FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore, izolați împreună: „Ferească Dumnezeu să retrogradăm”

FOTO: Captură @TV Digi Sport
FOTO: Captură @TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 19:33

Robert Moldoveanu (21 de ani) și Ricardo Grigore (21 de ani) sunt izolați împreună pe perioada pandemiei de coronavirus.

Cei doi fotbaliști ai lui Dinamo au fost prinși la munte, alături de iubite, și se bucură de condiții mai bune de pregătire decât restul colegilor. Moldoveanu și Grigore fac totul împreună, de la antrenamente, până la tuns.

„A fost ideea lui Robert. Am fost amândoi la munte și am rămas aici, Ne-a prins destul de bine împreună. Avem aer curat, facem exercitții în casă, alergăm prin curte, nu avem nici vecini. E o pădure aici. Avem și declarații cu noi mereu, nu vrem să riscăm. E dificil și pentru noi, cum e și pentru restul jucătorilor de fotbal, dar trebuie să avem răbdare și să respectăm sfaturile autorităților”, a povestit Ricardo Grigore la TV Digi Sport.

Dinamo riscă să nu ia licența

Ionuț Negoiță a declarat că dacă nu se vor găsi 200.00 de euro, Dinamo nu va lua licența pentru următorul sezon de Liga 1. 

„Eu cred că iubește foarte mult Dinamo și nu vor fi probleme pentru licență. E supărat și dânsul, dar sper să se rezolve cât mai repede. Ne dă o oarecare teamă și nouă, dar știm că Dinamo are atât de mulți fani, e iubită în toată țara. Sperăm să vină cineva potent financiar și să ne salveze. Ferească Dumnezeu să retrogradăm, e un vis urât. Nu cred că se va întâmpla”, a declarat Robert Moldoveanu. 

VIDEO / Dinamo riscă falimentul

„Acum s-au făcut aproape 3 luni de restanțe. Sper că vom primi salariile, dar în primul rând îmi doresc să luăm licența”
- Ricardo Grigore

„Dacă stăm prea mult acasă va fi foarte greu să avem ritm de joc după o pauză. Ar fi o decizie bună dacă vom începe mai devreme fotbalul, dacă vom merge în cantonament”
- Robert Moldoveanu 

Citește și alte știri despre Dinamo:

PCH se mobilizează după vestea-șoc venită de la Ionuț Negoiță: „Nu ne oprim până nu salvăm clubul”

Ionuț Negoiță n-a rămas dator în fața lui Mircea Rednic » Cum l-a ironizat pe fostul antrenor al „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1992024127509850
Cantaragiu Cristinel  •  12 Aprilie 2020, 12:19

Uitați va numai puțin la ei,cam ce fel de sfecle au...

creeperno999
creeperno999  •  11 Aprilie 2020, 22:53

Fereasca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează