FOTBAL  »  Superliga  »  RĂZBOI

PCH, campanie de ajutorare a fanilor lui Dinamo Kiev plecați la război: „Este de datoria noastră să le fim alături” » Ce spune Stoican

Articol de - Publicat luni, 28 februarie 2022 15:06 / Actualizat luni, 28 februarie 2022 15:20

Suporterii lui Dinamo au lansat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea fanilor formației Dinamo Kiev, care au plecat în prima linie pe front pentru a-și apăra țara împotriva invadatorilor ruși.

Potrivit comunicatului, campania va dura până marți, 1 martie, la ora 20:00, urmând ca fondurile strânse să fie folosite pentru achiziționarea de truse medicale militare necesare fanilor formației lui Mircea Lucescu aflați acum pe front. 

Volodimir Zelenski, mesaj pentru România în a 5-a zi a războiului cu Rusia: „Sunt recunoscător”
RĂZBOI
Volodimir Zelenski, mesaj pentru România în a 5-a zi a războiului cu Rusia: „Sunt recunoscător”

Peluza Cătălin Hîldan strânge bani pentru fanii lui Dinamo Kiev

Cea mai mare donație va primi ca premiu un tricou al echipei Dinamo Kiev, primit de către clubul din „Ștefan cel Mare” după amicalul jucat în martie anul trecut. 

În plus, pe lângă acțiunea de strângere de fonduri, tot marți, 1 martie, începand cu ora 12:00 până la finalul meciului cu Sepsi, la casele de bilete de la stadionul Dinamo va avea loc o acțiune de colectare de materiale sanitare.

APEL UMANITAR

Traim vremuri grele si de multe ori nu suntem recunoscatori pentru ceea ce avem chiar daca nu e mult. In timp ce noi scriem aceste randuri si ne chinuim sa salvam Dinamo de la retrogradare, la cateva sute de kilometri de confortul tastelor noastre sunt niste baieti care si-au consumat tineretea la fel ca noi, dar care acum sunt gata sa faca sacrificiul suprem pentru un ideal despre care noi citim in cartile de istorie. Mai exact, in timp ce noi, suporterii Dinamo Bucuresti avem probleme de genul retrogradare, licenta sau infrangere cu CS Mioveni, baietii care sustin un alt Dinamo, cel din Kiev, au pus mana pe arme, au imbracat uniforma militara si au plecat in prima linie pe front pentru a-si apara tara.

Noi i-am cunoscut pe acesti baieti si am discutat cu ei in mai multe randuri, ultima noastra intalnire fiind vara trecuta cand au venit la Bucuresti pentru a-si sustine tara pe stadion, nestiind ca la cateva luni distanta vor pune peste fulare vesta antiglont. La ora actuala, ei se feresc de obuze si sunt pregatiti sa-si dea viata pentru tara. Este de datoria noastra sa le fim alaturi cu un minim ajutor, iar cand spun minim, spun mai mult decat un gand bun, caci gandurile fara fapte nu duc la niciun rezultat.

Astfel, Peluza Catalin Hildan lanseaza o campanie de strangere de fonduri pentru a achizitiona truse medicale militare necesare baietilor aflati acum pe front. Campania va dura pana maine la ora 20:00 si, dupa achizitia materialelor necesare, vom prezenta si un extras de cont care sa arate tot ce s-a cumparat. In plus, pentru a stimula ceea ce trebuie sa fie un gest uman si solidar, cea mai mare donatie va primi ca premiu un tricou cu Dynamo Kiev primit de catre clubul nostru dupa amicalul jucat in martie anul trecut. 

Mai jos aveti toate informatiile necesare:

IBAN - RO08BTRLRONCRT0028142802

Detinator cont – Asociatia Peluza Catalin Hildan

Detalii transfer: Ajutor Ukraina

Termen limita – Marti, 01.03.2022, ora 20:00

FOARTE IMPORTANT! Pe langa actiunea de strangere de fonduri, tot maine incepand cu ora 12:00 pana la finalul meciului cu Sepsi OSK, la casele de bilete de la stadionul Dinamo va avea loc o actiune de colectare de materiale sanitare (alcool sanitar, pansamente, fase, etc) pentru ucrainienii afectați de razboi. Orice ajutor conteaza pentru cei incercati din greu in aceste zile! Pentru actiunea de colectare a materialelor sanitare puteti apela la numarul 0783272737 (Romica Mazilescu).

ALATURI DE POPORUL UCRAINEAN SI DE ULTRASII DIN PRIMA LINIE!
- comunicat PCH

Dinamo, gata să primească refugiați la Săftica

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a spus în conferința de presă că o parte dintre refugiații din Ucraina ar putea fi cazați și la baza de la Săftica.

„Sunt mulți oameni care fac gesturi frumoase. Avem loc și noi la Săftica, dacă este nevoie, dormim. Găsim soluții. Cu siguranță deschidem uşa pentru oamenii care au probleme. Oamenii din Ucraina sunt oameni cu mult suflet. Am stat patru ani acolo şi știu ce fel de popor este cel din Ucraina, ştiu ce oameni primitori sunt acolo. 

Este de apreciat președintele Ucrainei. Este incredibil să nu pleci când îți bate bomba la ușă. Este de apreciat să rămâi lângă poporul tău”, a spus Stoican, fost jucător la Șahtior Donețk, între 2003 și 2007.

VIDEO Totul despre Dinamo - Sepsi

Citește și:

Uniți pentru Ucraina! Cinci foști mari sportivi s-au alăturat armatei ucrainene! Printre ei, un pugilist fost campion mondial

Mărturia fostului fotbalist din Liga 1, Junior Moraes, după ce a scăpat de infernul de la Kiev: „Eram 70 de oameni înghesuiți într-o cameră de hotel, ca într-un buncăr” » Jucătorii străini de de la Șahtior și Dinamo Kiev, aduși în România

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  01 Martie 2022, 13:07

Nu i grija ta ce fac niste persoane private cu banii personali, valea la Palat si vezi care i treaba acolo.

creeperno115
creeperno115  •  28 Februarie 2022, 22:37

Foarte bine

gago747
gago747  •  28 Februarie 2022, 20:44
Postat de dobrin pe 28 Februarie 2022, 19:11

Pai da... ca datoriile echipei voastre vi le-ati platit, acum aveti grija de fanii lui Dinamo Kiev :)))))

Cam așa ceva. Doar Dinamo Kiev au ditamai oligarhul (Bănuiesc că a fugit peste graniță, normal) care să se ocupe de bani și de alte alea. Ca ce chestie să facem chetă pentru ăia? ce, au rămas izolați în România și n-au după ce bea apă? mai bine faci chetă pentru vreo amărîtă care a trecut graniță cu copchiii după ea - bine, nici d-aștia nu prea sînt, înțeleg că din zceile de mii de ucrainieni ajunși pe la noi doar vreo patru sute au cerut statut de refugiat. Așa că ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează