FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, sfătuită de fostul jucător: „Un club mare nu poate supraviețui fără așa ceva”

Dinamo a supraviețuit cu greu în acest sezon +22   FOTO
Dinamo a supraviețuit cu greu în acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 14:08 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 14:42

Cristi Munteanu (46 de ani), fost portar la Dinamo, în prezent manager general la Oțelul Galați, îi sfătuiește pe oamenii din DDB să angajeze de urgență oameni cu experiență în cadrul clubului. 

Cu structurile clubului vraiște după „țeapa spaniolă”, Dinamo a evitat in-extremis retrogradarea, însă sezonul următor se anunță la fel de complicat. Fost campion în Ștefan cel Mare, Cristi Munteanu știe ce lipsește la Dinamo.

„La Dinamo lipsește un manager, un director general, un președinte. DDB trebuie să numească un președinte, un director general, iar acel om să vină cu echipa lui, pentru că este un club prea mare ca să stea și să supraviețuiască fără un președinte. 

Ăsta este un adevăr. Ei tot ce au făcut a fost să ducă echipa mai departe, dar, dacă vrei mai mult, ai nevoie de conducere executivă. Asta este foarte clar”, a declarat „Babicu”, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”. 

Constantin Anghelache știe cum poate supraviețui Dinamo » 3 soluții propuse

Constantin Anghelache (75 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a analizat la GSP Live situația din Ștefan cel Mare, vorbind și despre viitorul echipei care a supraviețuit cu greu în acest sezon.

Anghelache, fost președinte la Dinamo, a explicat care este, din punctul său de vedere, strategia pe care ar trebui să o aplice conducerea „câinilor”.

„Dusan Uhrin ar trebui să rămână. Trebuie să se discute cu el înainte să se împrăștie lotul. Sunt câțiva jucători care nu pot fi ținuți din cauza pretențiilor financiare mari și sunt câțiva care, să nu se supere nimeni, trebuie dați afară neapărat pentru că nu au valoare! 

Dinamo trebuie să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, când m-am dus la Dinamo cu domnul Negoiță. Atunci, am stabilit că nu trece nimeni de 3.000 de euro salariu. Puneam însă mai mult în panoplia primelor. 

Primele venite de la socios i-au îndemnat pe jucători la mai multă muncă. În acea perioadă, am luat locul 7, locul 3, locul 5, nu ne-am chinuit”, a afirmat Anghelache, din studioul Gazetei Sporturilor.

VIDEO Soluția lui Anghelache pentru supraviețuirea lui Dinamo: „Să aibă în vedere ce am avut eu în 2013, iar Uhrin să rămână”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, soră cu falimentul: „Avem datorii peste tot, de milioane de euro!” » Negocieri intense în „Groapă”

EXCLUSIV Ipoteză horror pentru Dinamo: „Să vedem dacă încep campionatul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  29 Mai 2021, 23:29

Nu stiam fara sa zici tu!

elgabri
elgabri  •  29 Mai 2021, 17:08

La sfaturi toti sunt f buni !!

nu_am_cont
nu_am_cont  •  29 Mai 2021, 15:33

Sa vina inapoi Constantin Anghelache (tata lui iosif ) !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează