FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Rednic are o mare dilemă: pe cine alege între Deian Boldor și Ziggy Gordon? Gazeta a analizat cifrele celor doi jucători doriți de „câini”

Ziggy Gordon, în negru, într-un meci Celtic - Hamilton din acest sezon // FOTO: Guliver/Getty Images
Ziggy Gordon, în negru, într-un meci Celtic - Hamilton din acest sezon // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 14:56

DINAMO // Mircea Rednic i-ar vrea pe fundașii Deian Boldor (24 de ani) și Ziggy Gordon (26 de ani), dar va alege doar unul dintre aceștia. 

Dinamo a mizat în 2019 pe o apărare devenită standard. Dussaut în dreapta, Aliji în stânga, stoperi Klimavicius și Denis Ciobotariu sau Ricardo Grigore, cei doi jucători eligibili U21 făcând de multe ori schimb între ei.

Mircea Rednic e mulțumit de cei doi jucători din bandă, pe care doar accidentările îi pot scoate din primul „11” și, ocazional, suspendările, iar internaționalul lituanian Klimavicius e sigur de postul său ca fundaș central dreapta.

Cei doi copii crescuți de Dinamo vor continua și ei, mai ales că sunt eligibili U21 și în stagiunea viitoare. Și mai e și Facundo Mallo, decent în cele trei meciuri în care a jucat și echipa n-a primit gol. Dar „Puriul” a mai pus ochii pe doi stoperi, cu mențiunea că unul poate juca și-n benzi.

Unul joacă, altul se antrenează

Ziggy Gordon va fi observat de fiica tehnicianului, Luana Rednic, și de alți doi scouteri la meciul de azi cu St. Mirren, formația lui Mihai Popescu și Laurențiu Corbu. Cu această ocazie, dinamoviștii se vor edifica și asupra posibilității de a-l readuce pe Popescu în Ștefan cel Mare la vară.

Gordon e sub contract cu Hamilton, însă îl poate aduce gratis la vară. Scoțianul de 26 de ani a fost integralist în 16 meciuri din acest sezon, poate juca și în benzi sau chiar închizător. Rednic îl vrea neapărat.

Antrenorul e în discuții și cu Deian Boldor, 24 de ani, stoper împrumutat de Hellas Verona la Foggia, în Serie B. Fost jucător la AS Roma, bănățeanul are doar 3 apariții în 2019, două ca integralist, în ianuarie, plus un minut la finalul lunii aprilie. Vrea o nouă aventură, ar veni la Dinamo, mai ales după ce „Puriul” i-a transmis că se va lupta la titlu.

1 meciare Deian Boldor în Serie A, anul trecut, integralist în tricoul lui Hellas Verona contra lui Lazio, scor 0-2

5 goluriîn 32 de partide a strâns Deian Boldor la Roma Primavera, la prima echipă fiind doar o dată rezervă

3 goluriși 5 assist-uri are Ziggy Gordon în prima ligă scoțiană, în 116 meciuri

39 de partidea disputat scoțianul în acest sezon, în care a și marcat un gol pentru Hamilton, antepenultimul loc din Scoția

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Vezi și: Ionuț Chirilă, analiză NEMILIOASĂ: „Cum e posibil ca Dinamo să se zbată în mediocritate? Am lucrat 10 ani acolo, dar n-am primit șansa pe care o meritam”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
caminero
caminero  •  14 Mai 2019, 09:34
Postat de jabs pe 14 Mai 2019, 08:31

Ia-l pe GORDON,e o buna firma de lactate din Harghita

Sau pe Gordon Freeman din Half-Life, ăla e fundaș de nădejde, dă cu ranga dacă e nevoie. :D

jabs
jabs  •  14 Mai 2019, 08:31

Ia-l pe GORDON,e o buna firma de lactate din Harghita

bogdany8
bogdany8  •  14 Mai 2019, 03:35

e mai bun gordon

Vezi toate comentariile (13)
Comentează