FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Cine sunt cei 3 fotbaliști de la Girona vizați de Dinamo » „Câinii” vor și un vârf liber de contract

Pau Resta e dorit la DInamo
Pau Resta e dorit la DInamo

Articol de - Publicat miercuri, 19 august 2020 15:46 / Actualizat miercuri, 19 august 2020 16:15

Pablo Cortacero a preluat Dinamo, dar nu a zăbovit prea mult în România, a revenit în țara sa pentru a căuta finanțe și jucători pentru a întări clubul din Ștefan cel Mare. Deși au apărut informații despre o ofertă pentru Roberto Soldado, starul Granadei, se pare că Dinamo încercă să aducă mai mulți jucători de la Girona.

El împreună cu Juan Melero, fostul vicepreședinte al ligii spaniole, vor reveni săptămâna viitoare la București ca să definitiveze afacerea și organigrama grupării.

Până atunci, așa cum a anunțat aseară avocatul Dorin Șerdean, într-un articol pe GSP.RO, va fi finalizat și auditul financiar și economic al lui Dinamo, pentru ca ibericii să știe ce și cum au de plătit lui Ionuț Negoiță și terților. Cortacero et Co sunt în tratative cu o armada de fotbaliști din primele ligi spaniole. „Și-au pus pe hârtie 10-12 nume dintre care vor alege maximum 7. Trei trebuie să vină curând la București", au mărturisit apropiații grupării bucureștene.

Ce jucători vrea să transfere Dinamo 

Ibericii discută cu Pere Guardiola, fratele lui Pep, prieten și partener de afaceri al lui Cortacero, pentru a trata cu mai mulți fotbaliști. Pere Guardiola este și un cunoscut agent de jucători. Astfel, s-a luat legătura cu reprezentanții lui Girona, care luptă să promoveze în La Liga la capătul acestui sezon. Indiferent de deznodământ, noii dinamoviști vor să rodeze în „Groapă" jucători care nu prind lotul la Girona, fotbaliști tineri care pot crește în Ștefan cel Mare. Dacă Girona e „satelitul" lui Manchester City, atunci Dinamo e rampa de lansare către fotbalul iberic a unor tineri.

După sosirea lui Vlad Achim în tricoul alb-roșu, Cortacero vrea să aducă jucători de la Girona. Favorit să sosească la București este atacantul Carlos Martinez Ruiz (23 de ani, 1,87 de metri înălțime), barcelonez la origine. La Girona nu a reușit să se impună după un sezon bun la Sant Andreu, în liga a treia. El a ajuns la un acord pentru rezilierea actelor cu fosta sa echipă, ar fi dispus de o aventură în România.

Pe lista dinamoviștilor mai sunt alți trei jucători, dintre care vor alege, cu care vor trata: Pau Victor, fundaș central, 18 ani, Pau Resta, fundaș stânga, 19 ani, și Santiago Bueno, 21 de ani, stoper uruguayan care a evoluat pentru Barcelona B.

DINAMO. EXCLUSIV Cine sunt cei 3 fotbaliști de la Girona vizați de Dinamo » „Câinii” vor și un vârf liber de contract
Pau Victor
DINAMO. EXCLUSIV Cine sunt cei 3 fotbaliști de la Girona vizați de Dinamo » „Câinii” vor și un vârf liber de contract
Santiago Bueno

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Dinamo - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Portiță pentru Dinamo! Anunț major al lui Răzvan Burleanu: ce decizie a luat FRF pentru a-i ajuta pe „câini”

Doi fotbaliști la final de contract ar putea semna din nou cu echipa lui Gigi Mulțescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
adiktedz
adiktedz  •  19 August 2020, 23:42

au cumparat club romanesc, cu investitii minime poti ajunge in cupele europene, joci cu 8 jucatori spanioli pe teren adusi de cine stie de pe unde, Profit.

creeperno
creeperno  •  19 August 2020, 22:39

M-ar bucura aceste transferuri

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  19 August 2020, 17:45

Mai treceam prin cismigiu si se zona ca nu stiu ce jucator va semna co sportul studentesc si a doua zi il vedeam pe teren. In ziua de azi multa vorbaraie. . Vorbe fara acoperire

Vezi toate comentariile (13)
Comentează