FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - UNIREA CONSTANȚA

Ovidiu Burcă, anunț important despre noii acționari de la Dinamo: „Proiectul va fi construit în jurul lor” + Ce spune despre șansele la play-off

Ovidiu Burcă / foto: Cristi Preda
Ovidiu Burcă / foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 27 februarie 2023 19:56 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 02:48

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo, a vorbit despre victoria convingătoare reușită de „câini” în fața Unirii Constanța, scor 6-0, în etapa #17 din liga secundă.

Tehnicianul îndeamnă la pragmatism și spune că drumul roș-albilor către play-off începe abia sâmbăta viitoare, în deplasarea de la Sibiu cu Șelimbăr, echipa antrenată de fostul coechipier Claudiu Niculescu. În intervenția sa, Burcă a avut și un mesaj pentru fani.

Ovidiu Burcă: „Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu!”

„Pentru noi, campionatul începe săptămâna viitoare. Astăzi a fost o repetiție. Am întâlnit o ecghipă care abia s-a format în ultimele săptămâni. A fost un antrenament pentru sâmbătă, ne așteaptă un meci infernal la Sibiu!

Vom întâlni o echipă care s-a schimbat foarte mult. Știu că au fost multe schimbări la nivelul lotului, a venit și Claudiu Niculescu. Îl știți, e un antrenor cu o foarte mare experiență, un antrenor care poate că merita mai mult respect atunci când a fost la Dinamo. Întâlnește echipa lui de suflet, dar va face tot posibilul să câștige, interesul personal primează.

Sunt mulțumit de modul în care am jucat azi. Domnul Nastai a avut o misiune aproape imposibilă, chiar dacă am văzut la ei niște jucători pe care i-am văzut și la Liga 2, la Liga 1. Îl compătimesc. El începuse prima parte a campionatului cu niște copii care arătau un fotbal de calitate, începuseră un proces, dar am văzut că apoi s-au oprit”, a spus Burcă, cel care a subliniat apoi importanța fanilor. Peste 3.000 de specatori au venit pe „Arcul de Triumf” la primul meci oficial al lui Dinamo din 2023. 

Luptă încinsă pentru play-off » Ce calcule își face Dinamo: cum arată programul și clasamentul din Liga 2
PLAY-OFF
Luptă încinsă pentru play-off » Ce calcule își face Dinamo: cum arată programul și clasamentul din Liga 2

Ovidiu Burcă: „Retrogradarea nu înseamnă finalul! Dragostea pentru Dinamo nu trebuie să înceteze”

„Contează mult să avem suporterii aproape. Era greu să îi avem la Giurgiu în număr mare, acum aproape au umplut stadionul, au văzut goluri, au plecat acasă fericiți. Mulți dintre ei au suferit și s-au îndepărtat de echipă, dar cred că reușim să-i readucem înapoi. Retrogradarea nu înseamnă finalul, dragostea pentru Dinamo nu trebuie să înceteze”, a afirmat tehnicianul în vârstă de 42 de ani. 

Istoria clubului te condamnă să câștigi fiecare meci, noi suntem aici pentru a face tot posibilul să promovăm încă de anul acesta. Dar trebuie să fim așezați, pragmatici. Obiectivul intermediar e calificarea în play-off. 

Va fi un play-off interesant dacă vom reuși să ajungem acolo, cu multe echipe de mare tradiție. Nivelul ligii secunde a reușit să crească enorm în ultimii ani. Faptul că aceste branduri se întorc în elita fotbalului românesc e un lucru de bun augur”, a spus Burcă, la microfonul Digi Sport. 

Ovidiu Burcă: „Proiectul noilor investitori va fi construit în jurul suporterilor”

Ovidiu Burcă a comentat și schimbarea acționariatului de la Dinamo, vorbind despre importanța suporterilor și despre proiectul afaceriștilor care au cumpărat pachetul majoritar de la Dorin Șerdean. 

„Le mulțumesc acționarilor fiindcă ni s-au alăturat, au venit într-un moment dificil. Mă bucur că au avut îndrăzneala să vină alături de noi. Sunt oameni serioși, cu un plan bine structurat. Nu se pot schimba lucrurile de pe o zi pe alta, dar alături de cei care sunt acum, Vlad Iacob, Răzvan Zăvăleanu, sunt sigur că pot construi un viitor pentru acest club. 

Nu va fi ușor, dar suntem mai optimiști față de acum câteva săptămâni. Vedem o rază de speranță, sunt niște oameni care știu la ce s-au înhămat, care au un proiect. Nu aș vrea să-i uit nici pe suporteri, au făcut un lucru extraordinar în ultimii ani. Cei care au venit lângă noi consideră suporterii ca parte integrantă a noului proiect, care va fi construit în jurul lor. 

Împreună cu suporterii, vor găsi soluții pentru a însănătoși clubul din punct de vedere financiar. Lumea se așteaptă la investiții fantasmagorice, dar lucrurile trebuie făcute sănătos”, a spus Burcă. 

VIDEO Atmosfera de la Dinamo - Unirea Constanța, filmată de reporterii GSP

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Luptă încinsă pentru play-off » Ce calcule își face Dinamo: cum arată programul și clasamentul din Liga 2

VIDEO Dinamo - Unirea Constanța 6-0 » „Câinii” au făcut scor pe „Arcul de Triumf”. Cum arată clasamentul din Liga 2

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  01 Martie 2023, 21:25
Postat de Mosh.Gerilla pe 01 Martie 2023, 20:25

Stai, să-i vezi autograful de pe “ABC-dar”…”Cu stimă, Ciumete-le cu “șeapcă” roșie, decolorată”!

Ai vazut articolul lui Edy ??? in care zicea de dinamo, ca sunt sanse sa nu prinda play off , chiar si cu 2 victorii ...dar nu a luat in calcul ca Buzau si Unirea joaca intre ele, si indiferent de scor , una pica !! I-am explicat si tot degeaba, a lasat articolul ....si m-a blocat ...

Mosh.Gerilla
Mosh.Gerilla  •  01 Martie 2023, 20:25
Postat de yellowstone_vs pe 01 Martie 2023, 18:41

Dar aia cu ''Mosh-ule '' ai vazut-o ??? By Iosif ABC-dar !!!

Stai, să-i vezi autograful de pe “ABC-dar”…”Cu stimă, Ciumete-le cu “șeapcă” roșie, decolorată”!

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  01 Martie 2023, 18:41
Postat de Mosh.Gerilla pe 01 Martie 2023, 09:04

“repet,nu fii prost” … Nu-i nevoie să repeți aceeași greșeală gramaticală, mi-am dat seama (din prima) că primul manual din educația ta a fost “ABC-darul”!

Dar aia cu ''Mosh-ule '' ai vazut-o ??? By Iosif ABC-dar !!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează