentariile au fost extrem de dure. De fapt, suporterii și-au vărsat of-ul, supărați de faptul că oficialii clubului nu au mai realizat niciun transfer, în afara nord-macedoneanului Velkovski.

+4 FOTO

Mai mult, clubul s-a lovit de numeroase refuzuri, ultimele fiind cele ale lui Hummet (care urmează să semneze cu U Cluj) și Deaconu (care a fost prezentat de Farul Constanța). 

Fanii n-au avut milă de conducătorii dinamoviști și și-au vărsat amarul în mediul online, printre mesaje în care clubul a fost felicitat pentru aducerea unui mental coach.

  • ”Încă e deschis sezonul de transferuri, să știți”
  • ”Transfer coaching pe când?”
  • ”Așteptăm și un ”Here we go”, așa ca un quick reminder”
  • ”Transferurile sunt importante?”
  • ”Poate să-i învețe și fotbal?”
  • ”Avem de toate, mental coach, staff extra, ce să mai... Dar jucători pe când?”
  • ”Poate îl programați și pe Andrei (Nicolescu) la câteva ședințe. În ritmul în care se ocupă de transferuri, pare că vrea să debuteze în Liga 1”
  • ”Poți să faci oricât mental coaching vrei. Ăștia sunt gloabe! Nu merită nici minimul pe economie în România. Poate sunt buni la cules de porumb sau la vopsit garduri. Cu fotbalul n-au nicio treabă”
  • ”Cam caterincă prin pozele astea. Pe unii îi pufnește râsul. Ăia care râd la ședințele astea să facă poză cu clasamentul în brațe ca la poliție! (...) Treziți-vă și jucați fotbal! Anul ăsta nu mai scăpați, vă alergăm până la aeroport”
  • ”Cea mai tare echipă de scouting este Dinamo pentru Liga 1. Un decar la Farul, un atacant la U Cluj, ceva pe la Rapid. Mai sunt echipe care vor transferuri, UTA, Craiova...”
  • ”Toate echipele se întăresc, numai noi rămânem de căruță”
  • ”Ce bun ar fi fost un yoghin aici”
  • ”Dintr-o listă de 20 de jucători, aproape toți au semnat... Dar nu cu Dinamo!”
  • ”Nu ne mai trebuie transferuri dacă avem mental coaching”
  • ”Puteți să-i bagați și în aur! Ne trebuie jucători, nu vrăjeli”

VIDEO Mesajul lui Hakim Abdallah pentru suporterii dinamoviști: „Le mulțumim pentru tot sprijinul acordat”

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Frate, frate, dar fotbalul e pe bani! U Cluj îi dă lovitura lui Dinamo

Adrian Mutu #45, la ceas aniversar: „Am rămas cu mari prietenii, dar și cu trădări” + Faza pe care nu poate s-o uite și vrea să o retrăiască: „Buffon a avut noroc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează