FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP a vizitat sediul firmei Red&White, noul proprietar al lui Dinamo

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 10:14 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 12:21

Noii acționari ai celor de la Dinamo au sediul într-o clădire de birouri moderne, aflată în imediată apropiere de Piața Victoriei. Sediul social înregistrat la Camera Comerțului se află la 3 etaje mai jos de firma acționarului Eugen Voicu, CertInvest.

Gazeta Sporturilor a făcut ieri o vizită la sediul social al firmei Red&White, care a preluat vinerea trecută pachetul majoritar de la Dorin Șerdean, plus 8% din acțiunile Asociației Peluza Cătălin Hîldan (APCH).  

O legătură indestructibilă
editorial ioana mihalcea
O legătură indestructibilă

Red&White, o necunoscută pentru angajații de la pază

Biroul noilor proprietari se află într-o clădire de sticlă modernă, de 13 etaje, din centrul Bucureștiului, denumită Cube Victoriei Center. Paznicii rămân surprinși când aud că sunt întrebați de camera în care este înregistrat sediul firmei și apelează rapid un alt responsabil pentru a ne oferi o informație exact pe care nu o găsește nici acesta. „Posibil să fie o firmă de curând înființată și nu avem foarte multe date”, ne transmite paznicul.

Spațiul în care societatea Red&White își are sediul închis conform protocolului de securitate și accesul se poate realiza doar pe baza unor cartele.

GSP a vizitat sediul firmei Red&White, noul proprietar al lui Dinamo
Intrarea spre spațiul unde este înregistrat biroul firmei Red&White

Potrivit datelor de înregistrare la Registrul Comerțului, asociații Eugen Voicu (40%), Andrei Nicolescu (60%) și administratorul Dorin Iacob își desfășoară activitatea în camera 48, de la etajul 7. Practic, Red&White, înființată în octombrie 2022 special pentru a se implica în tranzacționarea lui Dinamo, funcționează cu 3 etaje mai jos de birourile societății Certinvest, controlată de Eugen Voicu. Birourile din clădirea respectivă se închiriază cu 13 euro pe metru pătrat plus TVA

Noii acționari de la Dinamo NU dau niciun ban!

Anunțul despre preluarea clubului de către societatea Red&White a arătat ca o salvare a lui Dinamo, însă firma aceasta nu achită datoriile, conducerea continuă să-i roage pe fotbaliști să accepte amânări pentru obținerea licenței.

În realitate, și după ce a fost oficializată predarea echipei către Red&White, conducerea executivă continuă să-i implore pe foști angajați să accepte amânarea plătirii unor salarii până în lunile mai, iunie. Dacă fotbaliștii și ceilalți angajați față de care Dinamo e dator nu vor accepta amânarea, „câinii” nu vor primi nici măcar licența pentru liga a doua! Nu vor mai putea juca în sezonul următor nici în „B”.

Jucătorii pe care i-a contactat Vlad Iacob după anunțarea schimbării acționariatului au fost mirați de discursul administratorului special. Ei se așteptau să li se comunice că vor primi banii în curând, din moment ce există un nou proprietar.

Mesajul de care au avut parte i-a surprins. „Noii acționari nu vor da bani imediat. Dar schimbarea aceasta ar trebui să vă convingă că în mai sau în iunie vă veți primi banii”, le-a spus Vlad Iacob. Există în continuare fotbaliști care nu acceptă amânarea. Lor li s-a promis că acționarul Red&White va investi în club după obținerea licenței și după aprobarea de către instanță a noului plan de reorganizare. Toate detaliile despre noii acționari de la Dinamo, aici. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo - Unirea Constanța 6-0 » „Câinii” au făcut scor pe „Arcul de Triumf”. Cum arată clasamentul din Liga 2

Ovidiu Burcă, anunț important despre noii acționari de la Dinamo: „Proiectul va fi construit în jurul lor” + Ce spune despre șansele la play-off

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (27)
creeperno807
creeperno807  •  28 Februarie 2023, 22:43

Sediu profesionist!

boierasul
boierasul  •  28 Februarie 2023, 20:32
Postat de digitalmasacrer pe 28 Februarie 2023, 16:04

Ce s-a intamplat cu comentariile pe articole?

A intrat "isteț"și a bruiat totul))

istet10
istet10  •  28 Februarie 2023, 19:37

Nu uitati. Badea a afirmat ca a mijlocit afacerea. Afirma ca managementul la nivel judiciar (adica Zavaleanu) a fost deficitar iar planul nou de reorganizare a fost "in egală măsură și nerealist, și samavolnic". ZAVALEANU A RASPUNS SCURT CA NU A STIUT DE TRANZACTIE. Pai voi ce credeti ca se va intimpla cu Zavaleanu si firma sa? Credeti voi ca vor baga astia vreun ban pana cand nu se "elibereaza" de Zavaleanu? Daca vor baga. Ca nu dau semne sa se grabeasca din moment ce l-au pus pe Iacob sa mearga cu caciula in maini pe la fostii jucatori. Dintre care unii nu numai cxa nu vor amanare, dar solicita in instanta falimentul. Nu mai spun ca plata catre Serdean se va face doar in urma "unor performante", care nu sunt definite. APCH a obtinut ce dorea : fara Serdean. Amenintarea ramane!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează