LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Dinamoviștii au ieșit la „antrenamente” » Ricardo Piscitelli, pregătire inedită în fața blocului

Ricardo Piscitelli și amica lui se distrează în fața blocului
Ricardo Piscitelli și amica lui se distrează în fața blocului

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2020 09:50

CORONAVIRUS. Dinamoviștii, ca de altfel și ceilalți fotbaliști din Liga 1 și din Europa, sunt în carantină. La domiciliu sau pe unde i-a prins starea de urgență instituită de Klaus Iohannis. 

Roș-albii nu sunt foarte optimiști că vor reîncepe antrenamentele de pe 16 aprilie, sperând ca măcar de la începutul lunii mai să revină la pregătiri la Săftica. 

În plus, "câinii" speră ca pe Ionuț Negoiță să-l țină generozitatea în continuare și, după ce-a donat 100.000 de euro pentru a susține lupta împotriva COVID-19, să achite și din salariile restante pe 2020. 

DINAMO / Ricardo Piscitelli prinde „fluturași” de badminton

Fiecare dintre elevii lui Adrian Mihalcea se pregătește pe unde poate. Riccardo Piscitelli a rămas la București, într-un complex rezidențial din zona de nord a Capitalei, are un plan de antrenament personal pe lângă cel oferit de club. 

Zilele trecute, portarul italian explica Gazetei Sporturilor cum se pregătește și ce dietă are în această perioadă. Acum, a revenit cu un exercițiu adaptat pentru goalkeeperi. 

Riccardo prinde „fluturași” de badminton, după servele unei prietene, și-și verifică reflexele chiar în fața blocului unde domiciliază. 

„Este un tip de antrenament specific, nu e joacă. E foarte bun pentru portari”, a comentat Piscitelli pentru GSP.RO.

VIDEO // Ricardo Piscitelli, mesaj pentru campania „coronavirus în ofsaid”

Citește și alte știri despre Dinamo:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (2)
Mihai Dinu  •  30 Martie 2020, 15:27

N.B. d-lui Eduard Apostol ca ne mai tine la curent cu jucatorii dinamovisti (+Daniel Popa ) cu articole fara ´soparlite´, tine-o tot asa d-le ziarist!

valyomanid4  •  30 Martie 2020, 13:02

Dinamovistii au iesit la antrenamente, adica Piscitelli , deoarece "e" multi...:))))))

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1