FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se îmbogățește după Derby de România » Ce au fost obligați să facă oficialii din Ștefan cel Mare

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de - Publicat joi, 02 august 2018 00:04

Echipamentul negru în care ”câinii” au jucat contra FCSB-ului (3-3) s-a epuizat în magazinele clubului, dinamoviștii au comandat încă o mie de tricouri pentru a satisface solicitările fanilor.

Echipamentul negru îi prinde de minune pe dinamoviști, atunci când vine vorba de confruntări cu rivalii de-o viață. În ediția 2016/2017, roș-albii au jucat în negru și i-au umilit pe cei de la FCSB - trei victorii din toate atâtea meciuri în toate competițiile, scor 10-3 -, iar duminică seară au obținut o remiză după ce au revenit fantastic în meci de 3 ori. Tricourile precum cele purtate de Nistor și compania în Derby sunt cele mai solicitate de către suporterii grupării din Ștefan cel Mare.

Ca să facă față cererii, oficialii au dat comandă de o mie de tricouri suplimentare, întrucât fanii vor să aibă neapărat kit-ul purtat de dinamoviști în duelul cu FCSB. Mai ales că pe echipament apar desenați și cei doi câini, simbol al clubului. Ionel Dănciulescu explica înaintea partidei că jucătorii au dorit să evolueze în negru: "Așa au vrut ei, se simt mai puternici, e chestie și de superstiție. Și fanii apreciază ideea". 

230 de leicostă un tricou al dinamoviștilor, fanii putând beneficia de un model similar celui al fotbaliștilor

"Sunt tricouri aniversare, care ne plac foarte mult. Ne-am dori tare mult ca și suporterii din tribune să ne încurajeze în aceleași tricouri precum cele ale jucătorilor. Între noi și fani este o legătură specială"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

"Intrăm iar în focuri"

După remiza din Derby cu FCSB (3-3), Florin Bratu a reluat de marți antrenamentele, pentru meciul de luni, de la Mediaș. "Nu stau să fac matematică, câte puncte să adunăm în următoarele trei etape, grele, la Mediaș, cu Viitorul și cu CFR Cluj. Mă interesează doar s-o învingem pe Gaz Metan runda viitoare, suntem concentrați doar la acest meci, nu la ce va mai urma. Meciul cu Steaua ne-a oferit încredere, însă trebuie să corectăm greșelile pe viitor", a explicat Bratu pentru Gazetă. 

Două nume în plus

Etapa viitoare va oferi alte două variante pentru concurența la titularizare. Ambele în defensivă. Kino Delorge, 20 de ani, fundaș dreapta, și Marco Ehmann, care împlinește mâine 18 ani, fundaș central. "Delorge face și antrenamente suplimentare în aceste zile, trebuie să-l punem la punct, apoi ne va ajuta. Ehmann e cu pregătirea la zi, s-a antrenat cu noi, doar că nu putea juca până la majorat", a spus Bratone. Marco, care a făcut junioratul la Borussia Dortmund, a semnat cu roș-albii din martie, însă au fost complicații cu actele, care vor fi validate abia după ce Ehmann va împlini 18 ani. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
chromophobia
chromophobia  •  02 August 2018, 16:03

Asa da pret la Dinamo.Una e sa dai 200 alta peste 500 cat e de ex.al lui FCSB.Oricum marketing-ul la FCSB e 0.Daca il vinde pe 100 de lei si n-ar vinde un tricou la 30.000 de oameni.Becali mai zice ca e si echipa mare.Candva se compara cu Juventus.Pai Juventus a scos peste jumate din suma investita in Ronaldo cu tricourile scrise cu numele lui

balauru48
balauru48  •  02 August 2018, 12:56
Postat de juliusmad pe 02 August 2018, 08:38

adevarate vedete au ajuns dinamovisii astia :))). pentru ei este o adevarata performanta sa faca egal cu Steaua :))

la voi, la gigisti, cat mai costa o vesta? :))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 August 2018, 11:33
Postat de juliusmad pe 02 August 2018, 08:38

adevarate vedete au ajuns dinamovisii astia :))). pentru ei este o adevarata performanta sa faca egal cu Steaua :))

ce tristete pe fanii echipei care a bagat peste 16 milioane de euro in ultimii 2 ani in jucatori si a scapat a 2-a oara consecutiv de infrangere la ultima faza in fata unei echipe care a bagat 30k euro in transferuri in tot acest timp. ati facut 2 egaluri cu o echipa care a investit de peste 530 de ori mai putin ca voi. sunteti celebri ! :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează