FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se poate muta din septembrie de la „Arcul de Triumf”. Detalii despre planul „câinilor”

Dinamo a avut doar 4 jucători români în echipa de start la meciul cu Universitatea Craiova FOTO: GSP
Dinamo a avut doar 4 jucători români în echipa de start la meciul cu Universitatea Craiova FOTO: GSP

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 10:49 / Actualizat vineri, 11 august 2023 11:11

Dinamo ar putea apela la varianta mai costisitoare, Național Arena, de luna viitoare, din cauza deteriorării gazonului de la „Arcul de Triumf”. 

Dinamo are meci luni seară, pe 14 august, contra lui FC Botoșani, duelul ultimelor două clasate din Liga 1, etapă ce se va desfășura pe stadionul ”Arcul de Triumf”. Micuța arenă de lângă mănăstirea Cașin a devenit „casă” pentru trupa lui Ovidiu Burcă, încă din noiembrie 2022, când a închiriat în premieră locația.

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”
ATAC
Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

Dinamo încearcă trecerea la Național Arena

Totuși, situația tinde să se modifice în perioada ce urmează, întrucât gazonul de la „Arcul de Triumf” a început să cedeze. Arena a fost destinată, inițial, rugby-ului, apoi a fost închiriată și de FRF, și de Dinamo și de FCSB, mai nou.

Suporterii „câinilor” s-au obișnuit cu arena de lângă parcul Herăstrău, dar, pentru o perioadă, ar putea să se mute, chiar dacă ținta este mult mai mare. Național Arena! Cel mai mare stadion al țării, de 55.000 de locuri, o locație mult mai scumpă de închiriat.

Care ar putea fi primul meci de acasă pentru Dinamo pe Național Arena

Conform informațiilor GSP, Dinamo ar putea juca pe Național Arena confruntările cu FCU Craiova (16 septembrie) și Farul Constanța (23 septembrie), o decizie în acest sens se va lua în curând.

2este cifra victoriilor dinamoviștilor din postura de gazde la ”Arcul de Triumf”, în 9 meciuri, cu Otelul Galați și cu Unirea Constanța, în rest trei remize, cu Unirea Dej, Buzău și Timișoara, plus alte 4 eșecuri, cu Sepsi, de două ori, Universitatea Craiova și Poli Iași

„Există discuția de a ne muta pe Arena Națională dinaintea degradării gazonului de pe „Arc”. Pentru că am simțit de foarte multe ori că există o cerere de bilete mult mai mare decât capacitatea micuțului stadion și din discuțiile pe care știu că le-au avut cei din conducere întotdeauna a existat varianta ca din septembrie să jucăm acasă pe Arena Națională”, a comentat și Ovidiu Burcă în cadrul emisiunii ”Dinamo 7/9” de la Playsport.

18mii de euro costă închirirea stadionului ”Arcul de Triumf”, de 8.000 de locuri

În ultimele două situații în care a fost gazdă pe Național Arena, Dinamo a cunoscut succesul. Atât cu CSA Steaua, scor 3-0, cât și cu FC Argeș, scor 6-1, în meciul de baraj în urma căruia a luat o opțiune serioasă pentru a reveni în Liga 1. 

30de mii de euro este suma pentru închirerea Național Arena cu tot cu utilități, dar costurile se pot dubla după angajarea firmei de pază și a achitării unor detalii

Citește și alte știri:

exclusiv Gonçalo Gregório trăiește visul tatălui său: „Te rog, nu face aceeași greșeală ca mine!” + A venit cu fratele avocat să semneze cu Dinamo: „Aștepta o astfel de ofertă”

Un milionar român a cumpărat un pachet minim de acțiuni la Dinamo. Ce-ar putea urma în curând

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
razesul
razesul  •  11 August 2023, 16:51
Postat de demolarii pe 11 August 2023, 12:31

Pot sa ceara sa joace pe Giulesti, ori Ghencea....mai ieftine, și tot pe bani publici ridicate....

are cine juca pe Giulesti, stai linistit

demolarii
demolarii  •  11 August 2023, 12:31

Pot sa ceara sa joace pe Giulesti, ori Ghencea....mai ieftine, și tot pe bani publici ridicate....

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  11 August 2023, 11:28

i-auzi bah ranadoameee astia se muta pe stadionul lui steaua din prima liga =))))))))))))))))))))))))))))))))))) multe stadioane detin astia de la '' steaua din prin liga ''=)))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close