FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

VIDEO + FOTO Vreme câinească, victorie covăsneană » Sepsi o „capsează” pe Dinamo în „Groapă”! Clasamentul ACUM

Pe o lapoviță insistentă, Sepsi a învins-o în deplasare pe Dinamo, scor 3-1, într-un meci din etapa #29. +14   FOTO
Pe o lapoviță insistentă, Sepsi a învins-o în deplasare pe Dinamo, scor 3-1, într-un meci din etapa #29.

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2022 19:36 / Actualizat marti, 01 martie 2022 19:37

Pe o lapoviță insistentă, Sepsi a învins-o în deplasare pe Dinamo, scor 3-1, într-un meci din etapa #29.

Toate rezultatele etapei #29 AICI

Sepsi îngroapă mai adânc Dinamo!

Sepsi a început excelent meciul, cu ajutorul lui Patriche. Stoperul „câinilor” a preluat catastrofal în careu, Luckassen l-a deposedat, apoi Patriche l-a faultat în mod evident pe atacantul oaspeților. Penalty executat de Ștefănescu și 1-0 pentru covăsneni (11). 

Accidentare urâtă în Dinamo - Sepsi: „Sigur merge la spital!”
Dinamo - Sepsi
Accidentare urâtă în Dinamo - Sepsi: „Sigur merge la spital!”

Dinamo a preluat apoi controlul partidei, iar fotbalul a răsplătit-o. În prelungirile primului act, Patriche s-a ținut cu Dumitrescu la un corner al gazdelor. Fundașul „haitei” a căzut - ușor, ce-i drept -, iar „centralul” Viorel Flueran a indicat punctul cu var. 

Din penalty, Torje a trimis în bară, însă mingea a ricoșat la Rodriguez, care i-a așezat balonul pe frunte aceluiași Patriche. Din apropiere, fundașul central a semnat primul gol cu capul al „câinilor” din actuala stagiune (45+3)! 

Repriza secundă s-a disputat într-o notă ceva mai anostă. Sepsi a profitat de apatia gazdelor și a „capsat-o” pe Dinamo în mniutul 53. Ninaj a așteptat la un corner o minge la bara a doua și l-a executat pe Cristiano Figueiredo. 

Dinamo - Sepsi. Nichita Patriche, stoperul de 35 de ani al „câinilor”, a fost omul primei reprize din Ștefan cel Mare. Înger și demon.
+10 FOTO

Dinamo a mai cerut un penalty până la finalul întâlnirii. Aganovic l-a contrat pe Grădinaru, a atins mingea, dar l-a și lovit pe noul mijlocaș al „câinilor”. Fază la limită, Flueran a acordat doar corner trupei lui Stoican. 

Ashkovski a închis tabela în prelungiri (90+4).

20 de înfrângeri pentru Dinamo!

Dinamo încheie astfel seria pozitivă de două remize și o victorie. „Câinii” se clasează pe locul 14 (baraj), cu 17 puncte. Sepsi, cu 36 de puncte, e pe 10.

400 de faniau asistat la meciul din Ștefan cel Mare

20 de eșecuria suferit Dinamo în actuala stagiune, bilanț-record!

FINAL. Dinamo - Sepsi 1-3

Dinamo - Sepsi. Echipele de start

DINAMO Cristiano - Moura, Ehmann, Patriche, St. Filip - Carp, Pierret - Torje, Rodriguez, Grădinaru - Vl. Morar
REZERVE: Eșanu, Buleică, Giafer, A. Radu, Răuță, Matei, Bani, Bordușanu, G. Crețu
ANTRENOR: Flavius Stoican

SEPSI: Niczuly - Dimitriov, Ninaj, Dumitrescu, Ispas - Ștefănescu, Păun, Eder - Bărbuț, Luckassen, Damașcan
REZERVE: Began, Vașvari, Ashkovski, Golofca, Dragomir, Fulop, Aganovic, Paul Popa, Tudorie
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Stadion: Dinamo Central (Bucureşti)
Arbitru: Flueran Viorel Nicușor (Craiova - Dolj) / A1: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), A2: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea)

Steliano Filip, în echipa lui Dinamo după 3 luni

Steliano Filip a revenit în lotul „câinilor” etapa trecută, în derby-ul cu Rapid (1-1), iar acum a făcut parte chiar din echipa de start a „câinilor”. Filip nu mai jucase din 3 decembrie, de la un 0-1 cu Academica Clinceni.

Citește și:

PCH, campanie de ajutorare a fanilor lui Dinamo Kiev plecați la război: „Este de datoria noastră să le fim alături” » Ce spune Stoican
RĂZBOI
PCH, campanie de ajutorare a fanilor lui Dinamo Kiev plecați la război: „Este de datoria noastră să le fim alături” » Ce spune Stoican
Steliano Filip a făcut pace cu fanii lui Dinamo chiar la derby-ul cu Rapid » Fotbalistul este așteptat să revină pe teren
DINAMO
Steliano Filip a făcut pace cu fanii lui Dinamo chiar la derby-ul cu Rapid » Fotbalistul este așteptat să revină pe teren

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (143)
318812238881711
Marco Marco Popa  •  02 Martie 2022, 15:34
Postat de dragdim pe 02 Martie 2022, 03:28

Atât meritam și mai mult decât un loc de baraj, nu putem visa. E incredibil cum jucatori care au jucat bine la alte echipe uita fotbalul imediat ce se transfera la noi. Morar, Gradinaru, Rodriguez, Figueredo…….

morar sper sa fi avut doar un meci slab... gradinaru mi s a parut in meci,fata de alti dinamovisti; rodriguez intr adevar, in nici un meci nu a aratat nimic, asta trebuie sa vada stoican, de ce.... portughezul pare ca isi revine, ca forma, de la meci la meci, a stat prea mult pe banca.

318812238881711
Marco Marco Popa  •  02 Martie 2022, 15:32

neasteptat de moale au jucat in repriza 2a... la gradinaru a fost penalty clar, central fricos, asa este cand nu esti stapan pe tine.

ucv1948
ucv1948  •  02 Martie 2022, 08:28

Nu mai conteaza , dinamovistii sunt fericiti ... "sunt" scapati de grijile retrogradarii. Își pot relua linistiți antrenamentul pt Liga Campionilor. Greul a trecut , acum este bine. Vdm sezonul urmator ce minuni se vor intampla pt a se ( o ) "salva" din nou.

Vezi toate comentariile (143)
Comentează