FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se întărește cu doi fotbaliști de la Voluntari: "Sunt discuții"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 19:40

Dinamo vrea să-i readucă în această iarnă pe fundașii Mihai Popescu (24 de ani) și Vlad Olteanu (21 de ani) împrumutați la FC Voluntari, lucru confirmat și de Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor".

"N-am mai vorbit cu Vasile în ultimele două zile. Știu că Vasile (n.r. Miriuță) a prezentat lista de jucători pe care îi dorește. Sunt discuții legate de mai mulți jucători.

La Olteanu și la Popescu nu știu dacă există o clauză, dar sunt discuții. Sunt discuții cu Nistor și Deaconu. Doar discuții. Eu n-am participat la nicio discuție. Nu știu foarte multe lucruri. Eu sunt în vacanță acum", a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

"Nu știu ce clauze au cei doi jucători. Până la urmă contează și ce vor jucătorii" Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

La Dinamo urmează să se întoarcă în această iarnă alți doi tineri care au fost dați împrumut în Liga 1. E vorba despre atacantul Daniel Popa (22 de ani) și mijlocașul Patrick Petre (20 de ani).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Decembrie 2017, 23:58

fff b dar noi vrem la fel sa-i readuca si p : i.popescu , c.saftescu , ciobotariu , s.bucur , r.krausz , p.petre , l.manole , tircoveanu , neicutescu si p d.popa !!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  21 Decembrie 2017, 23:26

După meciul cu fcsb o să fim în play off !

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  21 Decembrie 2017, 22:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează