FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce se întâmplă la Dinamo? Ricardo Grigore, după ce și-a depus memoriu: „Nu e vorba de bani!” + ce a spus despre petrecerea de ziua lui

Ricardo Grigore (22 de ani), fundașul central al lui Dinamo, admite că situația din Ștefan cel Mare este una complicată. „Câinii” au pierdut cu Clinceni, scor 1-3, și pot termina sezonul regulat pe loc retrogradabil. +47   FOTO
Ricardo Grigore (22 de ani), fundașul central al lui Dinamo, admite că situația din Ștefan cel Mare este una complicată. „Câinii” au pierdut cu Clinceni, scor 1-3, și pot termina sezonul regulat pe loc retrogradabil.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2021 22:38 / Actualizat vineri, 09 aprilie 2021 23:00

Ricardo Grigore (22 de ani), fundașul central al lui Dinamo, admite că situația din Ștefan cel Mare este una complicată. „Câinii” au pierdut cu Clinceni, scor 1-3, și pot termina sezonul regulat pe loc retrogradabil.

  • FCSB, CFR Cluj, CS Universitatea Craiova, Sepsi, Clinceni și Botoșani sunt echipele calificate în play-off

„Îmi aduc aminte meciuri în care am mai fost conduși, dar nu în halul ăsta. nu e bine deloc. Ne-am pierdut toată încrederea două primele două goluri, apoi n-am mai avut o reacție foarte bună. A fost lipsă de responsabilitate, lipsă de marcaj. Nu doar un jucător e vinovat.

Normal, [Gigi Mulțescu] a fost dezamăgit. A zis să nu lăsăm capul plecat, că nu s-a terminat. Trecem printr-o perioadă foarte dificilă. Cuvintele nu sunt de folos în acest moment”, a declarat Ricardo Grigore, la TV Telekom Sport. 

Ricardo Grigore, memoriu contra lui Dinamo

Ricardo Grigore a organizat o petrecere de amploare, cu manele și fără distanțare socială, la împlinirea vârstei de 22 de ani. Fundașul central nu a vrut să comenteze momentul: „Nu vreau să-mi comentez viața personală în spațiul public. Este viața mea și nu comentez. Îmi cer scuze dacă deranjez pe cineva”.

Grigore și Moldoveanu au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Fundașul spune că problemele nu sunt de ordin financiar: „Cred că problema asta se va rezolva. Nu e vorba doar de bani, am primit o parte din salariile restante. Problemele astea le vom discuta cu oamenii din conducere. Ar trebui să ne concentrăm mai mult pe joc”.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

VIDEO O nouă pagină neagră din istoria lui Dinamo: gol direct din corner! „Câinii” pot termina sezonul regulat pe loc retrogradabil

ULTIMA ORĂ ANAD, decizie în cazul de dopaj de la Astra! Giurgiuvenii tremură pentru locul în Liga 1

VIDEO Toni Petrea, sincer la conferința de presă » Ce rezultat vrea la Craiova - CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tataika
tataika  •  10 Aprilie 2021, 05:54
Postat de Costel Pisleaga pe 10 Aprilie 2021, 00:12

la ecipa a doua cu el pana in vara !!!

Asta e echipa a doua, prima a murit demult...

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  10 Aprilie 2021, 00:12

la ecipa a doua cu el pana in vara !!!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  10 Aprilie 2021, 00:02
Postat de creeperno999 pe 09 Aprilie 2021, 23:39

La echipa secunda cu tine!

Vrei sa nenoroceasca si echipa a doua? Nu tsta, si-a depus memoriu....cu atat mai bine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează