FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo, un nou apel: câţi bani lipsesc pentru a salva Săftica! Comparaţie halucinantă cu Notre-Dame

Articol de GSP - Publicat joi, 15 aprilie 2021 09:10 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 10:25

Fanii lui Dinamo continuă să facă eforturi pentru a strânge banii necesari achitării datoriei clubului către ANAF, în contul bazei de la Săftica.

Suporterii au plecat de la o datorie de 35.000 de euro pentru locul de antrenament al „câinilor”, iar fanii au strâns aproape jumătate din sumă.

PCH, comparație deplasată: Săftica precum Notre-Dame

Într-un mesaj postat pe Facbook, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că fanii mai au nevoie de 18.000 de euro și, pentru a încuraja lumea să da bani, a făcut o comparație deplasată.

Astfel, fanii din programul DDB au comparat baza lui Dinamo cu Notre-Dame, faimoasa catedrală din Paris, afectată de un incendiu puternic pe 15 aprilie 2019.

PCH continuă să stângă bani pentru Săftica! Fanii lui Dinamo

15 APRILIE - episodul 1

2019, ziua 15, luna aprilie: Un incendiu devastator mistuie unul din simbolurile culturii și tradiției europene, Catedrala Notre-Dame din Paris.

Nouă secole de istorie puse la pământ în câteva zeci de minute.

Europa creștină are o tresărire de orgoliu, chiar din noaptea aceea și zeci de mii de persoane încep să doneze pentru ca Notre-Dame să recapete viață și să fie refăcută.

În 2024 se preconizează redeschiderea catedralei pentru public.

2021, ziua 15, luna aprilie: NU ȘTIM DACĂ VOM MAI AVEA BAZA DE LA SĂFTICA!

Trebuie să mai strângem aproximativ 18.000€

Avem timp să ne mobilizăm și să salvăm ce este al nostru.

Facem un apel către toți dinamoviștii! Orice sumă este binevenită. Cu cât reducem din cifra aceasta cu atât mai ușor va fi să găsim diferența necesară.

CE AVEM DE FĂCUT?

1. DONAȚII pe platforma www.programddb.ro

Trimiteți câte 10, 20 de lei, sau cât puteți.

2. Comenzi de tricouri inscripționate

3. Reînnoiri anticipate ale cardurilor DDB.

4. Aducerea de noi membri în DDB

5. Cumpărarea de bilete virtuale aflate încă la vânzare (5 lei 1 bilet)

6. Screenshot la comentarii pentru a-i încuraja și pe alții

7. Etichetarea prietenilor cu mesajul DONEAZĂ ȘI TU! 

8. Distribuirea acestei postări.
- comunicat PCH

Catedrala Notre-Dame, un simbol al Franței

  • Catedrala Notre-Dame din Paris are 850 de ani vechime, este construită în stilul gotic și este faimoasă pentru 3 relicve importante: Coroane de Spini purtată de Hristos la Răstignire, bucățele din Sfânta Cruce și un cui de la Răstignirea lui Hristos;
  • Situată pe Île de la Cité, o micuță insulă din mijlocul capitalei franceze, Catedrala Notre-Dame este cea mai mare atracție turistică din Europa, cu 13 milioane de vizitatori anual.
  • Catedrala se remarcă și prin cele 3 vitralii viu colorate, în formă de trandafir, precum și una dintre cele mai impresionante orgi, cu 8000 de tuburi;
  • Are 10 clopote, cel mai mare fiind cel denumit Emmanuel, de 13 tone. Au fost folosite de la încoronarea regilor Franței și până la vestirea finalului celor două Războaie Mondiale;

VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la DInamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ipoteză nouă în cazul bazei de la Săftica a lui Dinamo: „Sunt unii care vor să pună mâna pe pământul de acolo!”

EXCLUSIV Cum se conduce Dinamo: „Acum noi punem antrenor!” » De la Badea & Borcea la Anghel și Tararache: „Încearcă tu, pe urmă încercăm noi"

Numirea lui Uhrin la Dinamo, criticată de o legendă a clubului: „Mi-e greu să cred că va reuși! Echipa e lângă prăpastie”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
514091889218839
Mihai Buzea  •  15 Aprilie 2021, 12:28

MILOGEALA continua!!!!

popicoo
popicoo  •  15 Aprilie 2021, 12:09
Postat de blackknight pe 15 Aprilie 2021, 11:57

Mai deplasat e un ziar care nu sie dcat sa critice Dinamo si care dupa teoretic o facultate de jurnalism scriu "Facbook"

Când te hotărăști să scrii conform școlilor înalte pe care le-ai absolvit, anunță-ne și pe noi! Nu de alta, dar scrii ca un dîdîbeu!

tataika
tataika  •  15 Aprilie 2021, 12:02
Postat de blackknight pe 15 Aprilie 2021, 11:57

Mai deplasat e un ziar care nu sie dcat sa critice Dinamo si care dupa teoretic o facultate de jurnalism scriu "Facbook"

Nu-ti vine sa plangi cand te gandesti la matineu?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează