FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo. Promisiunile lui Pablo Cortacero nu prind! Atac devastator: „Cred că au ei nevoie de bani, să își facă reparații pe la case” + „M-a deranjat foarte mult Contra”

Dinamo trece printr-o perioadă delicată, pe plan sportiv și financiar
Dinamo trece printr-o perioadă delicată, pe plan sportiv și financiar

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 11:13 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 11:13

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul oficial și mare jucător al lui Dinamo, a lansat un nou atac asupra șefilor spanioli ai „câinilor” și l-a criticat pe antrenorul Cosmin Contra (44) pentru că a acceptat să aducă la club mulți fotbaliști străini. 

Lupu critică strategia noilor conducători, care au adus nu mai puțin de 14 jucători noi la echipă în ultima perioadă de mercato. În același timp, l-a „urecheat” pe Cosmin Contra, antrenorul echipei, pentru că a aprobat transferul unui număr mare fotbaliști străini.

Dănuț Lupu: „Contra m-a deranjat foarte mult”

„În contextul în care au spus că nu vor să ia campionatul din primul an, puteau să aducă 5-6 jucători și să încerce să facă o echipă și cu jucători români, pentru că joacă în campionatul românesc. M-a deranjat foarte mult și Contra, pentru că a acceptat acest lucru. A fost antrenor la echipa națională, era normal să se bazeze pe jucători români. Fiecare culege ce face”, a spus Lupu la PRO X. 

Dănuț Lupu: „Nu au adus niciun euro!”

Ieri, Pablo Cortacero, numărul 1 din club, a susținut că va prezenta o garanție de 19 milioane de euro, și că va efectua o mărire de capital de 10 milioane de euro. Declarațiile șefului de la Dinamo l-au amuzat pe Lupu:

„Eu îmi doresc ca Dinamo să redevină echipa care a fost cu ani în urmă. Am văzut o declarație, că fondul de investiții va prezenta o garanție de 19 milioane de euro, dar vor aduce doar 10. De 9 cred că au ei nevoie, să își facă niște reparații pe la case. Au preluat echipa de două luni și ceva și nu au adus un euro!”.

De promisiuni toată lumea e sătulă. Au venit spaniolii cu surle și trâmbițe, au crescut plafonul salarial, dar trebuie să vii cu ceva concret. Acolo e o incertitudine, nimeni nu știe cine e fondul, de unde sunt banii - Liviu Ganea, la PRO X

De retrogradat nu o să retrogradeze, dar ne gândim în fiecare an să nu retrogradeze? - Dănuț Lupu

Jucătorii aduși de Dinamo

  • V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Mejias Osorio (Middlesbrough), Rene Roman Hinojo (liber), Paul Anton (liber), Andrei Radu (CFR Cluj), Aleix Garcia (liber), Abdoulaye Ba (Rayo Vallecano), Magaye Gueye (liber)

VIDEO. Sergiu Hanca: „Mă așteptam ca Dinamo să aibă rezultate mai bune, dar nu e timpul pierdut!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Anamaria Prodan: „Am doi prieteni în spatele mașinii care vor să cumpere Dinamo”

Șefii lui Dinamo luați la rost din cauza transferurilor: „Nu se poate! Nu au fost întrebaţi oameni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
parpalache
parpalache  •  28 Octombrie 2020, 19:55
Postat de viforul pe 28 Octombrie 2020, 13:56

Este un fost fotbalist care a avut ghinionul sa aibă aceeași virsta cu Hagi și sa candideze pe același loc cu mai putine pile. In alta ordine de idei, omul cred ca se uita prin țara, da’ in afara de peisaje n-are ce vedea. Nu sunt, pur și simplu nu sunt copii care sa joace. Doar nu era sa se uita Negoita.

Radu Dragusin si alti juniori de mare viitor erau chiar in curtea lui Dinamo si Lupu nu i-a vazut!Dar scouterii lui Juve si ai lui Inter i-au vazut!Si atunci cum sa-i vada prin tara?Daca el o tinea numai in miutze pe la Rapid si pe la alte serbari campenesti-unde-i rost de bautura pe gratis!Iar Hagi-ca tot ai zis de el-cum a avut timp si ochi ca sa-i vada pe alde Florinel si Cicaldau?

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  28 Octombrie 2020, 18:59

Pleaca bah *** de paltoane si portofele grecesti, ce fotbalisti romani ma sa aduca ?? Ca aia cativa de afara care sunt si la nationala ne fac mai rau de ras decat astia din primu 11, macar astia au prezumtia de nevinovatie ca abia au fost adusi, dar aia joaca de atatia ani la natioanala si ratam calificare dupa calificare. Cand o sa incetam cu patriotismu asta exagerat ?? Nu mai sunt timpurile alea deoarece fotbalu a tot evoluat, iar juniorii romani si tineri care ajung la prima divizzie sunt improscati de manele, femei, bauturi si fotbal lipsa ( deoarece nu au valoare).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  28 Octombrie 2020, 16:55

ce mai vreti de la Dinamo? Nu v-a ajuns cit ati dat in Dinamo? Mai vreti in continuare? E simplu: s-a terminat cu Dinamo. Ar trebui daca au bun simt sa se retraga imediat din campionat. Dinamo nu apuca anul nou. Sa vedeti macel vineri. O noua infringere la scor. Daca au ceva in cap nu s-ar prezenta. e mult mai bine.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează